رگبارهای جهنمی - نقد بررسی Silent Hill Downpour

ممنون علی جان ، خسته نباشید بخاطر نقد زیباتون ...
در مورد موسیقی به نظرم این آهنگسازه موسیقیهای استاد آکیرا تو نسخه های قبلی رو قرقره میکرد . از بعد روانشناختی هم بازی خیلی به پای نسخه های 2 و 3 نمیرسه . ولی درکل بازی امیدوار کننده بود ؛ هر چند بازی خوبی نبود ، اما تمام چیزهایی که یک بازی خوب بهش نیاز داره رو ، گرچه در برخی منظرها کمرنگ ، ولی توی خودش داره .

نقدت خیلی خوب بود ولی همون طور که گفتم داستان بازی هیچ جذابتی نداره و خیلی کلیشه ای و مسخره هست،حالا شاید روایت داستان جالب باشه ولی خود داستان درگیر کننده نیست و این دقیقا بر عکس چیزی هست که من همیشه از SH انتظار دارم

نه متاسفانه
کلا اگر سبک Horor دوست داشته باشه هر کسی، SH خیلی بهش میچسبه!!!
من با HC هم کلی حال کردم!!!
آخه می دونی یه مشکلی این وسط هست:
اونم اینکه کونامی بخواد طرفدارهای قدیمی مثل ما رو که سایلنت هیل 1 واسمون حکم مقدسات رو داره! حفظ کنه باید دوباره تو همون سبک بسازه که خب الان دیگه گیمر های جدید اینو نمیپسندن ( حتی کسی این درجه ی سختی رو نمی پسنده)
در نقطه ی مقابل بخواد طرفدارهای جدید بدست بیاره مجبوره تغییر سبک بده مثل HC که البته طرفدراهای قدیمی رو از دست میده!
یه جورایی مثل اون فروشنده ای که رفتم پیشش گفتم SH:4 رو داری گفت نه ولی بیا condomend (اگه اشتباه نکنم!) رو ببر!

دوستان بیاید همه باهم دعا کنیم
چه دعایی که روزی برسه که
djamir هم سایلنت هیل بازی کنه چون تا حالا بازی نکرده
حالا اگه یکی بیاد بگه چون بازی نکری اینقدر از عمرت بر فناس بهتر نگه چون اون وقت خیلی خیلی از دستش ناراحت میشم:d
بازی کردن یا نکردن مسئله این است:d

دوستان بیاید همه باهم دعا کنیم
چه دعایی که روزی برسه که
djamir هم سایلنت هیل بازی کنه چون تا حالا بازی نکرده
حالا اگه یکی بیاد بگه چون بازی نکری اینقدر از عمرت بر فناس بهتر نگه چون اون وقت خیلی خیلی از دستش ناراحت میشم:d
بازی کردن یا نکردن مسئله این است:d
به نظر من اگه می خوای شروع کنی از سایلنت هیل 2 شروع کن.
البته نسخه ی اول رو هم در نظر داشته باش ولی خب نسخه ی دوم هم واسه کسی که تا حالا بازی نکرده گیراتر و آسون تره!
گرافیک بهتری داره و در کل نسخه ی بازسازی شده هم داره میاد دیگه.
البته از زیبایی های سایلنت هیل 1 هم نباید گذشت.(خودم بعد این همه سال بازی کردم کف کردم وی به لحاظ معما خیلی سخته!)

منم خیلی وقته بازیو تموم کردم...من مشکل اصلیم با این بازی موسیقی اونه که در حد هیچ هست...شما رو نمیدونم ولی من بجز intro و outro موسیقیه دیگه ای از بازی نشنیدم که حتی این دوتا هم هیچ بودند و بر خلاف انتظارات خانوم الیزابت هم خوانندگی نکرد! و خلاصه حالمون رو با این موسیقی افتضاحس بد گرفت! فقط موسیقی هایی که از رادیو بخش میشد حس نوستالزیکی داشت...در کل بازم hc رو بهتر میدونم....ولی انصافا بعضی از تیکه های بازی واقعا فوق العاده بود و اشارات زیادی به نسخه های قبلی مثل همون رفتن به اتاق 302 هنری که واقعا اشکمو دراورد و...در کل ممنون

خیلی بازی قشنگی بود . بعد از مدت ها بالاخره بازی ای اومد که تم ترسناک و سبک واقع گرا داشت . خیلی با این بازی حال کردم .
البته بدترین قسمت هاش از نظر من ، اون جاهایی بود که تم بازی عوض میشد و اون نور قرمز میومد دنبال کاراکتر اصلی . خیلی حال بهم زن بود اونجا .

بعضی ها میگن بازی 6 تا پایان داره !! درسته ؟

ما که 2 تا بیشتر ، پایان ندیدیم !

خیلی بازی قشنگی بود . بعد از مدت ها بالاخره بازی ای اومد که تم ترسناک و سبک واقع گرا داشت . خیلی با این بازی حال کردم .
البته بدترین قسمت هاش از نظر من ، اون جاهایی بود که تم بازی عوض میشد و اون نور قرمز میومد دنبال کاراکتر اصلی . خیلی حال بهم زن بود اونجا .

بعضی ها میگن بازی 6 تا پایان داره !! درسته ؟

ما که 2 تا بیشتر ، پایان ندیدیم !

Other World یا به قول شما قسمت‌هایی که مورفی از دست The Void فرار میکنه خیلی جالب طراحی شده بودند. البته OW در این بازی با نسخه‌های قبلی بازی تفاوت زیادی داره.

بازی 6 پایان کلی داره:

Forgiveness ، Truth and Justice ، Full Circle ، Execution ، Reversal و Surprise یا همون UFO.

به نظر من:
گرافیک از نسخه های قبل بهتر شده ، موزیک خیلی ضعیفه ، طراحی هیولا ها افتضاح فکر نکنم یه بچه 10-12 ساله رو هم بترسونه ، سرعت لود پائینه ، مشکل معروف سیو بازی ، کنترل نچندان خوب ، گیم پلی متوسط و خیلی از خوبی ها و بدی های این بازی
اگه یکم بیشتر رو بازی کار میشد قطعا نتیجه بهتری به همراه داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or