رکورد شکنی جدید Call of Duty : Advanced Warfare در یوتیوب

Sorena Asadi

کاربر سایت
call_of_duty_advanced_warfare_kevin_spacey.jpg

در این موضوع هیچگونه شکی نیست که سری بازی های Call of Duty جزو پر فروش ترین بازی های تاریخ به حساب می ایند و بسیاری هم معتقد هستند که Call of Duty یکی از پرطرفدار ترین بازی های تاریخ میباشد که پس از عرضه هر نسخه به محبوبیت ان افزوده میشود. بعد از رکورد شکنی صفحه فیسبوک این بازی با 23 میلیون لایک و تبدیل شدن آن به پرطرفدار ترین صفحه فیسبوک یک بازی رایانه ای در این شبکه اجتماعی ، حال نوبت به بزرگترین سایت اشتراک گذاری ویدیو در دنیا رسیده که نام Call of Duty را دوباره بر سر زبان ها بیندازد.

طبق اعلامیه یوتیوب تریلر معرفی بازی Call of Duty : Advanced Warfare با حضور کوین اسپیسی بازیگر مشهور هالیوودی که به صورت ناگهانی بر روی این شبکه قرار گرفت تا به امروز 21 میلیون بازدید داشته است و جزو یکی از پربازدیدترین ویدیو های اپلود شده چند ماه اخیر در یوتیوب به شمار می اید.
در جایگاه دوم این لیست نام تریلر فیلم X-Men: Days of Future Past نیز به چشم میخورد که با توجه به این که سری فیلم های X-men جزو سری فیلم های پرطرفدار ابر قهرمانی به حساب می آیند این موضوع ان چنان دور از انتظار نبود. اما در جایگاه سوم این لیست نام تریلر نسخه دهم سری بازی های Mortal Kombat قرار گرفته است که نشان میدهد بسیاری به این بازی خشن علاقه دارند.
منبع
در ادامه میتوانید این لیست را مشاهده کنید:

Official Call of Duty: Advanced Warfare Reveal Trailer – ۲۰,۹۴۴,۵۶۴
X-Men: Days of Future Past | Official Trailer 3 [HD] – ۱۸,۰۰۹,۷۸۳
Who’s Next? – Official Mortal Kombat X Announce Trailer – ۱۰,۹۵۸,۰۴۳
Orange Is The New Black – Season 2 – Official Trailer – ۸,۵۰۷,۷۷۵
Dawn of the Planet of the Apes | Official Trailer [HD] – ۸,۳۸۳,۸۸۰
Official Extended Trailer | GOTHAM – ۸,۰۲۹,۵۱۸
Disney’s Cinderella Official Teaser Trailer – ۷,۵۱۰,۰۸۲
The Interview – Official Teaser Trailer – ۶,۰۰۳,۶۱۶
TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES Trailer #2 – ۵,۶۹۰,۱۲۲
Hercules: Trailer #2 – ۴,۱۹۴,۹۸۶

آخرین ویرایش:
جدا از بحث باگ و نوب این حرف ها همه چیز مشخص هست که کدوم ای پی داره سقوط میکنه

زیره همین نمرات 14 و 52 رو میبینی دیگه:|

من طرفداری کالاف رو نمیخام بکنم..همه میدونن این دوتا نمره ای که تو متا گرفتن رو واسه مولتی پلیر بهش دادن وگرنه تو بخش تک نفره هیچ کدومشون پشیزی نمی ارزیدن..بتلفیلد اگه بخاد اینطور که شما میگی صعود کنه همون سقوط کنه سنگین تره...آخرین نسخه فاجعه ی ماراکانا بود:))

اقا دردتون اینه:
بتل پی سی : 81
کال پی سی : 68
.........................
بتل 360 : 79
کال 360: 73
.......................
بتل وان: 81
کال وان: 78
.....................
بتل پی اس 3: 80
کال پی اس 3: 71
....................
بتل پی اس 4: 85
کال پی اس 4: 78
........................
از دیدگاه منتقد ها کال توی نمرات شکست خورد(یک بازی متوسط) حالا اگر میخواید واقعیت رو عوض کنید بفرما:

چه بی ادب شدی یهو :|

دوست عزیز وقتی از سر صبح هزار و یک نفر بهت بی احترامی کنن ، کل کل ، جر و بحث ، تحقیر شدن و هزار و یک چیز میز دیگه جای من بودی چیکار میکردی؟ بنده یه یک نفر تا اینجا توهین نکردم در حالی که توی بیست تاپیک به بنده توهین شد سر هزار تا بازی! حالا حال ندارم سر این موضوع که کال سقوط ازاد کرد و با کله بین منتقدا خورد پایین بحث کنیم مسئله ای که کاملا روشنه. شما حاضری شرط ببندی من از سر عمد اون کم تر رو انتخاب کردم در حالی که بنده اصلا نگاه به تعداد نقد ها نکردم و فقط پلتفرم پی سی برای اینکه بحثی در رابطه با 1080 یا 720 بودن نباشه رو انتخاب کردم. به هر حال شرمنده اگه ناراحت شدید

نمیخواد زیاد زور بزنی هر دو تا شون چرتی بیش نبودن ...

dr9h5fpi8fht9bl61bn5.png

53379664093350110387.jpg
در اینکه این دو نسخه جز بدترین نسخه های بازی خودشون بود شکی نیست.ولی واقعا بتلفیلد 4 از ghost بهتر بود به نظر من.درسته بتلفیلد 4 باگ زیاد داشت و از لحاظ داستانی جالب نبود(البته از بتلفیلد 3 داستان بهتری داشت) ولی من Ghost رو نتونستم حتی برای 5 دقیقه تحمل کنم.

از عمد نبود داداش گلم هر دو نسخه پی سی گذاشتم که یک طوری ها پلتفرم یکسان باشه ( لاقل بتل 4 یه جونی داشت گاست همه چیزش پکیده بود )
معمولا بالاترین متا رو برای هر بازی به حساب میارن چون بی نقص ترین نسخه معمولا بیشترین متا رو میگیره!
BF4 روی PC نقصی از نظر فریم دهی و ... نداشت و خیلی خوب اجرا میشد اما Ghosts یک سری مشکلاتی داشت!

اینکه CoD توی نسخه های آخر افت داشته همه قبول دارن و کلا سال 2013 سال خوبی واسه هیچ کدوم این دوتا نبود چون هم BF4 و هم CoD نتونستن موفق بشن! BF4 که سر مولتیش همه رو روانی کرد و سر مشکلات سرور و ... ـی که داشت! CoD ـم که سر کمپین خشک و بی روح و کشکی ـی که داشت!

اگه طرف بحثتون سورنا اسدی هست باید بگم دارید خودتون رو خسته میکنید،چون از نظر ایشون bf4 از mw2 هم بهتره...
قبلا بهم ثابت شده

معمولا سعی میکنم دو بازی که یکیش 2009 اومده و یکیش که 2013 اومده رو باهم مقایسه نکنم چون توی بخش های مختلف باهم تفاوت دارند ، اگه بخش داستانی رو میگی من خودم عاشق سری MW هستم اما توی بخش های دیگه مثل گرافیک و اینا سری بتل جز برترین ها به حساب میان

خداییش خندم میگیره نظرات یه عده رو در مورد CoD میخونم ! :دی
کاملا مشخصه طرف اصلا دست به مولتی CoD نزده، میگه CoD از MW1 و 2 به بعد مرد ! لول !!
اگه CoD باز باشین، میفهمین که تنها CoD ـی که مولتیش ضعیف بود Ghosts بوده... وگرنه بقیه سری مولتیشون عالی بوده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or