رکورد جهانی مردی با 11000 عنوان بازی ویدئویی و ارزشی برابر با حدود $800,000

رسما نمونه یه گیمر واقعیه :d
اون همه بازی رو کی دلش میاد بفروشه :d البته اگه سری تیل تو لیستش نباشه
مجموعش بدرد خودش میخوره /:):d

خدمت اون دسته از عزیزانی که کار ایشون رو دیوانگی میدونن عارضم که هر کسی به یه چیزی علاقه داره. علاقه ایشون هم تهیه آرشیو کامل بازی هاست. انسان هم همه تلاشش بر این هست که از زندگیش لذت ببره و این کار هم برای ایشون لذت بخشه.
پس اگه کار ایشون برای شما عجیبه. دلیل بر سفاهت این آقا نیست، بلکه دلیل براین هست که شما از درکش عاجزی. دقیقا مثل یک عده که فکر میکنن با بازی کردن وقت ما به بطالت میگذره. این در حالیه که نمیدونن همه کارکردن ها، سگ دو زدن ها، برنامه ریزی ها و ... به خاطر لذت بردن از زندگیه و ما با بازی کردن، با صرف هزینه مشخصی به اون لذتی که دیگران با صرف هزینه های کلان بهش میرسن، نائل میشیم.

آخرین ویرایش:
این کار درستی نیست/اما راحت میشه توجیهش کرد/کفتر بازها هم دقیقا یه همچین کاری می کنن و یه همینجور حسی دارن/توجیه نکنید/انسان باید توی مسیر درست باشه/ واگرنه همینطور دور میشه /

دلبستگی بیش از حد به یه چیزی اسمش اعتیاده.
اعتیاد هم یجور بیماریه.
البته من خودم علاوه بر اعتیاد، بیماری وسواس رو هم شامل حال کالکتورها میدونم.
یعنی 2 تا بیماری.
وقتیکه 2 تا بیماری شد اسمش میشه مرض .:d
خودمم از این مرض دارم اونم ناجور.

وقتی چیزی رو دوست داری باید بهش برسی نباید نظر دیگران تورو منصرف کنه
ما هم اگه شرایط رو داشتیم دوست داشتیم که مثلا 25% این ارشیو رو داشته باشیم

این کار درستی نیست/اما راحت میشه توجیهش کرد/کفتر بازها هم دقیقا یه همچین کاری می کنن و یه همینجور حسی دارن/توجیه نکنید/انسان باید توی مسیر درست باشه/ واگرنه همینطور دور میشه /
هرکس یه تعریفی از مسیر درست داره شما این کارو قبول نداری پس دلیل نمیشه بگیم کارش اشتباه بوده
ایشونم زندگیش رو داره و چیزی که مهمه اینه که آدم از تک تک دقیقه هاش بتونه لذت ببره نگران جیبش هم نباشید :دی

این کالکشنو امروز تو اینترنت دیدم فوق العادس !!!!!!!!!!!!!!!!
18005659280572166290.jpg

این آقا کرم بازی خریدن داره و اصلا هدفش همین بوده ! آخه وقتی هفته ای 3 ساعت بازی میکنی ، این همه بازی میخری که چی ؟ :| :دی
این آقا اصلا گیمر هم نیست ، کلکسیونر ـه :دی

آدم باید برای آرشیو جمع کردن باید 3 تا خصوصیت داشته باشه اول پول داشته باشه دوم حوصله سوم علاقه .

من و امید هم هر چند وقت یه چیزی داشتیم قدیم برای جمع کردن اما هیچ کدام به خوبی آرشیو اسکناس و تمبر نشد .:d

یه زمان سیگار برگ جمع کردیم آرشیو خوبی بود بعد یه دفعه نمیدونم چی شد همش کشیدیم .:d

از اون طرف آرشیو بازی جمع کردم بعد چند وقت همش فروختم خودم هم نمیدونم چی شد به این نتیجه رسیدم بفروشم .:|
تقدیما مردم هر چی داشتن با هم تقسیم میکردن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or