رکورد جهانی مردی با 11000 عنوان بازی ویدئویی و ارزشی برابر با حدود $800,000

شاید آرشیو کردن تا یه جایی فان باشه ولی ظاهرن در مورد این یارو تبدیل به بیماری شده !
خب مثلن اینهمه بازی و کنسول و فیلم VHS جمع کردی که چی ؟
بهترین کار اینه که تبدیل به موزه ش کنه

شاید آرشیو کردن تا یه جایی فان باشه ولی ظاهرن در مورد این یارو تبدیل به بیماری شده !
خب مثلن اینهمه بازی و کنسول و فیلم VHS جمع کردی که چی ؟
بهترین کار اینه که تبدیل به موزه ش کنه

من خودم از طريق پدر بزرگم علاقمنده به كمع كردن تمير و اسكناس شدم و الانم تقريبا يه كمد چهار طبق پر آلبوم تمبر و اسكناس دارم و اصلا هر وقت ميرم ايران تو اتاقم كه ميرم و اينا رو ورق ميزنم حال ميكنم :d يه حس خاصى داره بايد جاى مجموعه دار باشى :d
يا پدر بزرگم داره نود سالش ميشه تقريبا ولى هنوز من ميبينم ميره توى اتاقى كه مجموعشو نگه ميداره با يه حالت خاصى اينا رو نگاه ميكنه.

كلا بايد دستت تو كار باشه تا بفهمى،ربطى به مريضى و جنون هم نداره اين مساله.

گینس چیه بابا!!!;;)اگه توی این بازیهایی که ایشون دارن ، Shadow of the colossus & Ico کولکشن ـش نباشه اصلا اون لیست قبول نیست!!!:dکه صددرصد هست:-/

من خودم از طريق پدر بزرگم علاقمنده به كمع كردن تمير و اسكناس شدم و الانم تقريبا يه كمد چهار طبق پر آلبوم تمبر و اسكناس دارم و اصلا هر وقت ميرم ايران تو اتاقم كه ميرم و اينا رو ورق ميزنم حال ميكنم :d يه حس خاصى داره بايد جاى مجموعه دار باشى :dيا پدر بزرگم داره نود سالش ميشه تقريبا ولى هنوز من ميبينم ميره توى اتاقى كه مجموعشو نگه ميداره با يه حالت خاصى اينا رو نگاه ميكنه.كلا بايد دستت تو كار باشه تا بفهمى،ربطى به مريضى و جنون هم نداره اين مساله.
میدونم چی میگی،من خودمم فندک جمع میکنم.ولی با این اوصاف وقتی متن خبر تمام شد نظرم اینه که طرف فازش غلطه :دی

من خودم از طريق پدر بزرگم علاقمنده به كمع كردن تمير و اسكناس شدم و الانم تقريبا يه كمد چهار طبق پر آلبوم تمبر و اسكناس دارم و اصلا هر وقت ميرم ايران تو اتاقم كه ميرم و اينا رو ورق ميزنم حال ميكنم :d يه حس خاصى داره بايد جاى مجموعه دار باشى :d
يا پدر بزرگم داره نود سالش ميشه تقريبا ولى هنوز من ميبينم ميره توى اتاقى كه مجموعشو نگه ميداره با يه حالت خاصى اينا رو نگاه ميكنه.

كلا بايد دستت تو كار باشه تا بفهمى،ربطى به مريضى و جنون هم نداره اين مساله.
منم داییم یه چنین وضعی داره! :d از همین پول و اسکناس بگیر تا یه چیزای عجیب غریب، مثل شیشه نوشابه و کارت تلفن و اینترنت و ... !
چند سال پیش هم رفتیم قطر پیشش، هر شب میگفتیم بخشی از این مجموعه ی اسکناس و تمبراش بیاره بهمون نشون بده و برامون توضیح بده :-"

البته من خودم آرشیو کُن نیستم، اما آرشیو کُن ـها را دوست میدارم! :d کار باحالیه! :d

بدبختی آرشیو داری داخل گیم از پر هزینه ترین چیزاست !! به جز هزینه بعضی چیزاش اصلا" گیر نمیاد خرید !
(کاشک بشد رفت داخل گیم خانه (درسته دیگه کتاب خانه .گیم خانه !! =D )این یارو یه دور زد من یه چند قلم داخلش نیاز دارم !!! نداد بهم بازی ها رو دست به خشونت میزنم :d >:))

وای چقد خوب بود!!!خداییش لذت بردم چون طبق چند خط آخر مشخص شد که این جناب ادمیه ک کلاً اینکارست و با گیم درگیربوده و هست...خدابهش عمرباعزت بده ببینیم the last guardian رو هم میتونه ب مجموعش اضافه کنه یا نه؟؟؟:دی

آدم باید برای آرشیو جمع کردن باید 3 تا خصوصیت داشته باشه اول پول داشته باشه دوم حوصله سوم علاقه .

من و امید هم هر چند وقت یه چیزی داشتیم قدیم برای جمع کردن اما هیچ کدام به خوبی آرشیو اسکناس و تمبر نشد .:d

یه زمان سیگار برگ جمع کردیم آرشیو خوبی بود بعد یه دفعه نمیدونم چی شد همش کشیدیم .:d

از اون طرف آرشیو بازی جمع کردم بعد چند وقت همش فروختم خودم هم نمیدونم چی شد به این نتیجه رسیدم بفروشم .:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or