شاید آرشیو کردن تا یه جایی فان باشه ولی ظاهرن در مورد این یارو تبدیل به بیماری شده !
خب مثلن اینهمه بازی و کنسول و فیلم VHS جمع کردی که چی ؟
بهترین کار اینه که تبدیل به موزه ش کنه
میدونم چی میگی،من خودمم فندک جمع میکنم.ولی با این اوصاف وقتی متن خبر تمام شد نظرم اینه که طرف فازش غلطهمن خودم از طريق پدر بزرگم علاقمنده به كمع كردن تمير و اسكناس شدم و الانم تقريبا يه كمد چهار طبق پر آلبوم تمبر و اسكناس دارم و اصلا هر وقت ميرم ايران تو اتاقم كه ميرم و اينا رو ورق ميزنم حال ميكنم :d يه حس خاصى داره بايد جاى مجموعه دار باشى :dيا پدر بزرگم داره نود سالش ميشه تقريبا ولى هنوز من ميبينم ميره توى اتاقى كه مجموعشو نگه ميداره با يه حالت خاصى اينا رو نگاه ميكنه.كلا بايد دستت تو كار باشه تا بفهمى،ربطى به مريضى و جنون هم نداره اين مساله.
منم داییم یه چنین وضعی داره! :d از همین پول و اسکناس بگیر تا یه چیزای عجیب غریب، مثل شیشه نوشابه و کارت تلفن و اینترنت و ... !من خودم از طريق پدر بزرگم علاقمنده به كمع كردن تمير و اسكناس شدم و الانم تقريبا يه كمد چهار طبق پر آلبوم تمبر و اسكناس دارم و اصلا هر وقت ميرم ايران تو اتاقم كه ميرم و اينا رو ورق ميزنم حال ميكنم :d يه حس خاصى داره بايد جاى مجموعه دار باشى :d
يا پدر بزرگم داره نود سالش ميشه تقريبا ولى هنوز من ميبينم ميره توى اتاقى كه مجموعشو نگه ميداره با يه حالت خاصى اينا رو نگاه ميكنه.
كلا بايد دستت تو كار باشه تا بفهمى،ربطى به مريضى و جنون هم نداره اين مساله.