رکوردهای فوق العاده FIFA 10

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
FIFA 10 در اروپا رکورد زد

1925_300x250.jpg

درود.
بازی معروف EA GAMES یعنی FIFA 10 هنوز چند روزی از ورودش نمیگزره که یک رکورد به جا میزاره

این خبر رو منبع خبری یعنی Vgchartz گزاشته که بازی طی دو روز گزشته توانسته بیش از 1.35 میلیون فروش کنه که یک رکورد حساب میشه که در رده سوم پرفروش ها قرار گرفت در اروپا اولین بازیی که فروش سریعی داشته بازی GTA4 هست که بیش از 2.3 میلیون نسخه فروش داشته و در رده دوم هم باز GTA:San Andreas هست که 1.38 میلیون نسخه فروش داشته و همین عنوان یعنی FIFA 08 720 هزار بوده و FIFA 09 990 هزار گفته میشه

منبع

بازیه خوش ساخت رکورد هم میزنه تو این نسخه واقعا بایه هوش مصنوعی عالی وبینقص روبه رو هستیم گرافیکشم همون 09 هست منتها بنظرمن گرافیک 09 اینقدر عالی بود که نیازی به تغییر نداشت

به نظر من بازی نسبت به 09 پیشرفت های خوبی داشته و الان کاملترین شبیه ساز فوتبال هست.پس این فروشش هم تعجب آور نیست.
مهمترین پیشرفتشم به نظر من اینه که پتر چک با پای چپ شوت میزنه:biggrin1:

راستش دموی pes امسال هم منو قانع نکرد ایکاش ea فیفا ng رو سال دیگه برای pc هم بده بیرون ببینم این همه ازش تعریف می کنن چطوریاست . تو نسل قبل که فیفا شبیه به یه جوک بود این نسلشو راسیتش تجربه نکردم هنوز

البته فیفا امسال خیلی تبلیغات وسیعی داشت و اون پیش زمینه ای که از فیفا 09 وجود داشت باعث شد ذهنیت خوبی برای خرید 10 وجود داشته باشه ولی حقیقتا اون چیزی که انتظارشو داشتم نبود.

البته فیفا امسال خیلی تبلیغات وسیعی داشت و اون پیش زمینه ای که از فیفا 09 وجود داشت باعث شد ذهنیت خوبی برای خرید 10 وجود داشته باشه ولی حقیقتا اون چیزی که انتظارشو داشتم نبود.
یه مسئله ای که این وسط شما نادیده میگیری اینه که وقتی یه بازی موفق وخوش ساخته نیازی نیست که از دوباره 100% تغییرش بدن این بازی همین الانش هم درسطح خیلی بالایی هست خصوصا هوش مصنوعی بازی که رو لجندری واقعا ادم رو به چالش میکشه یه بازی هرچقدر هم که تبلیغات داشته باشه تا کیفیت نداشته باشه موندگار نمیشه پرو هم همچین کم تبلیغات نمیکنه ولی فروشش به مراتب پایین تره

پ.ن:اقامن شنیدم 09 حدود 10 میلیون نسخه فروش داشته این تا چه حد درسته؟

1925_300x250.jpg

درود.
بازی معروف EA GAMES یعنی FIFA 10 هنوز چند روزی از ورودش نمیگزره که یک رکورد به جا میزاره

این خبر رو منبع خبری یعنی Vgchartz گزاشته که بازی طی دو روز گزشته توانسته بیش از 1.35 میلیون فروش کنه که یک رکورد حساب میشه که در رده سوم پرفروش ها قرار گرفت در اروپا اولین بازیی که فروش سریعی داشته بازی GTA4 هست که بیش از 2.3 میلیون نسخه فروش داشته و در رده دوم هم باز GTA:San Andreas هست که 1.38 میلیون نسخه فروش داشته و همین عنوان یعنی FIFA 08 720 هزار بوده و FIFA 09 990 هزار گفته میشه

منبع

آقا این وضع خبر گذاشتن بسیار اسف ناکه! این چجور نگارشه خبریه؟ وقتی خبر میگذارید پست عامیانه ندید، "به جا میزاره" چیه؟ "میشه" یعنی چی؟

اگر مایل به ادامه ارسال خبر هستید روش نگارشتون باید اصلاح بشه.

آقا این وضع خبر گذاشتن بسیار اسف ناکه! این چجور نگارشه خبریه؟ وقتی خبر میگذارید پست عامیانه ندید، "به جا میزاره" چیه؟ "میشه" یعنی چی؟

اگر مایل به ادامه ارسال خبر هستید روش نگارشتون باید اصلاح بشه.

جوری این پست رو نوشتید که من فکر کردم فحش نوشتم اینجا این مسئله رو میتونستید به خوده بنده هم بگید که اگه مشکلی بود تصیح کنم نیازی به این همه پرخاشگری نبود . جوری گفتید اسفناکه که گفتم اینجا چه چیزی شده و من نفهمیدم این لغات کجاش مشکل داره :confused:این دوتا کلمه رو پیدا کردید میگید اسف ناک ؟مشکل نیست درست میکنم

آخرین ویرایش:
جوری این پست رو نوشتید که من فکر کردم فحش نوشتم اینجا این مسئله رو میتونستید به خوده بنده هم بگید که اگه مشکلی بود تصیح کنم نیازی به این همه پرخاشگری نبود . جوری گفتید اسفناکه که گفتم اینجا چه چیزی شده و من نفهمیدم این لغات کجاش مشکل داره :confused:این دوتا کلمه رو پیدا کردید میگید اسف ناک ؟مشکل نیست درست میکنم

عمومی نوشتم تا اگر دیگران هم هستن که رعایت نمی کنن متوجه بشن. ضمن اینکه این نگارش از فحش هم بدتره چون عامیانه است. شما روزنامه باز میکنید برای مطالعه هیچ وقت چنین نگارشی داخلش نمی بینید چون اگر ببینید یعنی در اون روزنامه (کلا نشریه) گل گرفته باید شه. من پرخاشم نکردم، هیچ کجای پست من نشانه از پرخاش گری نداره.

بله این اسف ناکه که ما خودمون زبان مادریمون رو نابود کردیم و نتیجه اش شده اون چیزی که تو محاورات عامیانه میبینیم اما این روند داره یواش یواش فرهنگ نوشتاریمون که که اصالتش محفوظ بود رو هم نابود میکنه. پس محاورات عامیانه مل جواب به یک چست رو میشه نادیده گرفت، اما خبر، نقد و بررسی یا هرچیزی که از نظر محتوا بار فرهنگی داره باید درست نوشته بشه. یا لااقل غیر از این تو کلاس خبر رسانی بازی سنتر نیست.

عمومی نوشتم تا اگر دیگران هم هستن که رعایت نمی کنن متوجه بشن. ضمن اینکه این نگارش از فحش هم بدتره چون عامیانه است. شما روزنامه باز میکنید برای مطالعه هیچ وقت چنین نگارشی داخلش نمی بینید چون اگر ببینید یعنی در اون روزنامه (کلا نشریه) گل گرفته باید شه. من پرخاشم نکردم، هیچ کجای پست من نشانه از پرخاش گری نداره.

بله این اسف ناکه که ما خودمون زبان مادریمون رو نابود کردیم و نتیجه اش شده اون چیزی که تو محاورات عامیانه میبینیم اما این روند داره یواش یواش فرهنگ نوشتاریمون که که اصالتش محفوظ بود رو هم نابود میکنه. پس محاورات عامیانه مل جواب به یک چست رو میشه نادیده گرفت، اما خبر، نقد و بررسی یا هرچیزی که از نظر محتوا بار فرهنگی داره باید درست نوشته بشه. یا لااقل غیر از این تو کلاس خبر رسانی بازی سنتر نیست.

بنده کتمان نکردم که مشکل داره یا نداره شاید حق با شما باشه ولی اگه شما به تایپیکهای دیگه هم سر بزنید (البته نه همه بعضیها) از انی که من نوشتم بدتر شده نه در ارثه خبری بلکه در صحبت عامیانه در یک سایت رسمی چجور با همدیگه برخورد میشه در کل من حرفم این بود نیازی نبود بنویسید شما میتونستید به صلاح خودتون موضوع رو عوض کنید

بله میتونستم ولی هیچ موقع نمیفهمیدی که ایراد کارت کجاست، کسی که ایرادتو بهت میگه لزوما دشمنت نیست حتی اگر دوستت نباشه (که نیست). ;)

بله میتونستم ولی هیچ موقع نمیفهمیدی که ایراد کارت کجاست، کسی که ایرادتو بهت میگه لزوما دشمنت نیست حتی اگر دوستت نباشه (که نیست). ;)

هیچ انسانی کامل نیست من نزدیک به 3 سال در این سایت عضو هستم و بیشتر فعالیتم در زمینه دیگه ای بود من فقط اخبار رو میزاشتم و خوب شما گفتی از نظر گرامری مشکل داره من هم قبول کردم و ادعایی هم ندارم و در مورد اینکه

ولی هیچ موقع نمیفهمیدی که ایراد کارت کجاست

شاید در گزاشتن اخبار بوده نمیدونم گمونم اینقدر فهم داشته باشم که بدونم اشکالم کجاست قبول کنم مرسی

دروازه بانها تو نسخه های قبلی هم با پای تخصصیشون شوت میزدن . همین طور بازیکنا که با پای تخصیصیشون بهتر شوت میزدن ...... .
که این مورد در مورد "چک"استثنا بود.وقتی توپو وسط بازی میگرفت با پای راستش شوت میزد.یه بار برو با چلسی بازی کن متوجه میشی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or