رکورددار گینس Xbox Gamerscore در حال تلاش برای رسیدن به امتیاز 1000,000

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
bestever_610.jpg

Raymond Cox در حال حاضر رکورددار بیشترین Gamerscore XBOX در جهان است و رکورد او در گینس هم ثبت شده و حالا او در نزدیکی امتیاز 1000000 قرار گرفته است. Cox تا الان توانسته 986,475 امتیاز را کسب کند و هدف اون کسب امتیاز 1000000 است.

millionscore_610.jpg

همچنین Raymond Cox قصد دارد رکورد بیشترین امتیاز ثبت شده در یک روز را هم بشکند که چیزی در حدود 17000 امتیاز است.البته این تلاش و پشتکار از دید مسئولین مایکروسافت پنهان نمانده و او از طرف Larry Hyrb یک کنسول Xbox One و یک عضویت نامحدود Xbox Live Gold را نیز دریافت کرده است.باید دید او تا کجا قصد دارد این رکورد را ادامه دهد.شمام میتوانید از این لینک Cox's Twitch live stream استریم زنده اونو مشاهده کنید.

منبع

از طرف Larry Hyrb یک کنسول Xbox One و یک عضویت نامحدود Xbox Live Gold را نیز دریافت کرده است .
اینا رو ولش کن ! بهش دستگاه سفید دادن :-s :((

بابا خبر میدادن فوت کرد تمام دارایی گیمینگش هم به من داد :|
البته دمش گرم انصافا :دی

یعنی هر چی Game دمه دستش رسیده نشسته بازی کرده.آشغال و غیر آشغال نداشته.خیلی جالبه.
اما Game Score قابل تقدیری داره.کاره سختیه واقعا.:d

هارد کور جماعت همه میاد سمت Xbox !:bighug:

ای درود بر تو ابر استعداد بازی!b-)

واقعا خیلی حوصله می خواد. چون همه ی ریجن های مختلف یه بازی رو باید بازی کنی تا به همچین اسکوری برسی. من آخرین بار که پروفایلش رو دیدم 3 بار Rage رو 1000 کرده بود.

علااااااااااف بیکاااااااااار
والا من وقت اینو داشتم الان افسانه شده بودم
هیچ کجای دنیا استعداد گیمرای ایران رو نداره به جون خودم ما با این وضع نت زغالی و پینگ با یه مشت بچه ژیگول خارجی با نت 8 مگ وار میزنیم کلیم سریم از خیلیاشون
یه نت قوی به من بده بهت میگم کی رکورد میزنه
والا
علاااااف بیکااااار :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or