رویداد E3 2022 به‌طور کامل کنسل شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
این‌طور که به‌نظر می‌رسد، رویداد E3 2022 به‌طور کامل کنسل شده و خبری از برنامه جایگزین برای فرمت دیجیتالی نخواهد بود. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
رویداد E3
روزرسانی: سازمان ESA با انتشار یک بیانیه رسمی از طریق IGN، کنسل شدن E3 2022 را رسما تأیید کرد و گفت:

«ما تمام انرژی و منابع خود را به‌کار می‌بریم تا در تابستان بعدی، یک تجربه E3 فیزیکی و دیجیتالی احیاشده را ارائه دهیم. چه از روی صحنه اصلی از آن لذت ببرید و چه از دستگاه مورد علاقه خود آن را دنبال کنید، نمایش E3 2023 قصد دارد تا در یک قالب کاملا جدید و تعاملی، جامعه طرفدارای، رسانه و صنعت بازی را به یکدگیر باز گرداند.»

«مشتاقیم تا در سال 2023 و در لس آنجلس، E3 را به‌طور زنده به طرفداران سراسر جهان ارائه دهیم.»

این سازمان همچنین اعلام کرده که نمایش امسال کنسل شده چرا که ESA «تمرکز منابع» خود را بر روی نمایش سال بعد قرار داده است.

______________________________________________________________________________________

خبر اصلی: پیش از این سازمان ESA از احتمال برگزاری E3 امسال به‌صورت حضوری خبر داده بود، اما منابع مختلف از ابتدای 2022 مدعی شده بودند که این سازمان در حقیقت از همان زمان قادر نبوده تا برگزاری رویداد حضوری و یا دیجیتالی را تأیید کند. مدتی بعد و به دنبال کنسل شدن رسمی رویداد حضوری، ESA نسبت به یک برنامه دیجیتالی ابراز امیدواری کرده بود. اما اکنون ویل پاوزر، مدیر روابط عمومی شرکت Razer اعلام کرده که از طریق یک ایمیل دریافتی، از کنسل شدن E3 2022 به‌صورت رسمی مطلع گشته است.

سازمان ESA پس از شیوع جهانی کووید-19 سال‌های سختی را پشت سر گذاشت. ابتدا رویداد E3 2020 کاملا کنسل شد و پس از آن، رویداد E3 2021 برای اولین بار شکل و شمایل دیجیتالی به‌خود گرفت. طبق گزارش IGN، برای مدتی طولانی گفتگوهای مختلفی برای برگزاری یک رویداد دیجیتالی شکل گرفته بود اما هیچکدام از این برنامه‌های احتمالی در نهایت راه به جایی نبرده است. IGN همچنین در گزارش خود اشاره کرده که به‌نظر می‌رسد سازمان ESA برای یک بازگشت بزرگ در سال 2023، برنامه‌ریزی می‌کند.

با کنسل شدن E3، باید انتظار داشت که کمپانی‌های مختلف بازی‌های خود را به‌صورت پراکنده در طول سال نمایش دهند. البته که رویدادهایی مانند Summer Game Fest و Gamescom در تابستان امسال باز می‌گردند، اما باید دید که کمپانی‌های کلیدی، به‌خصوص پلتفرم هولدرها برای تابستان چه برنامه‌ای خواهند داشت.​

آخرین ویرایش:
E3 و خاطراتش برای گیمر جماعت حکم کریسمسو داره (یا جام جهانی و....)
اولین بار E32005 با این مراسم آشنا شدم
تنها دلخوشی قبل امتحانا این بود سریع امتحانارو بدیم منتظر مجلات باشیم نقدا و اخبارو بخونیم
بعدها نت پیشرفت کرد قبل امتحانا دعا دعا میکردم که امتحانا قبل E3 تموم شه
برای من E3 هنوز یه رویاست , هنوز هم میخوام در مورد خرید کنسول به رفیقام نظر بدم میگم تا E3 صبر کن بعد مشخص میکنیم کدوم سمت میریم
از وقتی سونی رفت برکت از E3 رفت
امیدوارم برگردن
واقعا حال نمیده قطره چکونه تریلر میدن بیرون
تمامه کیفش به همون کنفرانسای 1الی 2 ساعته شرکتا بود چیزی که من همیشه نگاه میکردم کنفرانس های سونی ماکرو یوبی EA بود
با این اوصاف شاید ماکروسافت کنفرانسو بذاره آخر تابستون بعد کنفرانس سونی

ببین همین sony که از e3 فاصله گرفته
قبل از sony کمپانی nintendo فاصله گرفت اگر اشتباه نکنم ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ بود
که نمایش دایرکت و عروسکی یا بقولی puppet بود

ولی واقعا هیچی نمایش ها بزرگ e3 نمیشه
برای نمونه e3 نینتندو قدیمی آپلود کردم
این برای ۲۰۰۹ ه
البته سایز ویدیو خیلی کوچیک کردم حجم کم باشه
و زمانشم کمه
همین نمایش که زیاد جالب نیست بازم حس واقعا خوبی میده
همه بعد نمایش کف و سوت میزنن و ....

نمایش لایو این حس داره ؟
همیشه آرزوم بود یه بارم شده این نمایش ها برم

Attachments

البته فرمت نینتندو خیلی منافاتی با E3 نداشت
حتی بعد دیجیتالی کردن نمایش هاشون به صورت کامل بازم اینا همیشه E3 میومدن و کلی بر و بساط پهن می کردن خارج از دایرکت
به دلیل «سری که درد نمی‌کنه رو دستمال نمی‌بندن» تصمیم گرفتم توی انتقادات همیشه نینتندو رو مثال بزنم:D
جامعه فداییان خاصی نداره و گیردادن بهش عارضه خاصی برام ایجاد نمی‌کنه:>

آخرین ویرایش:
به دلیل «سری که درد نمی‌کنه رو دستمال نمی‌بندن» تصمیم گرفتم توی انتقادات همیشه نینتندو رو مثال بزنم:D
جامعه فدایان خاصی نداره و گیردادن بهش عارضه خاصی برام ایجاد نمی‌کنه:>

منطقیه :-??

از واکنش‌های اکثر کاربران BC به نظر میاد با این فرمت جدید Direct و SoP و ... خیلی حال می‌کنن و این‌ها.
ولی برای من فرمت جدید هیجان زیادی نداره. اون حس و حال E3 و چند روز تراکم اخبار خفن رو خیلی بیشتر دوست داشتم تا این وضعیت فعلی.

این که مارکتینگ و کارشناس‌های اقتصادی و آمار و ... چی میگن واقعاً به من ربطی نداره. لزوماً چون کارشناس‌های بخش فروش و بازاریابی نینتندو از Direct راضی هستن، برای من دلیل نمیشه فرمت
یبس فعلی رو بپسندم.
مزیتش اینه مراسمها پخش میشه تو سال و نکته دوم اینه هر موقع آمده بودن میان وسط. ولی اگه یکی دو نمایش اصلی رو فقط بزاریم ،اونموقع تریلر نا آماده و ... رو میدن بیرون.
بازیسازی سخت تر شده و کووید و ... هم قوز بالاقوز شده و مزاسمای متمرکز رو بازاریابی تاثیر بهتری دارن. تو مراسمای کوچیک 20 دقیقه ای میتونی راحت 10 دقیقه گیم پلی بزاری ولی اگه قرار باشه به سالی یکی یا دو مراسم 1.5 ساعته ختم بشه، خستگی میاره پخش فقط 8-9 عنوان.
_________
البته بگم، اینکه هر سایتی شروع کرده ایونت زدن هم مسخره شده، الان گیمز رادار 3 تا ایونت داره امسال
یا نمیدونم ign و گیم اسپالات هم میخوان بزارن امسال یا نه.تعدد باعث کاهش کیفیت شده.

جامعه فداییان خاصی نداره و گیردادن بهش عارضه خاصی برام ایجاد نمی‌کنه:>

خود نمایش ها nintendo بیشتر ترول و طنز حساب میشه 😁

نمونه اش همین 😎

images

اولین باری که با E3 آشنا شدم سال 79 بود.هایپ شدید ریلیز PS2 به علاوه تبلیغات عالی نینتندو واسه گیم کیوب و تیزرها و تریلرهای عناوین سنت شکنی مثل ریمیک رزیدنت 1 و زیرو اون سال هارو تکرار نشدنی کرد واسه من.
از یک سال قبلش بگم. درسته الان خیلی ها یادشون نمیاد که دریم کستی وجود داشته و درسته که شکست خورد.ولی کد ورونیکا اولین بار واسه این کنسول اومد و عناوینی مثل Crazy Taxi و نسخه بهبود یافته Tomb Raider 4 و ...این کنسول رو برام دوست داشتنی کرده بود.یه کلوپ تو محلمون بود که فقط واسه مشتری های خاص دریم کست رو راه مینداخت.ما هم خاص بودیم خدا رو شکر:D.با کد ورونیکا پرواز میکردم اونجا.

اینترنت دایال آپ وجود داشت اون موقع.ولی خیلی ها ازش بی خبر بودن و اصلا عمومیت نداشت.خیابون انقلاب بعد از وصال یه مجله فروشی بود که نشریات تخصصی خارجی رو میاورد.به روزهاش گرون تر بود تبعا.همیشه میرفتم اونجا واسه گرفتن مجله Electronic Gaming Monthly .خلاصه این نشریه دریچه ای بود به دنیای اخبار گیم برام و گزارش های اختصاصی E3 رو اونجا دنبال میکردم.یکی از مراسم تو منطقه زیبای سن خوزه بود.اولین عکس هایی رو که از ریمیک رزیدنت یک تو این مجله دیدم حالی بهم داد که قابل وصف نیست.یعنی اولین عکس های +18 که دیدم همچین حالی بهم نداده بود.

به قول مرحوم سوسن که کجایی ای جوونی رفیق نیمه راهم.....

چندبار چندتا جمله نوشتم و بعد پاک کردم، دیدم هرچی بگم یا تکرار مکرراته، یا حسمو کامل منتقل نمیکنه. فقط اینکه دلم برای شب هایی که تا صبح تو بازیسنتر و منتظر کنفرانس ها بودیم (معمولا از ساعت 10 تا 5 صبح، مابین کنفرانس مایکرو و سونی) خیلی تنگ میشه. الان که میبینم جزو لحظات باحال زندگیم بودن. و متاسفانه مثل خیلی از چیزهای خوب دیگه برنمیگردن.

پ.ن: نمیدونم چرا اما حس میکنم کنسل شدن E3 و خراب شدن این لحظات هم تقصیر ج.ا ـه. باور بفرمایید کار ایناست.
پ.پ.ن: فکر کنم ایران تنها جای دنیا بود که توش یه سری آدمی که در مقیاس صنعت، نه سر پیاز بودن نه ته پیاز و صرفا اینترنت داشتن، با فروش DVD تریلرها پول در میاوردن. یعنی فلان سازنده میفهمید ما باید پول بدیم که تریلر بازی هاشونو ببییم برای مظلومیت ما خون گریه میکرد.

کرونا دیگه عملا تموم شده و رویدادهای اینچنینی دوباره برگزار میشن. E3 بنظرم دیگه تمومه و عمرش به سر رسیده ولی در نهایت رویداد مشابهی شکل میگیره. باید منتظر بمونیم تا ببینیم این توپ سرگردان جلوی پای کی میفته

کرونا دیگه عملا تموم شده و رویدادهای اینچنینی دوباره برگزار میشن. E3 بنظرم دیگه تمومه و عمرش به سر رسیده ولی در نهایت رویداد مشابهی شکل میگیره. باید منتظر بمونیم تا ببینیم این توپ سرگردان جلوی پای کی میفته

نه دیگه محال چیز مشابهی شکل بگیره و بوجود بیاد.

دقیق نگاه کنیم کلا بوجود امدن چیزی مثل E3 محصول یه شرایط خاص بود. 20 سال پیش نه اینترنت مثل الان وجود داشت، نه صنعت گیم چیز جدی بود، دستکم به این صورت، و نه میدیاها و رسانه هایی مثل یوتوب و توییچ وجود داشتن. در نتیجه در یک تصمیم جمعی همه سازندها و ناشرها یه جا جمع میشدن و تو دو سه روز یه نمایشگاه بزرگ راه مینداختن تا اول از همه توجه رسانه ها جلب بشه و اخبار بازی ها کاور بشه، و هم اینکه مخاطبین بیان بازی کنن و با بازی ها بیشتر آشنا بشن. اما الان دیگه همه چی تغییر کرده. بازی ها دیگه نیاز به همچین گردهمایی بزرگی ندارن تا دیده بشن. کاور شدن توسط رسانه ها دیگه مساله مهمی نیست. هر ناشری میتونه هر وقت دلش خواست نمایش خودشو بزاره، تو اینترنت تبلیغ کنه، تو توییچ و یوتوب استریم کنه، ملت دموهارو آنلاین بازی میکنن و باز دیگه نیازی به غرفه و جنگولک بازی نیست. ضمن اینکه الان دیگه معرفی همزمان ان تا بازی ایده مارکتینگ خوبی محسوب نمیشه، چون اخبار میرن زیر سایه هم و اکثرا ترجیح میده در وقت مناسب بازی هاشون رو تبلیغ کنن تا همه توجه هات به خودشون جلب بشه.

مثل همین کاری که نینتندو با نینتندو دیرکت کرد، و بعد سونی ادامه دادش و SoP خلق شد. این روش منطقی تره، تا اینکه مثلا سونی یا مایکروسافت بیان یهو هرچی بازی دارنو تو دو ساعت نشون بدن و بعد دیگه بریم تا سال بعد همون موقع.

هزینه های بالای کنفرانس هارو هم نباید نادیده گرفت. اونت های آنلاین هم مخاطب بیشتری دارن، هم بی اندازه ارزون تر. جیمبو در همین خصوص میگفت با پولی که صرف برگزاری E3 میشه، میتونن یه بازی بسازن! پس دیگه واقعا چه نیازی به چیزی مشابه E3 هست؟ من فکر میکنم GC هم کم کم خوش گذشت رو بزنه.

چندبار چندتا جمله نوشتم و بعد پاک کردم، دیدم هرچی بگم یا تکرار مکرراته، یا حسمو کامل منتقل نمیکنه. فقط اینکه دلم برای شب هایی که تا صبح تو بازیسنتر و منتظر کنفرانس ها بودیم (معمولا از ساعت 10 تا 5 صبح، مابین کنفرانس مایکرو و سونی) خیلی تنگ میشه. الان که میبینم جزو لحظات باحال زندگیم بودن. و متاسفانه مثل خیلی از چیزهای خوب دیگه برنمیگردن.

پ.ن: نمیدونم چرا اما حس میکنم کنسل شدن E3 و خراب شدن این لحظات هم تقصیر ج.ا ـه. باور بفرمایید کار ایناست.
پ.پ.ن: فکر کنم ایران تنها جای دنیا بود که توش یه سری آدمی که در مقیاس صنعت، نه سر پیاز بودن نه ته پیاز و صرفا اینترنت داشتن، با فروش DVD تریلرها پول در میاوردن. یعنی فلان سازنده میفهمید ما باید پول بدیم که تریلر بازی هاشونو ببییم برای مظلومیت ما خون گریه میکرد.
البته چند وقت دیگه با این وضعیت اینترنت دوباره فروش DVD و اینا راه میافته اما اینبار SOP سونی و اینا.

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or