رویداد E3 2022 به‌طور کامل کنسل شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
این‌طور که به‌نظر می‌رسد، رویداد E3 2022 به‌طور کامل کنسل شده و خبری از برنامه جایگزین برای فرمت دیجیتالی نخواهد بود. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
رویداد E3
روزرسانی: سازمان ESA با انتشار یک بیانیه رسمی از طریق IGN، کنسل شدن E3 2022 را رسما تأیید کرد و گفت:

«ما تمام انرژی و منابع خود را به‌کار می‌بریم تا در تابستان بعدی، یک تجربه E3 فیزیکی و دیجیتالی احیاشده را ارائه دهیم. چه از روی صحنه اصلی از آن لذت ببرید و چه از دستگاه مورد علاقه خود آن را دنبال کنید، نمایش E3 2023 قصد دارد تا در یک قالب کاملا جدید و تعاملی، جامعه طرفدارای، رسانه و صنعت بازی را به یکدگیر باز گرداند.»

«مشتاقیم تا در سال 2023 و در لس آنجلس، E3 را به‌طور زنده به طرفداران سراسر جهان ارائه دهیم.»

این سازمان همچنین اعلام کرده که نمایش امسال کنسل شده چرا که ESA «تمرکز منابع» خود را بر روی نمایش سال بعد قرار داده است.

______________________________________________________________________________________

خبر اصلی: پیش از این سازمان ESA از احتمال برگزاری E3 امسال به‌صورت حضوری خبر داده بود، اما منابع مختلف از ابتدای 2022 مدعی شده بودند که این سازمان در حقیقت از همان زمان قادر نبوده تا برگزاری رویداد حضوری و یا دیجیتالی را تأیید کند. مدتی بعد و به دنبال کنسل شدن رسمی رویداد حضوری، ESA نسبت به یک برنامه دیجیتالی ابراز امیدواری کرده بود. اما اکنون ویل پاوزر، مدیر روابط عمومی شرکت Razer اعلام کرده که از طریق یک ایمیل دریافتی، از کنسل شدن E3 2022 به‌صورت رسمی مطلع گشته است.

سازمان ESA پس از شیوع جهانی کووید-19 سال‌های سختی را پشت سر گذاشت. ابتدا رویداد E3 2020 کاملا کنسل شد و پس از آن، رویداد E3 2021 برای اولین بار شکل و شمایل دیجیتالی به‌خود گرفت. طبق گزارش IGN، برای مدتی طولانی گفتگوهای مختلفی برای برگزاری یک رویداد دیجیتالی شکل گرفته بود اما هیچکدام از این برنامه‌های احتمالی در نهایت راه به جایی نبرده است. IGN همچنین در گزارش خود اشاره کرده که به‌نظر می‌رسد سازمان ESA برای یک بازگشت بزرگ در سال 2023، برنامه‌ریزی می‌کند.

با کنسل شدن E3، باید انتظار داشت که کمپانی‌های مختلف بازی‌های خود را به‌صورت پراکنده در طول سال نمایش دهند. البته که رویدادهایی مانند Summer Game Fest و Gamescom در تابستان امسال باز می‌گردند، اما باید دید که کمپانی‌های کلیدی، به‌خصوص پلتفرم هولدرها برای تابستان چه برنامه‌ای خواهند داشت.​

آخرین ویرایش:
فقط خدا کنه دوباره مثل 2020 نشه.
یه تریلر امروز ، تریلر بعدی ده روز بعدش. هزار تا اینسایدر خبر از کنفرانس خیالی بخوان بدن.
فکر کنم حداقل ماکروسافت و نینتندو باید همون حوالی تیر کنفراس مجازی خودشون رو داشته باشن.

فقط خدا کنه دوباره مثل 2020 نشه.
یه تریلر امروز ، تریلر بعدی ده روز بعدش. هزار تا اینسایدر خبر از کنفرانس خیالی بخوان بدن.
فکر کنم حداقل ماکروسافت و نینتندو باید همون حوالی تیر کنفراس مجازی خودشون رو داشته باشن.
به احتمال خیلی زیاد این دقیقا همون چیزیه که قراره ببینیم. :(

از واکنش‌های اکثر کاربران BC به نظر میاد با این فرمت جدید Direct و SoP و ... خیلی حال می‌کنن و این‌ها.
ولی برای من فرمت جدید هیجان زیادی نداره. اون حس و حال E3 و چند روز تراکم اخبار خفن رو خیلی بیشتر دوست داشتم تا این وضعیت فعلی.

این که مارکتینگ و کارشناس‌های اقتصادی و آمار و ... چی میگن واقعاً به من ربطی نداره. لزوماً چون کارشناس‌های بخش فروش و بازاریابی نینتندو از Direct راضی هستن، برای من دلیل نمیشه فرمت
یبس فعلی رو بپسندم.

از واکنش‌های اکثر کاربران BC به نظر میاد با این فرمت جدید Direct و SoP و ... خیلی حال می‌کنن و این‌ها.
ولی برای من فرمت جدید هیجان زیادی نداره. اون حس و حال E3 و چند روز تراکم اخبار خفن رو خیلی بیشتر دوست داشتم تا این وضعیت فعلی.

این که مارکتینگ و کارشناس‌های اقتصادی و آمار و ... چی میگن واقعاً به من ربطی نداره. لزوماً چون کارشناس‌های بخش فروش و بازاریابی نینتندو از Direct راضی هستن، برای من دلیل نمیشه فرمت
یبس فعلی رو بپسندم.

البته فرمت نینتندو خیلی منافاتی با E3 نداشت
حتی بعد دیجیتالی کردن نمایش هاشون به صورت کامل بازم اینا همیشه E3 میومدن و کلی بر و بساط پهن می کردن خارج از دایرکت

یبس فعلی رو بپسندم.
یه زمانی که حتی یه سری از اعضای سایت به دنیا نیومده بودن، اینترنتا اکثرا همه دایل آپ بود، و به اخبار گیم دسترسی نداشتیم، دو ماه بعد از تموم شدن E3، تازه مجله بازی رایانه ویژه‌نامه E3ش میومد، با هیجان میرفتم یکی یکی اخبار و رنکینگ بازی‌ها از نظر اعضای تحریریه رو میدیدم و با خودم میگفتم واااای چقدر بازی. اینترنت که بهتر شد، دیگه E3 رو میتونستیم استریم کنیم. از چند روز قبل قند توی دلم آب میشد و با هیجان کنفرانسا رو نگاه میکردم. حتی سنم که بیشتر شد تو همین چند سال اخیر هم کنفرانسای E3 جای خاصی تو دلم داشتن و حتی هنوزم با خودم فکر میکردم یه روز بالاخره میرم از نزدیک نمایشگاهش رو هم میبینم.

خیلی ناراحت میشم اگه E3 به کل از بین بره. حتی با اینکه تو چند سال آخر با اون چیزی که ۱۵ سال قبل بود خیلی فرق داشت.

یه زمانی E3 بهترین هفته سال برای من بود و براش لحظه شماری میکردم. از عکس های بنر ها که در حال نصب بود گرفته تا خود کنفرانس ها که پشت سر هم پخش میشد و برای یه سریاش باید از خواب می‌زدیم، در آخر هم کل کل تو فروم ها راجع به این که کدوم کنفرانس بهره از بقیه بود.
حیف...

آخرین ویرایش:
اسم E3 میاد، ناخودآگاه یاد مجله های بازی رایانه و نسخه های ویژه ای بود که برای E3 منتشر می کردند، می افتم.

و البته پک های DVD های تریلرها و مراسم ها که خیلی هامون به خاطر اینترنت سوپر شخمی تهیه می کردیم.

چه دوران خوبی بود...

آخرین ویرایش:
متأسفانه ی حقیقت که وجود داره کمپانی

جف کیلی میگه امسال خیلی Compact هستش :
بنظرم هر طوری پیش بره همچنان یه سری از کله گنده های صنعت قراره بیخیال اون یکی دو هفته میشن چون زیاد دلیلی نمیبینن همه چیشون رو تو شو جف کیلی رو کنن مثلا... بماند که کلا این بشر خیلی حرفا میزنه. :D

یه زمانی که حتی یه سری از اعضای سایت به دنیا نیومده بودن، اینترنتا اکثرا همه دایل آپ بود، و به اخبار گیم دسترسی نداشتیم، دو ماه بعد از تموم شدن E3، تازه مجله بازی رایانه ویژه‌نامه E3ش میومد، با هیجان میرفتم یکی یکی اخبار و رنکینگ بازی‌ها از نظر اعضای تحریریه رو میدیدم و با خودم میگفتم واااای چقدر بازی. اینترنت که بهتر شد، دیگه E3 رو میتونستیم استریم کنیم. از چند روز قبل قند توی دلم آب میشد و با هیجان کنفرانسا رو نگاه میکردم. حتی سنم که بیشتر شد تو همین چند سال اخیر هم کنفرانسای E3 جای خاصی تو دلم داشتن و حتی هنوزم با خودم فکر میکردم یه روز بالاخره میرم از نزدیک نمایشگاهش رو هم میبینم.

خیلی ناراحت میشم اگه E3 به کل از بین بره. حتی با اینکه تو چند سال آخر با اون چیزی که ۱۵ سال قبل بود خیلی فرق داشت.

یادمه با دیال اپ میرفتیم نت
بعد سرعت دانلود خودت میدونی به زور به ۳ کیلوبایت میرسید
خیلی وقت ها زیر ۱ کیلوبایت تو محدوده ۵۰۰ بایت می‌رفت 😁

تو خیابون ولیعصر ، یه پاساژ بود دقیق یادم نیست اسمش پارسیان بود یا پاسارگاد
یکی از مغازه ها هم قطعات کامپیوتر داشت هم کنسول بازی
بعد dvd ها e3 داشت
E3 playstation 3
E3 xbox 360
و ......
Dvd ها تریلر ها بازیا جدید ps3
و .....
Dvd کلیپ ها مقایسه بازیا xbox 360 و ps3

منم می‌خریدم 😁
میذاشتم تو دی وی دی رایتر کامپیوترم
نگاه میکردم حالشو می‌بردم 😎😁
عمر چه زود میگذره خیلی زود

زمانی که سونی تصمیم گرفت تو E3 شرکت نکنه این مراسم به پایان عمرش رسید تا الان هم فقط مثل این بود:

1648787527647.png

شرایط امروز مثل 10 سال قبل نیست، دیگه نیازی به برگزاری چنین مراسمی وجود نداره وقتی شرکتها میتونن با یک ویدئو یوتیوب بازدید میلیونی داشته باش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: (STALKER)
E3 و خاطراتش برای گیمر جماعت حکم کریسمسو داره (یا جام جهانی و....)
اولین بار E32005 با این مراسم آشنا شدم
تنها دلخوشی قبل امتحانا این بود سریع امتحانارو بدیم منتظر مجلات باشیم نقدا و اخبارو بخونیم
بعدها نت پیشرفت کرد قبل امتحانا دعا دعا میکردم که امتحانا قبل E3 تموم شه
برای من E3 هنوز یه رویاست , هنوز هم میخوام در مورد خرید کنسول به رفیقام نظر بدم میگم تا E3 صبر کن بعد مشخص میکنیم کدوم سمت میریم
از وقتی سونی رفت برکت از E3 رفت
امیدوارم برگردن
واقعا حال نمیده قطره چکونه تریلر میدن بیرون
تمامه کیفش به همون کنفرانسای 1الی 2 ساعته شرکتا بود چیزی که من همیشه نگاه میکردم کنفرانس های سونی ماکرو یوبی EA بود
با این اوصاف شاید ماکروسافت کنفرانسو بذاره آخر تابستون بعد کنفرانس سونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or