محمد رضا mr
کاربر سایت
منم آرزو دارم که سونی و مایکروسافت با هم دست بدن و قسم بخورن که دیگه بازی انحصاری وجود نداره و بازی های unchrted2,gow3,heavyو...برای xbox360بیان و geowو...هم بر عکس.
اخ اخ نخوری اون هله هوله هارو یک مشت سرب با دود روش نشسته صرفا که بری بالا جیگرت که حال نمیاد هیچ پنج دقیقه بعد اسکلتت رو تو اینه میبینیواقعا چی میشه اگه gta مال کل دنیا بود میومدی میدان انقلاب 2تا اب انار میزدی جیگرت حال میومد.:d
يه جديد بسازارزوهای بچه گی مو یادم رفته ولی دنیا گیم انقدر با هم دعوا نکنن یه روز:d
يه جديد بساز
ارزوي من اينه كه يه دستگه اختراع بشه بري توي خود بازي هر كاري دلت خواست بكني:d
راسی دوستمون گفت خودمون جای شخصیت بازی کنیم
بگم که این امکان نمیدونم کدوم شرکت ولی چند ماه پیش دیدم که ساختن
یه عینک میزنی چشات
بعد میری داخل حباب اصلحه دستت بازی میکنی
اون فقط ديدت رو وسيع ميكنه متظور من اينه كه بري تو خودت بازي و هر كاري دلت خواست به غير از اوني كه ماموريت ميده بكنياسمش فك كنم oculus rift
Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar
سلام
من بزرگترین آرزوم ساخته شدن(یا ساختن:d) یک گیم بسیار وسیع و واقع گرایانه ی آنلاین. یعنی هر کشور تو بازی حداقل 5000 نفر داشته باشه.
5-10 نفر فرماندهان اصلی که ماموریت ها سلاح ها و هر چی چیز مهم برای بقا در جنگه و درامد ها با اونا باشه
100 نفر هر قسمت کشور رو تو بازی کنترل کنن
500 -1000 نفر ژنرال باشن یعنی بسیار قوی و کسی که ماموریت ها رو Planning کنه
و بقیه هم تو جا های مختلف مثل نیروی هوای دریایی زمینی و اینا باز کنن.
نمونه: BIG-BOSS یک کشور احساس می کنه که از نقطه ی A دشمن در حال تدارک یک حملست. به افراد پایین دست مسیج میده که یک کاری کنن.
BOSS ها با قوایی که دارن باید برای ژنرال ها ماموریت تایین کنن مثلا باید برای ژنرال پایگاه هوایی بفرستن که جنگنده به موقعیت فلان بفرستید و سپس squad های براو رو ساپورت هوایی کنین. جنرال اینجا مثل بازی جنرالز باید بازی کنه ولی نه کاملا چون هر کدوم از unit هاش توسط یک بازیکن اداره میشن و فقط mission area و objective ها رو تایین میکنه.
و حالا بازیکن نیرو هوای وارد چزی شبیه به H.A.W.X میشه. تیم اسنایپر ها با بازی شبیه به Sniper روبرو میشن. نیرو های پیاده وارد CALL OF DUTY میشن و سواره نظام ها هم world of tanks رو تجربه میکنن. البته چنین پروژه ای کم کم در 20 سال آینده امکان پذیره و هزینه های بسیار سنگینی داره و با اینترنت ایران هم......
یا علی(ع)
ایده و نظرت رو جان لنون هم داشت:dمنم آرزو دارم که سونی و مایکروسافت با هم دست بدن و قسم بخورن که دیگه بازی انحصاری وجود نداره و بازی های unchrted2,gow3,heavyو...برای xbox360بیان و geowو...هم بر عکس.