شایعه رونمایی Criterion از NFS جدید ؟

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
needforspeedcarbon.jpg

Criterion فقط توییت کرده که امروز برای اولین بار NFS جدیدی رو که در حال ساخت است ، به نمایش میگذاره .

البته قبل از اینکه از روی خوشحالی و بالا پایین پریدن روی تختتون اون رو بشکونید باید بگم که این یک نمایش خصوصی خواهد بود و برای عموم در نظر گرفته نشده .

نمایش در internal EA ، در یک ملاقات انجام خواهد شد .

آنها در توییت نوشته اند : ” NFS جدید برای اولین بار در ملاقات internal Electronic Artsبه نمایش در خواهد آمد. Let’s put the pedal to the metal and hit it

Carbon اره ولی MW به هیچ وجه!مگه هر بازی رو این نسل اومد NGبود؟؟؟
Most Wanted بهترین گرافیک بازی های سری NFS تو این نسل بود . من با PC با بالاترین تنظیم بازی کردم و به نظرم هیچ بازی دیگه ای از این سری به گرافیک MW نمیرسه . من یادمه تریلر هایی که در مورد رفلکس نور خورشید تو غروب رو ماشین ها بود هرکی میدید کف میکرد .
نسخه HD شده این بازی هم روی 360 اومد
منظور رضا HD بودن نیست . منظورش اینه که گرافیک پایینی داشت .

Most Wanted بهترین گرافیک بازی های سری NFS تو این نسل بود . من با PC با بالاترین تنظیم بازی کردم و به نظرم هیچ بازی دیگه ای از این سری به گرافیک MW نمیرسه . من یادمه تریلر هایی که در مورد رفلکس نور خورشید تو غروب رو ماشین ها بود هرکی میدید کف میکرد .
بازی تو قویترین سیستمها هم نمیتونست گرافیکی مثل نسخه 360 داشته باشه ، کلا تمامی بافت های نسخه 360 فرق داشتن
این NFS ، یکی از بهترین ها میشه ، همه به اشتباهشون پی می برن مگه Criterion الکیه که چرت و پرت بسازه...

دمت گرم نیما- گفتم باز باید بیام توضیحات بدم-این نیما ترشی نخوره یه چیزی میشه:دی

Most Wanted بهترین گرافیک بازی های سری NFS تو این نسل بود .
خدایش قبول دارم- نسخه های بعدیش همه یه گندی زدن - -این Shift هم که NFS نبود ،بخوایم بحث گرافیکی انجام بدیم روش:-"اون Under cover هم که رسما AA و نورپردازی رو منفجر کرده بود:دی
Pro Street هم که-همه چیز بود الا NFS (بد بختیا از همینجا شروع شد!)

این NFS ، یکی از بهترین ها میشه ، همه به اشتباهشون پی می برن مگه Criterion الکیه که چرت و پرت بسازه...
شکی در قابلیت های Criterion نیست ولی
مسئله اینه که اونا میتونن برناوت بسازن نه NFS واین مسئله ی نگران کنندس....
ما یه برناوت دیگه نمیخوایم ما یه یه NFS واقعی میخوایم...
یاد پورشه به خیر....
- -این Shift هم که NFS نبود
100% قبول دارم ولی خداییش قشنگ بود حداقل برای ما PC بازا که FORZA نداریم....

نمی دونم .من که روی PC بازی کردم به نظرم بعد از شیفت زیبا ترین گرافیک رو همین بازی توی سری داشت

بازی تو قویترین سیستمها هم نمیتونست گرافیکی مثل نسخه 360 داشته باشه ، کلا تمامی بافت های نسخه 360 فرق داشتن
من نسخه ی 360 ش رو بازی نکردم ولی از روی NFS های بعدی که برای 360 اومد و من بازی کردم حدس میزنم نسخه ی 360 بازی MW هم جزئیات کمتری از نسخه ی PC داشت . البته نمیدونم حدسم چقدر صحیحه .
خدایش قبول دارم- نسخه های بعدیش همه یه گندی زدن - -این Shift هم که NFS نبود ،بخوایم بحث گرافیکی انجام بدیم روش:-"اون Under cover هم که رسما AA و نورپردازی رو منفجر کرده بود:دی
Pro Street هم که-همه چیز بود الا NFS (بد بختیا از همینجا شروع شد!)
کلا من با هیچ NFS ی در این نسل به اندازه ی MW حال نکردم . واقعا عالی بود . بقیه هم که خیابونی بود به زیبایی MW نبودن ! Pro Street و Shift هم که اصلا خوشم نیومد ! باز صد رحمت به Shift ، اون PS که اشغال یه تمام معنا بود .
نمی دونم .من که روی PC بازی کردم به نظرم بعد از شیفت زیبا ترین گرافیک رو همین بازی توی سری داشت
من هم رو PC بازی کردم و میگم اگه مقایسه ی زمانی بکنیم حتی به راحتی Shift رو هم جا میذاره .

شکی در قابلیت های Criterion نیست ولی
مسئله اینه که اونا میتونن برناوت بسازن نه NFS واین مسئله ی نگران کنندس....
ما یه برناوت دیگه نمیخوایم ما یه یه NFS واقعی میخوایم...
یاد پورشه به خیر....
ما پورشه میخوایم یالا ما همونو میخوایم یالا :دی
برادر این شرکت بعد برناوت رفته Black ساخته ، NFS رو نتونه!؟؟

می گم دوستان بیاید همگی به EA ایمیل بزنیم بگیم آقا جون ما NFS نمی خوایم!این جدیده را هم بزار اسمشو BU:P2!خیلی بهتره!اصلا هم امتیاز NFS را به کسی نده!یه اعلام عمومی هم بکن که از بعد از کربن هر چی NFS ساخته یه بازیه دیگه بوده!پول هم جمع کنیم بهش بدیم دیگه NFS نسازه!بزاره همونجوری خاطره خوش ازش برامون بمونه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or