رونمایی کنسول خانگی جدید نینتندو در E3

چند سال دیگه یه نفر میاد تو این انجمن تاپیک میزنه با عنوان 25 لحظه احمقانه تاریخ و اولین کنسولی که ازش حرف خواهد زد همین کنسوله... نینتندو کنسولای قبلیش خوب فروش رفته حالا زده به سرش. این نه یه کنسول قابل حمله و نه کنسول ثابت.. هر کی ازش استفاده کنه دچار بحران شخصیت میشه... این دفعه نینتندو هیچ ایده جدیدی رو نکرده.. تنها چیزی که باعث فروش خوب کنسول نسل قبلش بود. نینتندو دیگه تو عقب موندگی از لحاظ تکنولوژی شورش رو در آورده بعد اینهمه سال یه کنسول داده که همون 5-6 سال پیش هم میتونست بده بیرون فکرش رو بکنین تازه یادشون افتاده از hdmi استفاده کنن 7-8 سال دیگه هم تازه متوجه میشن صفحه خازنی بهتر از مقاومتیه...

چند سال دیگه یه نفر میاد تو این انجمن تاپیک میزنه با عنوان 25 لحظه احمقانه تاریخ و اولین کنسولی که ازش حرف خواهد زد همین کنسوله... نینتندو کنسولای قبلیش خوب فروش رفته حالا زده به سرش. این نه یه کنسول قابل حمله و نه کنسول ثابت.. هر کی ازش استفاده کنه دچار بحران شخصیت میشه... این دفعه نینتندو هیچ ایده جدیدی رو نکرده.. تنها چیزی که باعث فروش خوب کنسول نسل قبلش بود. نینتندو دیگه تو عقب موندگی از لحاظ تکنولوژی شورش رو در آورده بعد اینهمه سال یه کنسول داده که همون 5-6 سال پیش هم میتونست بده بیرون فکرش رو بکنین تازه یادشون افتاده از hdmi استفاده کنن 7-8 سال دیگه هم تازه متوجه میشن صفحه خازنی بهتر از مقاومتیه...

دوست عزیز همین نو اوری رو 4 5 سال بعد سونی و xbox تقلید می کنن و تو دسته هاشون صفحه نمایش و از این حرف ها می ذارن
مثل همین kinect & move
در ضمن این hdmi اصلا مزیت بزرگی نیست شرکت اپل با این همه عظمتش هنوز نه تو لب تاب هاش و نه تو ipad از hdmi استفاده نمی کنه و پرفروش ترین هم هست
حالا مگه شرکت های دیگه تا حالا چه نو اوری داشتن ؟!

دوست عزیز همین نو اوری رو 4 5 سال بعد سونی و xbox تقلید می کنن و تو دسته هاشون صفحه نمایش و از این حرف ها می ذارن
مثل همین kinect & move
در ضمن این hdmi اصلا مزیت بزرگی نیست شرکت اپل با این همه عظمتش هنوز نه تو لب تاب هاش و نه تو ipad از hdmi استفاده نمی کنه و پرفروش ترین هم هست
حالا مگه شرکت های دیگه تا حالا چه نو اوری داشتن ؟!

move رو قبول دارم یه تقلید بی مورد از نینتندو بود اما کینکت رو نه. اون همه چیش با کنترلر wii متفاوته و خودش یه نواوریه. باز اگه کیفیت ساخت lcd ش خوب بود یه چیزی.. مقاومتی به نظر من خیلی ضایست فقط تنها مزیتی که برای من داره اینه که تو رختخوابم میتونم باهاش بازی کنم. درسته که به نظر من این کنسول شکست میخوره اما خودم یکیشو میخرم چون یه جورایی ازش خوشم اومده.. یه زمانی مثل گیم کیوب عتیقه میشه..

همونطور که قبلا گفت خوده نینتندو اعلام کرد این طرحه نهایی نیست و ممکنه تغییر کنه
در مورده نو آوری هم فکر میکنم چیزه خوبی با کمی تغییر از آب در بیاد
در مورده پورته HDMI باید بگم جاش تو Wii خیلی خالی بود و واقعا مزیت هست و لازمه
اینو موقعی میتونید احساس کنید که بخواید به یه LCD بزرک وصلش کنید
یه نکته هم راجع به move بگم که واقعا تقلیده خوبی بود
شما وقتی میتونید نظره دقیق بدید که ازش تو بازیهایی مثله heavy rain و KZ3 ( البته با sharp shooter )
و .... ازش استفاده کنید و ببینید چقدر حال میده ( topspin رو یادم رفت )
ولی معمولا nintendo تو نو آوری سر آمد بوده و هست
من که بد جور منتظرشم

دوست عزیز شما گیم کوب رو فراموش کردی بشین با هم نسلهای خودش مقایسه کن و همینطور نینتدو 64 رو بعد متو بنویس البته من قبول دارم نینتندو کمیهائی داشته ولی تو گیم پلی همیشه حرف اولو آخرو زده و شما داری گیم میزنی اگر قرار باشه بازی فقط هم گرافیک باشه و مغز آدمو مشغول نکنه پس چرا بهش میگن گیم و من با توجه به اینکه تمام کنسولها رو بازی میکنم میگم نینتدو از همه بهتره ولی متاسفانه چون مردم ما چیزی که بازیهاش ارزونتر باشه وقابل هک اوونو بیشتر قبول دارن نمونهاش هم زیاد یکیش همون زمان سوپر نینتدو وسگا بود :-*

چرا اگه خازنی باشه از مقاومتی بهتره؟ بازی های خاصی روی iOS هستند که ازش استفاده می کنند؟

وزن این دسته چند کیلو میشه ؟!!
به نظر یه کم رو ارگونومی دسته بهتر کار میشد بد نبود .. آنالوگ ها داره از دسته میزنه بیرون !!
خیلی سبک هستش گویا. ارگونومیش هم خیلی خوب هستش باز.

از کوتاکو

The controller is light. Not in a way that's like, "Oh, I'm glad it's not too heavy," but more "this feels like a plastic mockup." It's almost unbelievable there's a working touchscreen and full wireless powers inside. The lightness is what makes it work though, what makes this massive controller feel incredibly comfortable and totally natural. The ergonomics are nigh perfect.

کنترلر سبک هستش. نه اینکه بخوایم بگیم "اوه، خوشحالم که خیلی سنگین نیست"، بلکه "انگار که یه ماکت پلاستیکی باشه". تقریبا غیر قابل باور که یک صفحه لمسی و امکانات بیسیم دارند کار می کنند. اما سبکی چیزی هست که باعث میشه کار کنه، چیزی که باعث میشه این کنترلگر عظیم به شدت راحت باشه و کاملا طبیعی. ارگونومیک تقریبا بی نقص هستش"

مشکلاتی که برای دسته گفتند به وزن و اروگونومیک اش مستقیم مربوط نبوده.

1. به جای آنالوگ استیک از circle pad استفاده کرده، هرچند بهتر از ماله 3DS هست و نباید با اون اشتباه گرفتش (که خود اون به مراتب بهتر از ماله PSP هستش). من حدس میزنم برای این آنالوگ استیک نگذاشتند که تخت بمونه و بیشتر شبیه تبلت بشه ازش استفاده کرد.
2. circle pad ها قابل کلیک شدن نیستند، یعنی r3/l3 نداره.
3. دکمه های شونه، L12/r12 آنالوگ نیستند، بلکه دیجیتال اند.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما گیم کوب رو فراموش کردی بشین با هم نسلهای خودش مقایسه کن و همینطور نینتدو 64 رو بعد متو بنویس البته من قبول دارم نینتندو کمیهائی داشته ولی تو گیم پلی همیشه حرف اولو آخرو زده و شما داری گیم میزنی اگر قرار باشه بازی فقط هم گرافیک باشه و مغز آدمو مشغول نکنه پس چرا بهش میگن گیم و من با توجه به اینکه تمام کنسولها رو بازی میکنم میگم نینتدو از همه بهتره ولی متاسفانه چون مردم ما چیزی که بازیهاش ارزونتر باشه وقابل هک اوونو بیشتر قبول دارن نمونهاش هم زیاد یکیش همون زمان سوپر نینتدو وسگا بود :-*

من خودم گیم کیوب دارم از تمامی کنسولام هم بیشتر دوسش دارم به نظر من هم خدمتی که نینتندو تو صنعت گیم به ملت کرده هیچ شرکتی نکرده اما دیگه بعضی کاراش منصفانه نیست. نمیدونم شایدم دیگه مخاطب نینتندو من نیستم... من دیگه با ماریو حال نمیکنم دلم heavy rain میخاد...

نمیدونم شاید بعضی ها اصلا چشم دیدن موفقیت رو ندارند!

worldwide_totals.png

میشه انتظار داشت فقط برای آپدیت و فروختن بازیهای کنسول مجازی و ارکید از سرویس
آنلاین استفاده کنن.

پس قراره از Wii هم بدتر بشه؟

بقیه مصاحبه رو هم اگه میوردی، غیر ممکن بود بتونی این نتیجه رو بگیری.

درود
نقل قول از میاموتو:

میشه انتظار داشت فقط برای آپدیت و فروختن بازیهای کنسول مجازی و ارکید از سرویس آنلاین استفاده کنن.
تمرکز نینتندو همیشه روی گیم پلی و سینگل پلیر هست.
البته "ویل رایت" قبلا گفته بود wii بیشتر به رده اسباب بازی تعلق داره تا کنسول بازی. درست و غلطش پای ویل رایت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or