رونمایی از Ratchet And Clank: Full Frontal Assault

Augustus

Caesar
کاربر سایت
p5o3tftt9ubm8ycoyte.jpg

Insomniac Games از بازی Ratchet and Clank: Full Frontal Assault رونمایی کرد . این بازی برای عرضه در پائیز امسال در نظر گرفته شده و قابل دانلود از PSN خواهد بود .
بر طبق گفته های Insomniac Games این بازی نسخه ای سرگرم کننده از ماجراجویی های Ratchet خواهد بود که فضای کلاسیک و کنترل , دوربین و سلاحهای بازی های سابق رو با خود بهمراه خواهد اورد . همچنین اضافه کرده اند " در حالیکه نواوری های جدید به شما فضایی کاملا جدید برای بازی رو خواهد داد شما قادر خواهید بود که این بازی رو با دوستانتان به انجام برسانید " که مساله اشاره به حالتco-op بازی دارد .
تصویر بازی اولین ارت از این بازی هست که منتشر شده .
منبع

خبری از کرش نیست؟دلم تنگ شده واسه اش.زیاد با رچت حال نمی کنم البته بد هم نیست ولی آخه چرا کرش رو ول کردن به این چسبیدن؟(منظورم سونی هست)

خبری از کرش نیست؟دلم تنگ شده واسه اش.زیاد با رچت حال نمی کنم البته بد هم نیست ولی آخه چرا کرش رو ول کردن به این چسبیدن؟(منظورم سونی هست)

امتياز كرش بنديكُت چندين ساله كه فروخته شده. دست سوني نيست ديگه. چندتا كرش هم ساخته شد تو اين نسل كه كلا مالي نبودن.

دقیقا فکر کنم تو بازی سنتر یه میلیون بار در مورد ip کرش توضیح داده شده ولی بازهم ملت نمیدونن اوضاع از چه قراره. به پیر به پیغمبر، ip کرش فروخته نشده، از اولش هم مال Universal بود که بعدا تبدیل شد به Vivendi و شد زیر مجموعه Activision...

ip مال Naughty Dog یا سونی نبود.

دقیقا فکر کنم تو بازی سنتر یه میلیون بار در مورد ip کرش توضیح داده شده ولی بازهم ملت نمیدونن اوضاع از چه قراره. به پیر به پیغمبر، ip کرش فروخته نشده، از اولش هم مال Universal بود که بعدا تبدیل شد به Vivendi و شد زیر مجموعه Activision...

ip مال Naughty Dog یا سونی نبود.
همون. مگه من چيز ديگه اي گفتم؟

تمام نسخه های قبلیش که رو دیسک اومد رو گرفتم بازی کردم ، یدونشون هم حال نداد :biggrin1:

کیوان زر نزن!:دی

Tools of Destruction یکی از بهترین های نسل بود! کلا هم R&C جزو ستون های پلتفرمر محسوب میشه!

من هنوز R&C های این نسل رو بازی نکردم ، ولی نسل قبل لذتی که از R&C ها بردم به طرز فجیعی بیشتر از J&D (یا J خالی ! :دی) بود !
هر نسخه هم از نسخه بعدی بهتر میشد ، برعکس Jak که نسخه اولش رو فوق العاده دوست داشتم ولی 2 و 3 کلآ از اون جو خارج شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or