رونمایی از MGS5 در مراسم 25 سالگی سری؟

Behrooz

کاربر سایت
22149724187414471975.jpg

70175972654064626901.jpg

6 روز دیگر تا مراسم 25 سالگی فرنچایز MGS زمان باقی مانده است. با توجه به صفحه‌ی اصلی وبسایت کونامی به نظر میرسد کوجیما 4 سوپرایز برای این مراسم آماده کرده است. چند روز پیش نیز یکی از بازیگران Mo-Cap در طی مصاحبه‌ای اعلام کرد که وی در حال همکاری با کوجیما بر سر ساخت MGS جدیدی است.
معمولا در این زمان‌ها، مغز طرفداران بازی اورکلاک می‌کند و هرچیزی کوچک و نامربوطی را با مسائل پییچده‌ی ریاضی به این موضوع ربط می‌دهند. حداقل این کاریه که تا شروع مراسم از دستمان برمی‌آید.

امروز شماره‌ی 245 (اکتبر) مجله‌ی EDGE منتشر شد. EDGE همیشه در صفحه‌ی آخر مجله‌ی خود یک تیزر پیک برای کاور شماره‌ی بعدیشان در نظر می‌گیرد. این بار در صفحه‌ی آخر آن، تصویر سیاهی به همراه عدد 195.085 در پایین صفحه گوشه‌‌‌ی سمت چپ که با رنگ سفید نوشته شده است دیده می‌شود.

195.085 تقریبا به نظر میرسه شبیه فرکانس کدک‌های MGS باشد. در MGS بیشتر این فرکانس‌ها معمولا با 85 به پایان می‌رسند. [ برای مثال در Metal Gear 1، فرکانس کدک بیگ باس در اوایل بازی با 85 به پایان می‌رسد]

البته با توجه به عدد جرمی عنصر پلاتینیوم که 195.085 می‌باشد، این بازی می‌تواند مربوط به پروژه‌ p100 که توسط استودیوی پلاتینیوم گیمز در حال ساخت است نیز باشد که البته این موضوع قدری برای دوستان EDGE پیچیده است.

شماره‌‌ بعدی EDGE اواسط ماه آینده منتشر می‌شود. در صورتی که MGS جدیدی قرار باشد در طی مراسم، که 30 اوت است، معرفی شود، بر روی جلد رفتن این بازی در بیشتر مجله‌ها امری منطقی است.

شایان ذکر است که کوجیما پروداکشن در نظر دارد از موتور جدید خود یعنی فاکس انجین در طی مراسم به صورت رسمی پرده برداری کند.

Source

دوستان از همین الان میتونن هایپ رو به حد انفجار برسونند! :d

Metal Gear 25th anniversary will have “exciting announcements”, “industry will be shaken”

KP Report podcaster Ken Mendoza hyped up the upcoming proceedings on the latest episode by saying there will be “a lot of exciting announcements.”

Chris Johns went a little further, noting that “the industry’s gonna be shook by what we’re going to be able to present here.”
Johns stated:

“A lot of things to look forward to next week – not just for fans, but I think the industry’s gonna be shook by what we’re going to be able to present here.”

من دارم برای بار چهارم MGS 1 بازی میکنم.اصلا هم رو اعصاب نیست.کژ طبع جانوری :دی
با بازسازی هم مخالفم،بزار همونجور که بود تو ذهنمون بمونه.بازسازی MGS1 مث بازسازی پدرخوانده تو سینما میمونه.کی دوس داره پدرخوانده بازسازی شه؟
تا حدودی موافقم ولی :
پدر خوانده اگر یک فیلمی بود با خط و خش فراوان که چهره شخصیت های توش بسختی قابل تشخیص بود ، اونوقت (اصلا طرفدار پیدا می کرد؟) اگر شخصیت ها هم در دنیای واقعی تغییری نمیکردنو نمیمردن اون رو هم به فکر بازسازیش می افتادن.(شاید)
با این حال باز سازی MGS1 باعث تغیراتی در اون میشه ، مثلا آقای سایکو مانتیس دیگه نمیتونه حافظه PS1 رو بخونه و باید حافظه مثلا ps3 رو بخونه. و همینطور میتونه راهی بشه برای توجیه آسانسور اضافه ای که تو نسخه 4 دیدیم.
متال گیر 1 در حال حاضر بخاطر گرافیکش مورد توجه گیمرای جدید قرار نمیگیره.(شاید مهمترین دلیلشم همینه)،هرچند نسخه 1 اینقدر قشنگ هست که میشه گرافیکش رو هم در نظر نگرفت.البته بازسازی متال گیر 1 رو قبلا بحثشو کرده بودن و گفته بودن ظرفیت بازسازی رو داره ولی فعلا تصمیمشو نداشتن ،

به هر حال هرچی باشه MGS رو با دسته X360 بازی کنی فوشه :biggrin1:.
جالبي نسخه 360 MGS HD اين بود كه خيلي از اچيومنت هايي كه تروفي بودن تو PS3 رو نداشت و از ارزشش كمتر ميكرد. كات سين هارو هم اسكيپ ميكردي لود ميداد. از همه مهمتر اين بود كه چون دسته 360 دكمه هاش به فشار حساس نيستن تو MGS2 نميشد M4 رو به حالت aim گرفت و كسيو فريز كرد.
بيچاره شدم تا بتونم رو 360 هم هزارش كنم :d

البته من دسته 360 رو خيلي بيشتر از PS3 دوست دارم. اما ظرافت دسته ps3 رو نداره. مث Hummer و Land Cruiser ميمونن دقيقا :d

جالبي نسخه 360 MGS HD اين بود كه خيلي از اچيومنت هايي كه تروفي بودن تو PS3 رو نداشت و از ارزشش كمتر ميكرد. كات سين هارو هم اسكيپ ميكردي لود ميداد. از همه مهمتر اين بود كه چون دسته 360 دكمه هاش به فشار حساس نيستن تو MGS2 نميشد M4 رو به حالت aim گرفت و كسيو فريز كرد.
بيچاره شدم تا بتونم رو 360 هم هزارش كنم :d

البته من دسته 360 رو خيلي بيشتر از PS3 دوست دارم. اما ظرافت دسته ps3 رو نداره. مث Hummer و Land Cruiser ميمونن دقيقا :d
ببین، دسته X360 خیلی خوبه، من همه جا هم گفتم، هنوزم میگم، دینامیک و نوع طراحی دسته 360 عالیه. ولی MGS ساخته شده با طبیعت دسته ی PS :دی. دست خودشم نیست.
به شخصه نمیتونم با دسته X360 کنترل رو شخصیتم داشته باشم، اون احساس آرامشو ندارم :دی. توی MGS ها :دی.

من دارم برای بار چهارم MGS 1 بازی میکنم.اصلا هم رو اعصاب نیست.کژ طبع جانوری :biggrin1:
با بازسازی هم مخالفم،بزار همونجور که بود تو ذهنمون بمونه.بازسازی MGS1 مث بازسازی پدرخوانده تو سینما میمونه.کی دوس داره پدرخوانده بازسازی شه؟
خب من الان نمیتونم با اون گرافیک توهم انگیز MGS 1 خیلی کنار بیام :دی. راست و حسینیش :دی.
همون نسخه ی GC رو هم اگر میزاشتن تو HD والا ما راضی بودیم :دی. نکردن ولی :|.
---------------
به یاد رئیس بزرگ :
the world is better off... without Snakes...

حالا این مراسم کی هست؟؟؟
امیدوارم کوجیما کاری که میکنیه داستان 4 رو ادامه نده . همه چیز توی نسخه 4 مشخص شد دیگه برو سراغ Remake MGS1 یا بازی مربوط به Big Boss باشه.

آخرین ویرایش:
دوستان از همین الان میتونن هایپ رو به حد انفجار برسونند! :d

Metal Gear 25th anniversary will have “exciting announcements”, “industry will be shaken”

یعنی میشه متال گیر 5 رونمایی شه دوباره بچه ها از لونه هاشون بیان بیرون عین متال گیر 4 ! دوباه تاپیک متال گیر فن ! خاک و خولاشو تمیز کنیم ! هی بـــحث کنیم ! هـــــی بحث کنیم ! هی تریلر بیاد ما هی بحث کنیم :d

من متخصص سری متال نیستم ولی میگویند متال 1 بهترینه ، خیلی ها هم از متال 3 حمایت میکنند ( بسیار زیبا بود )

در ضمن من و { KANE } زبون همدیگه رو میفهمیم ؛ شما نگران نباش ;)

موافقم متال گیر 1 بهترین بود
و اینکه 4 واسه اکس باکس میاد هم موافقم

با سلام بچه ها من بهتون 100% اطمینان میدم MGS 5 معرفی نمیشه دلیل هم ندارم یک حسی بهم میگه ولی سورپرایز 100% داره استاد کوجیما !

و همچنین من با نظر داداش علی موافقم بنظر من بهترین MGS فقط و فقط شماره 1 هست اصلا خدا بود !

ولی مخالفم که MGS 4 مولتی میشه ربطی نداره موتور و بازی های قبلی و بعدی مولتی بودن شما شرکت FROM SOFTWARE و ATLUS رو ببین بیشتر بازی هاش روی یک موتور هست ولی بیشتر بازی هاش انحصاری سونی هست ولی مولتی هم چند تا بازی میده ولی شما ببینید بازی دیمون سولز که انحصاری بود هیچوقت مولتی نمیشه ربطی هم نداره که دارک سولز مولتی شد باید قبلیش هم مولتی بشه ولی از صمیم قلب دوسن ندارم MGS 4 مولتی و MGS 5 مولتی شوند .

با تشکر.

شما شرکت FROM SOFTWARE و ATLUS رو ببین بیشتر بازی هاش روی یک موتور هست ولی بیشتر بازی هاش انحصاری سونی هست ولی مولتی هم چند تا بازی میده ولی شما ببینید بازی دیمون سولز که انحصاری بود هیچوقت مولتی نمیشه ربطی هم نداره که دارک سولز مولتی شد باید قبلیش هم مولتی بشه ولی از صمیم قلب دوسن ندارم MGS 4 مولتی و MGS 5 مولتی شوند .

با تشکر.
سونی بیچاره فک کرد IP ـ Demon Souls رو بخره تمومه همه چی ولی همین FromSoftWare که مثال زدید (در مورد تولید انحصاری برای سونی) شماره بعدی همون بازی رو با یه اسم دیگه منتشر کرد :دی.
دوم اینکه شما چی دوست داری یا صمیم قلب چی میگه و اینا، واسه کونامی پول نمیشه. MGS 4 سرور مالتی‌پلیرش بسته شد; MG Online ِا همون بخش مالتی پلیریش واسه دستگاهای Arcade اومد. مخلص کلام اینکه از MGS4 روی ps3 یه کمپین باقی مونده. این بازی برای PC و 360 بیاد چیزی از سونی کم نمیشه چون به عنوان یه انحصاری AAA با اون میانگین امتیاز عالی و .... جنگ روانی بسیار خوبی راه انداخت و اون اهدافی که داشت رسید. دیگه چکاری میخواد باهاش بکنه که نکرده؟

پ.ن. کونامی ام با این کالکشنهاش نشون داد از پول بدش نمیاد. این یه مورد رو هیچ رقمه نمیشه ماس مالید.

سونی بیچاره فک کرد IP ـ Demon Souls رو بخره تمومه همه چی ولی همین FromSoftWare که مثال زدید (در مورد تولید انحصاری برای سونی) شماره بعدی همون بازی رو با یه اسم دیگه منتشر کرد :دی.
دوم اینکه شما چی دوست داری یا صمیم قلب چی میگه و اینا، واسه کونامی پول نمیشه. MGS 4 سرور مالتی‌پلیرش بسته شد; MG Online ِا همون بخش مالتی پلیریش واسه دستگاهای Arcade اومد. مخلص کلام اینکه از MGS4 روی ps3 یه کمپین باقی مونده. این بازی برای PC و 360 بیاد چیزی از سونی کم نمیشه چون به عنوان یه انحصاری AAA با اون میانگین امتیاز عالی و .... جنگ روانی بسیار خوبی راه انداخت و اون اهدافی که داشت رسید. دیگه چکاری میخواد باهاش بکنه که نکرده؟

پ.ن. کونامی ام با این کالکشنهاش نشون داد از پول بدش نمیاد. این یه مورد رو هیچ رقمه نمیشه ماس مالید.

داداش من حرف شمارو قبول دارم چون دارید بی طرفانه صحبت میکنید ولی حالا بحس اتلس و دیمون سولز جداست وارد این تاپیک نمیکنم {شاید هم کم آوردم}
ولی بنظر من که فن سونی هستم همون کمپین که مونده رو هم دوست داریم با دندون و .... نگهش داریم ولی فقط زمان همه چی رو مشخص میکند !!

ممنو از پاسختون !!!!

دیختاتور نمیخوایم,دیختاتور نمیخوایم.
انصافا این مسخره بازی ها چیه؟مثلا MGS 4 مولتی شه(باشه خودم با کوجیما مذاکره میکنم یهوقت برا PC منتشرش نکنه چیزی به من نرسه:دی)شما بلایی سرتون میاد؟خدایی نکردی هیولای خرپلنگ شهر میاد سراغتون؟یا اهیانا یه جمله ی دیگه از دکتر قلی ببخشید علی شریعتی تو فیس بوق میاد؟خوب بزارید بقیه هم بازیش کنن!یا مثلا یکی میگه اگه MGS 5 مولتی شه کیفیتش میره زیر سوال.نتیجه میگیریم که نباید MP3 بخریم,نه اون یه چی دیگست,نتیجه میگیریم نباید Max Payne با,نه اینم نبود,اها.نتیجه میگیریم بازی این که روی 1 پلتفرم باشد خوب است.ولی اگر همان بازی روی یک پلتفرم دیگه هم پورت شه خیلی بازی چیپ میشه.به قول شاعر:اگه عاشق و مستم اگه دیوونه هستم اگه خالیه دستم اگه بت می پرستم اگه خوبم بدم اینم که هستم نمی دونی بدونPS3 می پرستم آره دل به تو بستم فقط تو رو می پرستم
Dafuq Did I Just Write?:-/>:d<
9gag پست جدید نداره.دارم افسرده میشم هزیون میگم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or