رونمایی از MGS5 در مراسم 25 سالگی سری؟

Behrooz

کاربر سایت
22149724187414471975.jpg

70175972654064626901.jpg

6 روز دیگر تا مراسم 25 سالگی فرنچایز MGS زمان باقی مانده است. با توجه به صفحه‌ی اصلی وبسایت کونامی به نظر میرسد کوجیما 4 سوپرایز برای این مراسم آماده کرده است. چند روز پیش نیز یکی از بازیگران Mo-Cap در طی مصاحبه‌ای اعلام کرد که وی در حال همکاری با کوجیما بر سر ساخت MGS جدیدی است.
معمولا در این زمان‌ها، مغز طرفداران بازی اورکلاک می‌کند و هرچیزی کوچک و نامربوطی را با مسائل پییچده‌ی ریاضی به این موضوع ربط می‌دهند. حداقل این کاریه که تا شروع مراسم از دستمان برمی‌آید.

امروز شماره‌ی 245 (اکتبر) مجله‌ی EDGE منتشر شد. EDGE همیشه در صفحه‌ی آخر مجله‌ی خود یک تیزر پیک برای کاور شماره‌ی بعدیشان در نظر می‌گیرد. این بار در صفحه‌ی آخر آن، تصویر سیاهی به همراه عدد 195.085 در پایین صفحه گوشه‌‌‌ی سمت چپ که با رنگ سفید نوشته شده است دیده می‌شود.

195.085 تقریبا به نظر میرسه شبیه فرکانس کدک‌های MGS باشد. در MGS بیشتر این فرکانس‌ها معمولا با 85 به پایان می‌رسند. [ برای مثال در Metal Gear 1، فرکانس کدک بیگ باس در اوایل بازی با 85 به پایان می‌رسد]

البته با توجه به عدد جرمی عنصر پلاتینیوم که 195.085 می‌باشد، این بازی می‌تواند مربوط به پروژه‌ p100 که توسط استودیوی پلاتینیوم گیمز در حال ساخت است نیز باشد که البته این موضوع قدری برای دوستان EDGE پیچیده است.

شماره‌‌ بعدی EDGE اواسط ماه آینده منتشر می‌شود. در صورتی که MGS جدیدی قرار باشد در طی مراسم، که 30 اوت است، معرفی شود، بر روی جلد رفتن این بازی در بیشتر مجله‌ها امری منطقی است.

شایان ذکر است که کوجیما پروداکشن در نظر دارد از موتور جدید خود یعنی فاکس انجین در طی مراسم به صورت رسمی پرده برداری کند.

Source

یه درصد فک کن که MGS3 با اون داستان حماسی و تراژدیکش ! که اگه از فیلنامه های هالیوود بهتر نبود بدترم نبود ! بهترین MGS نباشه !
واقعا روابط بین جک ( بیگ باس ) و باس عمیق و زیبا بود ! لحظه لحظه اش قشنگ بود !

اصن به هيچ وجه نبايد بگيم كدوم بهتره. همشون به يه اندازه عالي بودن. MGS4 اون octocamo ـش خودش يه دنيا بود به قدري كامل بود از نظر جنگي كه تا حالا بازي اينطوري نيومده. از پشت خزيدن و خودتو به مردن زدن و هزارتا چيز ديگه.
از نظر محيط هم MGS1 بي نظير بود. هر قسمتي از نقشه يه حس بسيار خفني داشت و البته گروه foxhound .
شماره 2 هم كه اصن يه شماره انقلابي بود وقتي قضيه freeze اولين بار بود تو بازي ها ديده ميشد.
شماره 3 از نظر داستان واقعا حرف نداشت. البته داستان كه همه نسخه ها عالي و هركدوم در نوع خود بي نظير.
تازه MGS PW از نظر داستاني خيلي خوب بود ديگه چه برسه بقيه نسخه ها :d .

بهترين نسخه سري MGS كه بدون هيج شكي نسخه سوم هست و الكي خودتون رو خسته نكنيد !! :d و بعد اين نسخه MGS4 هست و بعد از اون MGS1 !!

البته همون طور كه تو همه تاپيك ها گفتم مطمئنا يكي از اين خبر ها تاييد نسخه چهارم سري براي XBOX 360 هست .

پس این 195.085 کجاست؟؟؟
خیلی جالب میشه اگر ریمیک نسخه 1 رو معرفی کنن ولی نگن ماله چه کنسولی هست،،، اونوقت کلی حال میکنیم که ممکنه برای نسل بعدی (هم) باشه.

پس این 195.085 کجاست؟؟؟
خیلی جالب میشه اگر ریمیک نسخه 1 رو معرفی کنن ولی نگن ماله چه کنسولی هست،،، اونوقت کلی حال میکنیم که ممکنه برای نسل بعدی (هم) باشه.

این عکسه صفحه ی اوله (کاوره!). اون مال صفحه ی آخره که هنوز اسکنش نیمده! :d

---------
من بعد از تفکر طولانی و استفاده از انتگرال و مشتق درجه ی 3 و سینوس و ... به این نتیجه رسیدم:

195.085
Metal Gear 25th Anniversary
Metal Gear Solid 5

coincidence?? /:) (به سبک Enigmas of the mystical بخونید! :d)

195.085
از اونجایی که این کد با 085 تموم میشه به نظرم ارتباطی با کدک نداره

به نظرم بیشتر به یه تاریخ می خوره 1950/8/5
ممکنه مربوط باشه به جنگ دو کره که تو سال 1950 شروع شد و یکی از مهمترین اتفاقات جنگ سرد بود باشه

من بیشتر دلم میخواد MGS بازی کنم تو شادوو موس چون الان هرکاری میکنم نمیتونم بازیش کنم :|. میره رو اعصابم، نسخه ی PS1 اش که اذیت میکنه نسخه ی GC هم که کات سیناش مرخصه :|.
خلاصه یک بازسازی بکنند MGS رو :دی.
چون MGS5 نمیدونم . . .
به هر حال هرچی باشه MGS رو با دسته X360 بازی کنی فوشه :دی.
الان MGS3 رو هرکاری میکنم با 360 تموم کنم نتونستم گیج شدم اصن!

دوستان خیال پردازی نکنین یگ دفعه دید هیچ بازی جدید معرفی نشد و سرکار بودید شاید هم معرفی کمم ولی به خودتون زیاد امید ندین که باورتون بشه:d

من بیشتر دلم میخواد MGS بازی کنم تو شادوو موس چون الان هرکاری میکنم نمیتونم بازیش کنم :|. میره رو اعصابم، نسخه ی PS1 اش که اذیت میکنه نسخه ی GC هم که کات سیناش مرخصه :|.
خلاصه یک بازسازی بکنند MGS رو

من دارم برای بار چهارم MGS 1 بازی میکنم.اصلا هم رو اعصاب نیست.کژ طبع جانوری :دی
با بازسازی هم مخالفم،بزار همونجور که بود تو ذهنمون بمونه.بازسازی MGS1 مث بازسازی پدرخوانده تو سینما میمونه.کی دوس داره پدرخوانده بازسازی شه؟

ولی من متخصصم !!!
میگم 4 بهتره شک نکن

بعد از عرضه MGS4 خیلی متخصص از اختفا در اومدن.شما هم خیلی متخصصی و ما اصلا شک نمیکنیم به حرفات.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or