رونمایی از MGS5 در مراسم 25 سالگی سری؟

Behrooz

کاربر سایت
22149724187414471975.jpg

70175972654064626901.jpg

6 روز دیگر تا مراسم 25 سالگی فرنچایز MGS زمان باقی مانده است. با توجه به صفحه‌ی اصلی وبسایت کونامی به نظر میرسد کوجیما 4 سوپرایز برای این مراسم آماده کرده است. چند روز پیش نیز یکی از بازیگران Mo-Cap در طی مصاحبه‌ای اعلام کرد که وی در حال همکاری با کوجیما بر سر ساخت MGS جدیدی است.
معمولا در این زمان‌ها، مغز طرفداران بازی اورکلاک می‌کند و هرچیزی کوچک و نامربوطی را با مسائل پییچده‌ی ریاضی به این موضوع ربط می‌دهند. حداقل این کاریه که تا شروع مراسم از دستمان برمی‌آید.

امروز شماره‌ی 245 (اکتبر) مجله‌ی EDGE منتشر شد. EDGE همیشه در صفحه‌ی آخر مجله‌ی خود یک تیزر پیک برای کاور شماره‌ی بعدیشان در نظر می‌گیرد. این بار در صفحه‌ی آخر آن، تصویر سیاهی به همراه عدد 195.085 در پایین صفحه گوشه‌‌‌ی سمت چپ که با رنگ سفید نوشته شده است دیده می‌شود.

195.085 تقریبا به نظر میرسه شبیه فرکانس کدک‌های MGS باشد. در MGS بیشتر این فرکانس‌ها معمولا با 85 به پایان می‌رسند. [ برای مثال در Metal Gear 1، فرکانس کدک بیگ باس در اوایل بازی با 85 به پایان می‌رسد]

البته با توجه به عدد جرمی عنصر پلاتینیوم که 195.085 می‌باشد، این بازی می‌تواند مربوط به پروژه‌ p100 که توسط استودیوی پلاتینیوم گیمز در حال ساخت است نیز باشد که البته این موضوع قدری برای دوستان EDGE پیچیده است.

شماره‌‌ بعدی EDGE اواسط ماه آینده منتشر می‌شود. در صورتی که MGS جدیدی قرار باشد در طی مراسم، که 30 اوت است، معرفی شود، بر روی جلد رفتن این بازی در بیشتر مجله‌ها امری منطقی است.

شایان ذکر است که کوجیما پروداکشن در نظر دارد از موتور جدید خود یعنی فاکس انجین در طی مراسم به صورت رسمی پرده برداری کند.

Source

.....

3. گذشت 4 سال از عرضه ! خب چهار سال پیش کونامی MGS4 رو طی قرار دادی که با سونی داشت ( مطمئن نیستم قراردادی در کار بوده یا همینطوری انحصاری عرضه کرده ) به صورت انحصاری برای PS3 عرضه کرد ولی الان خیلی وقت از زمان انتشار بازی میگذره و احتمال داره مدت زمان قراردادشون تموم شده باشه و کونامی اجازه عرضه بازی روی پلتفورم های دیگه را داشته باشه

...
بقیه دلیل ها منطقی تر هستند ولی این یکی یعنی خودزنی سونی ، چون قراره تا یکی دو سال آینده نسل جدید معرفی بشه ، اونوقت اگر قرار باشه که بازیی مثل متال گیر N برای اون نسل انحصاری باشه ، اونوقت همه متال گیر 4 رو دلیلی بر از انحصار درومدن متال گیر N قرار میدن و در نتیجه جنبه تجاری بازی انحصاری رنگ و بوی خودشون از دست میده.
ممکنه بعد از اومدن نسل بعد ، بازی های این نسل در قالب ابر اچ دی و از اینجور چیزا از انحصار در بیان.

رابطه ی 360 و pc مثل دو برادر هست مایکروسافت ویندوز رو برای Pc زد همچنین 360 رو ساخت پس این دوتا مثل بردارن
اما 360 و ps3 مصل دو دشمن خونی هستن
بله درسته اما مایکروسافت تمام بازیاشو برای PC عرضه نکرده، نه؟ GeOW و HALO. از یه بازه زمانی به بعد مایکروسافت این عناوین رو انحصاری کرد در حالیکه قبل از اون روی PC هم بودن.
از طرفی هم این جا افتاده که همه فکر میکنن PC مال مایکروسافته در حالی که اینطور نیست! مایکروسافت فقط یه سیستم عامل داره برای PC و دیگه هیچ.
برگردیم به موضوع اصلی:
ببینین شرکتایی که مولتی پلتفرم تو کارنامه-شون دارن هیچ حسابی پای کارشون نیست. انتظار نباید داشت که یه چیزی رو تا ابد انحصاری نگه دارن. این مورد حداقل در قبال این شرکتا صادق نیست.

ببخشید! می دونید من رو سونی و متال گیر حساسم، تا دیدم قاطی کردم :-Dاگه واسه ایکس اومد ایسالا سی دی تون بشکنه :-D

نکن از این دعاها عزیز من :دی نمیدونم کی زده SD رو نفرین کرده تا الان سه بار خریدمش همه شون اشکال داشتن :| بعد از این دعا دیگه حتی اگه MGS4 برای 360 هم تایید شد من روی PS3 میرمش :دی

نکن از این دعاها عزیز من :دی نمیدونم کی زده SD رو نفرین کرده تا الان سه بار خریدمش همه شون اشکال داشتن :| بعد از این دعا دیگه حتی اگه MGS4 برای 360 هم تایید شد من روی PS3 میرمش :دی
من هم اگر 360 داشتم باز هم بازی رو روی Ps3 بازی می کردم دیوانه نیستم که از دوباره یک بازی رو برم بخرم:d

دوستان امكان نداره MGS4 واسه xbox بياد يه چند روز صبر كنيد معلموم ميشه از نظر من چنين چيزي امكان نداره .

همونطوری که گفتی باید صبر کنیم تا به اصل قضیه پی ببریم ولی این برداشت من نسبت به اتفاقات اخیری بود که پیرامون این سری رخ داده

شاید هم من اشتباه بکنم و اینطور نباشه ، زمان همه چیز رو مشخص میکنه ( من که بدم نمیاد MGS4 برای پلتفرم های دیگه هم منتشر بشه ، اینطوری فن بیسش افزایش پیدا میکنه ( همین الانش هم در این زمینه ترکونده :دی ) و هم اینکه همه دوستان میتونند از این شاهکار لذت ببرن )

پس بندازش بره ، کالکشنش برای 360 اومد :دی Fox Engine هم مولیته :دی

شما بهتره xbox اتو بندازی تو جوب
چون منظور ایشون MgS4 بود که تو اون مجموعه نیست
متال 4 شرف داره به سایر سری
فوق العاده بود

.....
عجب غلطی کردم Ps3 رو دادم رفت
الان میخوام ایکس باکسو بفروشم دوباره برگردم به اغوش سونی

واقعا تفکر اینکه نتونی بازی هایی مث the last of us و metal gear solid4&5 و uncharcd بازی کنی زجر اوره شدیید !!!"!!!
واسه ایکس باکس فقط فقط یه هیلو قراره بیاد واسش که منم ازش خوشم نمیاد

خوشبحالتون که ps3 دارید
منم به زودی دوباره به جمعتون میپبوندم !

Send from HtC One X using tapatalk 2

شما بهتره xbox اتو بندازی تو جوب
چون منظور ایشون MgS4 بود که تو اون مجموعه نیست
متال 4 شرف داره به سایر سری
فوق العاده بود

من متخصص سری متال نیستم ولی میگویند متال 1 بهترینه ، خیلی ها هم از متال 3 حمایت میکنند ( بسیار زیبا بود )

در ضمن من و { KANE } زبون همدیگه رو میفهمیم ؛ شما نگران نباش ;)

من متخصص سری متال نیستم ولی میگویند متال 1 بهترینه ، خیلی ها هم از متال 3 حمایت میکنند ( بسیار زیبا بود )

در ضمن من و { KANE } زبون همدیگه رو میفهمیم ؛ شما نگران نباش ;)

ولی من متخصصم !!!
میگم 4 بهتره شک نکن

شک کردن تو سخن من جایز نیست :d

Send from HtC One X using tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or