رونمایی از Crysis 3 به زودی; Box Art بازی لیک شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
40907263909100264581.jpg

دیروز ما خبر هایی مبنی بر آنونس و رونمایی از عنوان آینده استدیو Crytek در روز های آینده از سوی این استدیو شنیدیم, اینطور که بنظر میرسد این بازی همان Crysis 3 است .
فروشگاه Origin بصورت تصادفی Crysis 3 همراه با باکس ارت رسمی این عنوان را برای فروش در سایت خود قرار داده است که در زیر میبینید (البته با آپدیت جدید سریعاً از روی سایت برداشته شده است) :
58770675991091508599.png
Crysis 3 boxart leaked via Origin | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

Crysis 2 واقعا شوتر بی نقص و فوق العاده ای بود اما من همون گیم پلی کند تر و استراتژیک تر Crysis رو بیشتر می پسندم ، در کل تایید شدن هر Crysis خبر فوق العاده عالی ای محسوب میشه، امیدوارم Crytek بهونه ی خوبی برای خرید یه GF110 دستم بده:دی

با این که می شد چندسالی فاصله بندازن اما احتمالا تاریخ عرضه ی بازی طبق رسم همیشگی Crytek ماه مارس 2013 خواهد بود.

از تیرکمون توی جنگل به شدت استقبال میشه و البته امیدوارم مرغ ها و کره ای ها هر دو باه برگردن:دی
در کل نمی دونم چرا به شدت هایپ شدم:دی

Crysis 2

از تیرکمون توی جنگل به شدت استقبال میشه و البته امیدوارم مرغ ها و کره ای ها هر دو باه برگردن:دی

امیر حسین واقعاً مرغ ها و کره ای ها؟! :|:biggrin1:
تیرکمون هم ایده ی مسخره ای می تونه باشه! یاد تورانک مرحوم افتادم که تیرکمونش قرار بود ابزار خوبی باشه اما توبه می کردی بعد از استفاده!:biggrin1:

آره بابا من شاید 5-6 ساعت توی Crysis مرغ شکار می کردم ، لاک پشت و خرچنگ می گرفتم ، کوسه میومد منو می خورد و ...:دی

کره ای ها هم خیلی گرفتن حلقومشون کیف می داد:دی

البته به نظر بعید میرسه که توی این نسل بیاد ! باید صبر کرد !

یه سری از سایتها گفتن کرایتک در روزهای اینده قول داده اطلاعات جدید از بازی رو در اختیار گیمر ها قرار بده و توی E3 هم رونمایی میشه !

البته به نظر بعید میرسه که توی این نسل بیاد ! باید صبر کرد !

یه سری از سایتها گفتن کرایتک در روزهای اینده قول داده اطلاعات جدید از بازی رو در اختیار گیمر ها قرار بده و توی E3 هم رونمایی میشه !

آپدیت 2 :
تصاویری که لیک شده اند !

تصویر اول
64178907175615469154.png

تصویر دو از مجله ای که قراره از بازی کرایتک رونمایی کنه
94.jpg

این مجله در گذشته بازی Mass Effect 3 هم رونمایی کرده ! این مجله در آپریل یعنی 6 روز دیگه منتشر میشه !

Cevat yerli
هم در صفحه ی خودش گفته این بازی نا معلوم دو روز دیگه معرفی میشه !

-----------------------------------------------------

نمیخوام نفوذ بد بزنم اما یه حسی بهم میگه این تصاویر فیک هستن ! و قراره از Homefront جدید رونمایی بشه ! البته فقط یه نظره ! :d

یه حس مسخره و غیر طبیعی داره بهم میگه هر بازی که میخواد بده با کینکت هم قابل بازیه و نمیدونم چرا :|
ولی اگه کرایسیس 3 باشه...:((
خدا کنه زودتر بیاد!
2ـش با اینکه داستانشو انگار یه بچه 5 ساله نوشته بود ولی خیلی جذاب بود!
اونهمه تو بازی شخصیت بازیمونو میزدن یه کلمه هم حرف نزد آخر بازی واسه من داشت حرف میزد:دی
کلا تو زمینه گرافیک کرایسیس همیشه بهترین بوده!(بنظر من)

دوست نداشتم تو این نسل خبری از نسخه سوم باشه ولی حالا که تقریباً تأیید شده دیگه کاریش نمی‌شه کارد، هایپ می‌شویم>:d<
خدا کنه اگر سرکاری نیست، یکم داستانش رو از حالت مقوایی در بیارند تا بدخواهان نگند: بازی فقط به درد Benchmark می‌خوره! از لحاظ گیم پلی و گرافیک که این سری حرف نداره و در نوع خودش شاهکاره.

من یه نظری چیزی بدم؟ یا سکوت کنم رد شم برم؟ :دی؟

پ.ن : فلواقع Crysis 2 اگر یه شوتر بی نقص و فوق العاده بوده باشه، من دلیل قانع کننده ای برای زندگی ندارم :|.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or