رونمایی از Crysis 3 به زودی; Box Art بازی لیک شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
40907263909100264581.jpg

دیروز ما خبر هایی مبنی بر آنونس و رونمایی از عنوان آینده استدیو Crytek در روز های آینده از سوی این استدیو شنیدیم, اینطور که بنظر میرسد این بازی همان Crysis 3 است .
فروشگاه Origin بصورت تصادفی Crysis 3 همراه با باکس ارت رسمی این عنوان را برای فروش در سایت خود قرار داده است که در زیر میبینید (البته با آپدیت جدید سریعاً از روی سایت برداشته شده است) :
58770675991091508599.png
Crysis 3 boxart leaked via Origin | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

وای خدا فک کنم برگشته به محیط جنگل و بوستان :d
به نظر میاد پشتش ساختمون هست ! :دی البته عکس خیلی کوچیکه و نمیشه دقیق فهمید. ولی امیدوارم یا توی جنگل باشه یا حداقل نصف بازی توی جنگل باشه و همه ـش شهری نباشه ! :دی
تیر کمون تو شهر؟:d

آخرین ویرایش:
چه تیرکمونی هم داره ! :دی
کاش به جاش زودتر Timesplitters 4 رو ردیف میکردن. :( من کلآ با این Crysis جور نیستم !

من سه ساعت داشتم فکر میکردم .چی دستشه.تیر کمون بود.

به نظرم باید صبر کنیم باید ببینیم رسما چی اعلام می کنن.شاید یه IP جدید باشه.خدا رو چه دیدی.(ولی خداییش دیگه Crysis 3 حال نمیده.خیلی زوده)

وای خدا فک کنم برگشته به محیط جنگل و بوستان :d
به نظر میاد پشتش ساختمون هست ! :دی البته عکس خیلی کوچیکه و نمیشه دقیق فهمید. ولی امیدوارم یا توی جنگل باشه یا حداقل نصف بازی توی جنگل باشه و همه ـش شهری نباشه ! :دی

من سه ساعت داشتم فکر میکردم .چی دستشه.تیر کمون بود.

به نظرم باید صبر کنیم باید ببینیم رسما چی اعلام می کنن.شاید یه IP جدید باشه.خدا رو چه دیدی.(ولی خداییش دیگه Crysis 3 حال نمیده.خیلی زوده)
همین Crysis 3 هست دیگه ! :دی بالاش نوشته و لباسش هم مشخصه. چند وقت پیش هم مجله GameReactor گفته بود میخوایم یه بازی از Crytek معرفی کنیم و یه قسمتی از اون صفحه حالت کندوی عسل (!!!) مثل این حالت های Nanosuit داشت. عکس سمت چپی همون مجله هست و سمت راستی هم یکی از بچه های Neogaf باهاش ور رفته و واضح ترش کرده ! :دی

همین Crysis 3 هست دیگه ! :biggrin1: بالاش نوشته و لباسش هم مشخصه. چند وقت پیش هم مجله GameReactor گفته بود میخوایم یه بازی از Crytek معرفی کنیم و یه قسمتی از اون صفحه حالت کندوی عسل (!!!) مثل این حالت های Nanosuit داشت. عکس سمت چپی همون مجله هست و سمت راستی هم یکی از بچه های Neogaf باهاش ور رفته و واضح ترش کرده !:biggrin1:
بک گراند کاور مجله همین تصویر پشت سر شخصیت اصلی توی باکس آرت ـه که :دی

یه کم روی این هوش مصنوعی دشمن ها هم کار کنن خیلی خوب میشه ! توی 2 رسمآ توی در و دیوار بودن ! :دی توی کمتر بازی ای (حداقل بازی هایی که من انجام دادم ، نه بازی های خیلی درپیت) توی این نسل انقدر اشتباه از هوش مصنوعی دیدم. از دشمن های کوچیک تر که بعضی وقتا میرفتن توی در و دیوار گیر میکردن تا اون کپی های Hunter های Halo که کلآ شاد بودن ! :دی بعضی جاها هم به نظر می اومد با تقلب باهوش میشن و مثلآ از صد کیلومتری یه دفعه همشون با هم ما رو تشخیص میدادن و شروع میکردن به تیراندازی !

تیر کمون تو شهر؟:d
خب مرد مومن تیرکمونش برای شکار آهو که نیست ! :دی احتمالآ یه چیز جالب الکتریکی هست که مثلآ موقع تیر زدن شارژ میشه و جمع میشه و بعد شلیک میکنه و از این جنگولک بازی ها ! :دی

خب مرد مومن تیرکمونش برای شکار آهو که نیست ! :دی احتمالآ یه چیز جالب الکتریکی هست که مثلآ موقع تیر زدن شارژ میشه و جمع میشه و بعد شلیک میکنه و از این جنگولک بازی ها ! :دی
آریا معمولاً رو Box art عناصری که میبینیم با منظور هدف قرار میگیره ، الان اکثر فن های Crysis دوست دارن بازی برگرده به سبک سیاق شماره یک و محیط جنگلیش :d بعد تو میگی احتمالاً میخوان یه اسلحه الکتریکی جدید به نمایش بذارن ؟ :d
البته پس زمینه ـش انگار ساختمون هست ، ولی به قول خودت احتمالش هست بین محیط های مختلف سوییچ بشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or