رونمایی از 13 مدل Steam Machine در CES 2014

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Cyberpower_steam_machine.jpg

شرکت CyberPower مشخصات سخت افزاری Steam Machine جدید خود را معرفی کرده است. این دستگاه با دو قیمت و مشخصات مختلف عرضه خواهد شد که اطلاعات آنها توسط Videogamer منتشر شده:

CYBERPOWERPC Steam Machine A – $499

• Case: CYBERPOWERPC Steam Machine Gaming Chassis
  • Graphics: AMD Radeon R9 270 2GB GDDR5
  • Processor: AMD A6-6400K 3.90 GHz
  • Storage: 500GB SATA-III 7200 RPM HDD
  • RAM: 8GB DDR3 1600MHz Dual Channel Memory
  • Chipset: mITX motherboard w/ 802.11 WiFi + Bluetooth
  • Steam Controller
  • Steam OS

CYBERPOWERPC Steam Machine I – $699

• Case: CYBERPOWERPC Steam Machine Gaming Chassis
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 2GB GDDR5
  • Processor: Intel Core i3-4330 3.50 GHz
  • Storage: 500GB SATA-III 7200 RPM HDD
  • RAM: 8GB DDR3 1600MHz Dual Channel Memory
  • Chipset: mITX motherboard w/ 802.11 AC WiFi + Bluetooth
  • Steam Controller
  • Steam OS

CyberPower به 11 شرکت سازنده دیگر در زمینه Steam Machine، طی همایش CES 2014 ملحق خواهد شد. نظر شما درباره قیمت و سیستم ارائه شده چیست؟
VG247
======================
آپدیت:
در نمایشگاه CES 2014 سیزده Steam Machine با قیمت ها و سخت افزار های مختلف به نمایش در آمد که در زیر می توانید لیست آنها را مشاهده کنید:
  • Alternate – $1339
    CPU – Intel Core i5 4570
    Graphics – Gigabyte GTX 760
    RAM – 16GB
    Storage – 1TB SSHD
  • CyberPowerPC – $499 and up
    CPU – AMD/Intel Core i5 CPU
    Graphics – AMD Radeon R9 270/Nvidia GTX 760
    RAM – 8GB
    Storage – 500GB
  • Digital Storm Bolt II – $2,584
    CPU – Intel Core i7 4770K
    Graphics – GTX 780 Ti
    RAM – 16GB
    Storage – 1TB HDD + 120 GB SSD
  • Gigabyte Brix Pro – TBD
    CPU – Intel Core i7-4770R
    Graphics – Intel Iris Pro 5200
    RAM – 2 x 4GB
    Storage – 1TB SATA/6GB SATA
  • Falcon Northwest – $1,799 to $6000
    CPU – customizable
    Graphics – Nvidia GeForce GTX Titan
    RAM – 8 to 16 GB
    Storage – up to 6 TB
  • iBuyPower – $499 and up
    CPU – Quad core AMD or Intel
    Graphics – Radeon GCN Graphics
    RAM – 8GB
    Storage – 500GB+
  • Materiel.net – $1,098
    CPU – Intel Core i5 4440
    Graphics – MSI GeForce GTX 760 OC
    RAM – 8GB
    Storage – 8 GB + 1 TB SSHD
  • Origin PC Chronos – price TBD
    CPU – Intel Core i7 4770K (3.9 to 4.6 GHz)
    Graphics – 2 x 6GB Nvidia GeForce GTX Titans
  • Next SPA – price TBD
    CPU – Intel Core i5
    Graphics – Nvidia GT 760
    RAM – 8GB
    Storage – 1TB
  • Scan NC 10 – $1,090
    CPU – Intel Core i3 4000M
    Graphics – Nvidia GeForce GTX 765M
    RAM – 8GB
    Storage – 500GB
  • Webhallen – $1,499
    CPU – Intel Core i7
    Graphics – Nvidia GT 780
    RAM – 16GB
    Storage – 1TB SSHD
  • Zotac – $599
    CPU – Intel Core (TBD)
    Graphics – Nvidia GeForce GTX
    RAM – TBD
    Storage – TBD

برای دانلود بروشور کامل این دستگاه به همراه تصاویر دستگاه ها می توانید از این لینک استفاده کنید: دانلود (فرمت PDF - حجم 15 مگابایت)
یک سری تصویر توسط The Verge منتشر شده:

.

آخرین ویرایش:
valve خیلی مقرور شده و فکر میکنه میتونه با کنسولهای نسل هشت رقابت کنه یکی نیست بگه به چیت مینازی که داری به فروش xbox one تیکه میندازی خودتم میدونی هیچی نمیاد بابت کنسولت بده میره مثل بچه ادم با 400 الی 500 دلار یه کنسول میخره
اخه ابله فقط کافیه halo 5 برای xbox one بیاد یا unchrted 4 برای ps4 اونوقت معلوم میشه کی تو فروش میزنه از رقیباش بالا خیلی به کنسولت نناز اخره عاقبتی خوبی واست نده اینم
http://www.takingame.com/gabe-newell-و-سخنان-طعنه-آمیز-وی-به-فروش-xbox-one/

چه بخوای چه نخوای کنسولای جدید خیلی ضعیفن...حقیقت رو باس قبول کرد ...ضعیفترین sTEAM MACHINE بهتر از این دوتاست...بنظرت وقتی میشه حرفه ای تر و بسیار متفاوت تر گیم زد اخه چرا محدود ...فاصله خیلی زیاده ...شما در جریان نیستی ...

بکشید بیرون از بحثه مقایسه ی کنسول و pc ...pc دنیایه دیگست دادچ باور کن ... میدونم منظوره خاصی نداشتی ولی همینم نگو ... اخه کنسول .. .:دی

آخرین ویرایش:
valve خیلی مقرور شده و فکر میکنه میتونه با کنسولهای نسل هشت رقابت کنه یکی نیست بگه به چیت مینازی که داری به فروش xbox one تیکه میندازی خودتم میدونی هیچی نمیاد بابت کنسولت بده میره مثل بچه ادم با 400 الی 500 دلار یه کنسول میخره
اخه ابله فقط کافیه halo 5 برای xbox one بیاد یا unchrted 4 برای ps4 اونوقت معلوم میشه کی تو فروش میزنه از رقیباش بالا خیلی به کنسولت نناز اخره عاقبتی خوبی واست نده اینم
لول.....halflife 3-portal3 فروش اینا رو تضمین میکنه!راستی کلی هم افراد تو steam عضون که حتی 1 درصد اونا اینو بخرن جفت کنسولا فرت میشن!
در ضمن اینو میشه ارتقا داد و open source هست که یعنی الانم هکه.....راستی یادم رفت این سیستم عاملش بهینه شده لینوکسه که همینجوری بازده لینوکس بالاست حالا بماند که بهینه شده!
قیمتشم که اندازه x1 هست و خیلی هم قوی تره! بعلاوه steam controller و در واقع در اخر هم که یعنی شما هم یه کنسول و هم یه pc دارید!من به شخصه steam os رو میریزم رو pc یه مدت تست میکنم ببینم چطوره!!!!

اره طرف یه Pc قوی قابل حمل میخواد اون وقت بجای این که با قیمت خیلی کم بتونه برای خودش یه pc دست و پا کنه میره کنسول میخره. روزی چند ساعت فکر میکنی ؟

بابا بنده خدا فقط نظرشو گفت.رگباری حمله میکنیدا.

شما نکته مثبته نظرو دریابید.برای اولین بار تو بحثPC vs CONSOLE برادران کنسولی اسمی از TLU نیووردند این یه پیشرفتیه برا خودش :d

لول.....halflife 3-portal3 فروش اینا رو تضمین میکنه!راستی کلی هم افراد تو steam عضون که حتی 1 درصد اونا اینو بخرن جفت کنسولا فرت میشن!
در ضمن اینو میشه ارتقا داد و open source هست که یعنی الانم هکه.....راستی یادم رفت این سیستم عاملش بهینه شده لینوکسه که همینجوری بازده لینوکس بالاست حالا بماند که بهینه شده!
قیمتشم که اندازه x1 هست و خیلی هم قوی تره! بعلاوه steam controller و در واقع در اخر هم که یعنی شما هم یه کنسول و هم یه pc دارید!من به شخصه steam os رو میریزم رو pc یه مدت تست میکنم ببینم چطوره!!!!
:-o
این چیزایی که دوستان+شما گفتید ارزششو برد برا من رو 2-3 هزار دلار :دی بخدا می ارزه آدم برا ویچر3 700دلار خرج کنه:دی

میدونم همون PC ولی قرار باشه قید شخصی سازی و اسمبل کردن PCرو هم بزنی که میری همون کنسول میخری
عاقل باشی یه سیستم توپ میبندی یه دسته و استیم OSمیگیری براش هر کاری هم دلت خواست با PCت میکنی
اگر سیستم برا گیمینگ میخوای بلد نیستی و حوصله دردسر هاشو نداری میری کنسول میخری

Steam Machine هیچ تناقضی با شخصی‌سازی PC نداره. شما همون کاری رو که با PC می‌کنی، با Steam Machine هم می‌تونی انجام بدی.

13 مدل Steam Machine همرا با جزئیاتشون :

• Alternate – $1339
    CPU – Intel Core i5 4570
    Graphics – Gigabyte GTX 760
    RAM – 16GB
    Storage – 1TB SSHD
  • CyberPowerPC – $499 and up
    CPU – AMD/Intel Core i5 CPU
    Graphics – AMD Radeon R9 270/Nvidia GTX 760
    RAM – 8GB
    Storage – 500GB
  • Digital Storm Bolt II – $2,584
    CPU – Intel Core i7 4770K
    Graphics – GTX 780 Ti
    RAM – 16GB
    Storage – 1TB HDD + 120 GB SSD
  • Gigabyte Brix Pro – TBD
    CPU – Intel Core i7-4770R
    Graphics – Intel Iris Pro 5200
    RAM – 2 x 4GB
    Storage – 1TB SATA/6GB SATA
  • Falcon Northwest – $1,799 to $6000
    CPU – customizable
    Graphics – Nvidia GeForce GTX Titan
    RAM – 8 to 16 GB
    Storage – up to 6 TB
  • iBuyPower – $499 and up
    CPU – Quad core AMD or Intel
    Graphics – Radeon GCN Graphics
    RAM – 8GB
    Storage – 500GB+
  • Materiel.net – $1,098
    CPU – Intel Core i5 4440
    Graphics – MSI GeForce GTX 760 OC
    RAM – 8GB
    Storage – 8 GB + 1 TB SSHD
  • Origin PC Chronos – price TBD
    CPU – Intel Core i7 4770K (3.9 to 4.6 GHz)
    Graphics – 2 x 6GB Nvidia GeForce GTX Titans
  • Next SPA – price TBD
    CPU – Intel Core i5
    Graphics – Nvidia GT 760
    RAM – 8GB
    Storage – 1TB
  • Scan NC 10 – $1,090
    CPU – Intel Core i3 4000M
    Graphics – Nvidia GeForce GTX 765M
    RAM – 8GB
    Storage – 500GB
  • Webhallen – $1,499
    CPU – Intel Core i7
    Graphics – Nvidia GT 780
    RAM – 16GB
    Storage – 1TB SSHD
  • Zotac – $599
    CPU – Intel Core (TBD)
    Graphics – Nvidia GeForce GTX
    RAM – TBD
    Storage – TBD
  • از اینجا هم می تونید PDF ـش را دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
بعضی چیزها مفتشم گرونه..! (2)
===
چه کاریه خوب ! میری یه سیستم خیلی بهتر با همین هزینه میخری.من خودم PC Gaming رو دوست دارم اما با خود PC نه این چیزای من در آوردی.

چه کاریه خوب ! میری یه سیستم خیلی بهتر با همین هزینه میخری.من خودم PC Gaming رو دوست دارم اما با خود PC نه این چیزای من در آوردی.
چجوری میخواین با 700 دلار یه سیستم به این شکل بخرین ؟! حالا بهترش پیشکش !

;من موندم شما چرا واقعیت رو قبول نمیکنید pc بازا نسل هشتم برای شما کابوسه نمونش اخرای نسل هفتم معلوم شد نگاه نکنید ubi چهارتا بازی واستن داره میسازه باید از کوجیما یا r* بترسید که شما رو اصلا تحویل نمیگیرن نمونش gta v یا MGS PP یا DISTNY هست پس فعلا با PC یا STEAM MACHINE حال کنید اونم از steam controller که واقعا اشغال ترین دسته برای بازی هست بدبخت VALVE میترسید از سونی و مایکروسافت بخاطر همین مجبور شد این دسته رو بسازه و خوارک بازیهای دکمه زنیه اون موقع هست که که میبیند چه دسته مزخرفیه بعدشم STEAM M توی ایران زیاد کارایی نداره
شما PC بازا HIFE-LIFE 3 بزنید مشکلی نسیت چون برای ما هم هست ولی ما میریم HALO 5 و UNCHARTED میزنیم ببینیم کی ضرر میکنه فعلا توی کف TLOU موندین چه برسه به اینا

من خوشم اومد منی که حوصله ی اسمبل کردن پی سی ندارم یا بهتر بگم علمش رو ندارم !‌

گزینه ی دوم مورد بسیـــــــــــــــــار عالی میباشد !‌
تو برنامه بعد از کنکورم میزارمش !

با تشکر از خبر !!!!

دوستانی که دائما کنسول و بازی هاشون رو به رخ می کشند خواهشا تحمل کنند بذارند یه خبر برای PC و Steam machine دو روز بالا بمونه :)
==========
خبر با برخی اطلاعات از CES 2014 آپدیت شد!

;من موندم شما چرا واقعیت رو قبول نمیکنید pc بازا نسل هشتم برای شما کابوسه نمونش اخرای نسل هفتم معلوم شد نگاه نکنید ubi چهارتا بازی واستن داره میسازه باید از کوجیما یا r* بترسید که شما رو اصلا تحویل نمیگیرن نمونش gta v یا MGS PP یا DISTNY هست پس فعلا با PC یا STEAM MACHINE حال کنید اونم از steam controller که واقعا اشغال ترین دسته برای بازی هست بدبخت VALVE میترسید از سونی و مایکروسافت بخاطر همین مجبور شد این دسته رو بسازه و خوارک بازیهای دکمه زنیه اون موقع هست که که میبیند چه دسته مزخرفیه بعدشم STEAM M توی ایران زیاد کارایی نداره
شما PC بازا HIFE-LIFE 3 بزنید مشکلی نسیت چون برای ما هم هست ولی ما میریم HALO 5 و UNCHARTED میزنیم ببینیم کی ضرر میکنه فعلا توی کف TLOU موندین چه برسه به اینا

دادا اتیشت خیلی تنده.از چی میترسی.اگه واقعا اینقدر کنسولت خوبو قشمگو مهربونه !! تازه TLOهم داره:d پس چرا اینقدر با یه خبر احساس خطر کردی .بذار ما با STEAM M و خبرش حال کنیم .راستی چند ساله با steam controller بازی میکنی چون خیلی مطمئن در موردش حرف میزنی :|

دادا اتیشت خیلی تنده.از چی میترسی.اگه واقعا اینقدر کنسولت خوبو قشمگو مهربونه !! تازه TLOهم داره:d پس چرا اینقدر با یه خبر احساس خطر کردی .بذار ما با STEAM M و خبرش حال کنیم .راستی چند ساله با steam controller بازی میکنی چون خیلی مطمئن در موردش حرف میزنی :|
اصلا من STEAM M رو حساب نمیکنم که بخوام ازش بترسم احتیاجم نیست که steam controller رو دستم بگیرم از ظاهرش معلونه ارگنومی خوبی اصلا نداره و دسته GAMECUBE از این بهتره من نمیدونم هف از ساختن دسته بدون جوئستیک چه معنی میده الان حتی دسته گوشیها از از جوئسیک استفاده میکنن پس اومده نواوری بخرج بده
همین که کاربر YOMIEL خیلی راحت درباره HIFE-LIFE 3 حرف میزنه ما هم از steam controller حرف میزیم ببسنیم کدوم مون توی لینده بینی موفق میشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or