رونمایی از نسخه آزمایشی (demo ) جدیدترین تکنولوژی سازندگان Heavy Rain ، امشب در GDC

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

heavy-rain-6.jpg

Quantic Dream سازنده ی عنوان تحسین برانگیز Heavy Rain ، امشب از نسخه ی آزمایشی ( demo ) جدیدترین فناوری و تکنولوژی خود پرده برمیدارد ...
قابل ذکر است که این تکنولوژی قرار است در بازی آینده ی این شرکت مورد استفاده قرار گیرد و این رو نمایی بوسیله Eurogamer نیز تحت پوشش خبری
قرار میگیرد ...

بنیانگذار استودیوی Quantic Dream آقای دیوید کیج این demo رو در یک نشست یک ساعته در GDC که در زمان 2pm PST/10pm GMT شروع میشود ،
به نمایش خواهد گذاشت ...اما عموم مردم نیز میتوانند اتفاقات آن را از طریق EG دنبال کنند ...

قابل ذکر است که 6 سال پیش هم در عملی مشابه یک نسخه ی نمایشی ( demo ) از یک تکنولوژی خاص توسط کمپانی Quantic Dream رونمایی شد ،
که بعدها در Heavy Rain مورد استفاده قرار گرفت و حالا باید دید که این تکنولوژی جدید که به نظر هدف بعدی این کمپانی برای ساخت بازی بعدی آنهاست
چه چیزی را به ما نشان میدهد ...

پروژه ی بعدی کمپانی Quantic Dream به سونی گره خورده ، و این رو خود دیوید کیج در سال گذشته و بخاطر حمایت های سونی از عنوان Heavy Rain
بیان نمود .... پس تا شب منتظر باشید تا ببینید دیوید کیج ، اینبار هم میتواند ما را غافلگیر کند یا خیر ... ! این رویداد رو از ساعت 10:30pm به وقت گرینویچ
در وبسایت Eurogamer دنبال کنید ... به ساعت رسمی ما میشه حدود 2 بامداد :d

that will see Cage also focus on performance capture, art direction and virtual actors
:>
منبع

آخرین ویرایش:
واقعا اشک از چشمام سرازیر شده بود . من نمیدونم دیوید کیج بعد از شاهکار heavy rain داشته روی چی کار میکرده. این که هیچ فرقی با heavy rain نداره. نه گرافیک خاصی داشت و نه انیمیشن صورت پیشرفته ای.حالا چرا همه اینقدر تحت تاثیر قرار گرفتن ؟
البته راه متفاوتی که دیوید کیج در ساخت بازی پیش گرفته واقعا قابل تحسین و انتظار بیشتر از این هم از این نسل زپرتی نمیرود.
البته دیوید کیج کارش قابل تحسینه و حتما هر چی بسازه خوب خواهد بود ولی کلا ما آدمهای l0l ی هستیم و خیلی سریع جوگیر میشیم .... این Tech demo زیبا بود ...
خیلی هم جالب بود .. ولی خدایی اینقدر هایپ هم دیگه زیاده روی هست ... مثلا اون دوستمون میگفت همین ps3 رو جعبش رو عوض کنن و بنویسن ps4 ... !
خوب این یعنی چه ؟! نکنه که تکنولوژی 7 سال پیش قراره انقلابی رو بوجود بیاره ؟!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این حرفهای من قرار نیست ارزشهای دیوید کج و این Tech demo رو زیر سوال ببره ، بلکه خطاب به برخی دوستان و حتی خودم که برای برخی بازیهای X360 زیاد جوگیر شدم ....

آخرین ویرایش:
احسان بســــــــــــوز :lol: امیر علی نمی بینمت ؟؟؟ :lol: خوشم اومد یه وانت اومد این جماعت hater رو بار زد برد :lol: :دی

YEEESSSS \m/

فوق العاده بود !!! واقعا حرفی که درباره la.noire زده بود درست بود !!!! خوردش که هیچ ، یه کاره دیگش هم کرد پولش هم تازه نداد :lol: :lol:

جونم دیوید :x

کیا قفس می خواستن ؟ :دی
بمیر باو :دی
فقط چون ژاپنی خوند چیزی نمیگم و گرنه ... :دی
پ.ن : این دیوید قفس رگ خواب ما رو هم پیدا کرد :دی

انیمیشن صورتش مثل LA Noir نبود ! یعنی به اون خوبی نبود ، ولی چشماش فوقالعاده و منحصر بفرد بود ، انیمیشن کلی هم عالی بود ولی خیلی وارای تاپ های این نسل نبود ... اما چیزی که جوگیر میکرد آدمو احساسات و کارگردانی عالی این ویدیو بود .

انیمیشن صورتش مثل LA Noir نبود ! یعنی به اون خوبی نبود ، ولی چشماش فوقالعاده و منحصر بفرد بود ، انیمیشن کلی هم عالی بود ولی خیلی وارای تاپ های این نسل نبود ... اما چیزی که جوگیر میکرد آدمو احساسات و کارگردانی عالی این ویدیو بود .
این جریان چیه که توی تمام دموهاش برای معرفی این دیوید کج از کاراکتر زن استفاده میکنه ؟ و توی همش هم آخرای کار کاراکتر دو قطره اشک میریزه ؟
خیلی برام جالبه چرا دیوید اینکارو تکرار میکنه !
خدایی دمو ش عالی بود :x

این فقط 50% از قدرت تکنولوژی شون بود (Prototype) . مطمئناً در آینده و طبعاً پروژه بعدی کیج نهایت کیفیت این تکنیک رو خواهیم دید .

این تریلر با استاندارد های این نسل، واقعا خیلی خوب و تاثیر گذار بود. اما بیشتر از اینکه منو با تکنولوژی های گرافیکیش هایپ کنه درگیر کانسپ خودش کرده. همش تو ذهنم دارم بهش کر میکنم. ایده ای پشتش هست که من قبلا تو یک تصویر ان رو درک کردم و همیشه از فکر کردن بهش لذت بردم.

این تریلر و خصوصا اشک ان دختره (کارا) منو یاد این تصویر بی نهایت زیبا میندازه که من انقدر دوست دارمش، همیشه توی طول روز دقایقی رو به تصویرش تو اتاقم زل میزنم. این تصویر یه جورایی مرثیه ای برای مرگ انسانیت هست:

83714424492513415281.jpg

نمیدونید چقدر الان دلم میخواد تمام این کانسپت هارو توی یه بازی ببینم! صرف نظر از اینکه اصلا این گرافیک تو بازی هست یا نه؟ فکر میکنم با بیان خاصی که دیوید کیج داره میتونه تبدیل به یکی از بهترین های من بشه.

کلا خیلی ظریف بود تکنولوژیش. یکی همین چشم ها یکی هم اگه دقت کرده باشین تو 2 قسمت گوشه ی لبش میپره که واقعا برام جالب بود.

این تریلر با استاندارد های این نسل، واقعا خیلی خوب و تاثیر گذار بود. اما بیشتر از اینکه منو با تکنولوژی های گرافیکیش هایپ کنه درگیر کانسپ خودش کرده. همش تو ذهنم دارم بهش کر میکنم. ایده ای پشتش هست که من قبلا تو یک تصویر ان رو درک کردم و همیشه از فکر کردن بهش لذت بردم.

این تریلر و خصوصا اشک ان دختره (کارا) منو یاد این تصویر بی نهایت زیبا میندازه که من انقدر دوست دارمش، همیشه توی طول روز دقایقی رو به تصویرش تو اتاقم زل میزنم. این تصویر یه جورایی مرثیه ای برای مرگ انسانیت هست:

83714424492513415281.jpg

نمیدونید چقدر الان دلم میخواد تمام این کانسپت هارو توی یه بازی ببینم! صرف نظر از اینکه اصلا این گرافیک تو بازی هست یا نه؟ فکر میکنم با بیان خاصی که دیوید کیج داره میتونه تبدیل به یکی از بهترین های من بشه.

این تریلر چ بازیه؟

ماکان همین جوریش ما افسرده هستیم دیگه برای انسانیت هم بخوایم اشک بریزیم دیگه باید فقط سرمون رو بزاریم زمین بمریم یه پیشنهادی بهت میکنم ماکان برو یک ویدیو HD از برنامه Planet Earth رو ببین بعد به جای این عکس روز و شب دلت میخواد بشینی از زیبای های زمین حال کنی و این مرگ انسانیت و.... رو هم فراموش میکنی .

ما رو هم یاد مشکلات زندگی و بد بختی و بیچارگی هم نمیندازی .:d

خیلی جالب بود یه جورایی یه حس غریبی پشتش بود .
مخصوصا گریه کردنش!
من به شخصه از گرافیک بالا و واقعی اون قدر لذت نمیبرم که از یه کار هنری لذت میبرم.
ولی این تریلر چیز دیگری بود.
مثل همیشه و بقیه بازی های کوانتیک دریم یه مقدار س.ک.س.ی بود.

خیلی جالبه کیج میگه این دمو برا یک سال پیش بوده و اولین ورژن و وضعیت از انجین جدیدشون به حساب میاد و حتی 50% ویژگی های جدید این موتور رو هم شامل نمیشه...
چیزی که خیلی برام جالب بود حرکات فوق العاده چشم و حالت طبیعی اون بودش. با هر نگاهش کلی حرف داشت واسه گفتن. تا به حال همچین چشمی تو یه بازی ندیده بودم

5mykit2ernxlph7ejxu.jpg

t67rxfvwyndbeujh145.jpg

k31x3wk5xk2mcwlhyg8.jpg

با جو و اتمسفرش خیلی حال کردم،خدا کنه کیج ایندفعه بزنه تو کار علمی تخیلی! امیدوارم مثل tech-demo اولی برا heavy rain این دختره و دنیاش هم جزوی از بازی بعدیشون باشه، طراحی دختره خیلی بانمکه!:d

nqm21vhgwml0res7ena.jpg

nfslx0ix5x02bb23xmn.jpg

. . . THANKS

بچه ها این چی بود؟!!! چقد صحنه احساسی بود!! خداییش کم مونده بود منم گریم بگیره؟!! وای دیوید تو دیگه کی هستی؟!! واقعا واسه دنیای گیم غنیمتیه
حرکات لب و چشش فوق العاده بود

تو یه اطاق 9 متری کاملا بسته بدون آبجکت با یه ربات حرف میزد. تحت‌ تاثیر قرار گرفتم.
تا کی میخوای نا امیدانه با سونی مبارزه کنی ؟ خسته نشدی ؟ :دی من نمیدونم چرا 95 درصد بازیایی که شما ازشون خوشت نمیاد انحصاری های سونی هستن ؟ آخه چراااا ؟ :دی
به نظر من فوق العاده هنری بود این تریلر اصلا گرافیکش که عالی بود هم واسم زیاد مهم نیست . از همین تریلر معلومه داستان فوق العاده ای خواهد داشت ( کارا گفت میخوام زنده بمونم و اون مردهبه روبات گفت برو و بینشون زندگی کن !!!! کف کردم در اون دیالوگ ) و همین واسه من کافیه . همه چیز به کنار همین که سونی به فکر سود و پول کشیدن از مردم نیست و یه همچین گیمی(اگه گیم جدیدش این باشه که احتمالا همینه) و گیم های مثل این رو اینهمه ساپورت میکنه واقعا ارزش داره . به قول بارسایی ها haters gonna hate :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or