رونمایی از نسخه آزمایشی (demo ) جدیدترین تکنولوژی سازندگان Heavy Rain ، امشب در GDC

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

heavy-rain-6.jpg

Quantic Dream سازنده ی عنوان تحسین برانگیز Heavy Rain ، امشب از نسخه ی آزمایشی ( demo ) جدیدترین فناوری و تکنولوژی خود پرده برمیدارد ...
قابل ذکر است که این تکنولوژی قرار است در بازی آینده ی این شرکت مورد استفاده قرار گیرد و این رو نمایی بوسیله Eurogamer نیز تحت پوشش خبری
قرار میگیرد ...

بنیانگذار استودیوی Quantic Dream آقای دیوید کیج این demo رو در یک نشست یک ساعته در GDC که در زمان 2pm PST/10pm GMT شروع میشود ،
به نمایش خواهد گذاشت ...اما عموم مردم نیز میتوانند اتفاقات آن را از طریق EG دنبال کنند ...

قابل ذکر است که 6 سال پیش هم در عملی مشابه یک نسخه ی نمایشی ( demo ) از یک تکنولوژی خاص توسط کمپانی Quantic Dream رونمایی شد ،
که بعدها در Heavy Rain مورد استفاده قرار گرفت و حالا باید دید که این تکنولوژی جدید که به نظر هدف بعدی این کمپانی برای ساخت بازی بعدی آنهاست
چه چیزی را به ما نشان میدهد ...

پروژه ی بعدی کمپانی Quantic Dream به سونی گره خورده ، و این رو خود دیوید کیج در سال گذشته و بخاطر حمایت های سونی از عنوان Heavy Rain
بیان نمود .... پس تا شب منتظر باشید تا ببینید دیوید کیج ، اینبار هم میتواند ما را غافلگیر کند یا خیر ... ! این رویداد رو از ساعت 10:30pm به وقت گرینویچ
در وبسایت Eurogamer دنبال کنید ... به ساعت رسمی ما میشه حدود 2 بامداد :d

that will see Cage also focus on performance capture, art direction and virtual actors
:>
منبع

آخرین ویرایش:
البته Kara قرار نیست یک بازی باشه، فقط یک تک دمو بود برای نشون دادن تکنولوژی آینده دیوید کیج بر روی PS3 . این توی مصاحبه با GT تائید کرد .
Quantic Dream Video Game, GDC 2012: Exclusive Tech Demo Part 1 HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

ببین ایم دیوید چه دمویی درست کرده که همه با بازی اشتباه میگیرنش :-o

واقعا این بشر کارگردانی به نحو احسن بلده

اگه این دمو فقط برای معرفی تکنلوژیه خدا به داد ما برسه وقتی که بخواد دمو بازی معرفی کنه

البته Kara قرار نیست یک بازی باشه، فقط یک تک دمو بود برای نشون دادن تکنولوژی آینده دیوید کیج بر روی PS3 . این توی مصاحبه با GT تائید کرد .
Quantic Dream Video Game, GDC 2012: Exclusive Tech Demo Part 1 HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
من این ویدیویی که گذاشتی رو ندیدم هنوز. خوابم میاد حال ندارم دانلود کنم:دی چی گفته دقیقا؟:دی
ولی Heavy Rain هم 2005 تک دمو بود و تجربه ثابت کرده کلا اکثر تک دمو های که واسه معرفی انجین نشون داده میشن آخرش به بازی تبدیل میشن:دی اینکه واسه موشن کپچر هم از Valorie Curry یه بازیگر هالیوودی استفاده کرده هم این شک رو بیشتر میکنه:دی به نظر من آخرش هم با کمی تغییر یه بازی میشه.:دی من ته دلم روشنه:دی
پ.ن: حالا از یه چیزش ما خوشمون اومدا! مرتیکه نمیخواد بازی بسازه از روش!:|

مثل همیشه متفاوت از بازی های دیگه بود ولی فرق زیادی با heavy rain نمی کرد به نظر من. شاید توی ps4 بخواد پیادش کنه این تکنولوزی رو با گرافیک بهتر .

---------- نوشته در 01:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:20 PM ارسال شده بود ----------

الان بازم نگاش کردم با اینکه مثل چند کار قبلی کوانتوم دریم عالیه ولی اصلا چبز خاصی برای تحت تاثیر قرار گرفتن نداشت .اینو ببینید خوبه
PS4 graphics the demo - YouTube
واین
http://www.youtube.com/watch?v=fBR4...PLA3D7928F7F13D0B9&lf=results_main&playnext=2
البته ابن دموها هبچ ربطی به ps4 نداره.

به نظر من یه همچین چیزی از لحاظ داستان خیلی میتونه قوی باشه!این
تصور کن تو اون دنیا که همه رو به زندگیه رباتی آوردن و رابطه ها سرد شده و عشق و علاقه ای وجود نداره! ییهو یه ربات که همه نوع احساسی رو داره بیاد و همه این چیزا رو عوض کنه! ولی امیدوارم این بازیم مثل هوی رین پر باگ نشه که شونصد مگ پچ دانلود کنیم

واقعا تا حالا چیزی اینقدر تاثیرگذار ندیده بودم . ورای تکنولوژی فوق العاده , بازم کیج احساسات و انسانیت و اینجور مسائل رو هدف گرفته , چیزایی که هیچ ارزشی برای بازیسازای دیگه نداره ... :x
واقعا عالی بود . چیزی بیشتر از عالی بود ...
تفاوت کیج با تمام بازیسازای دنیا تو یه چیزه . بقیه فقط از صحنه های احساسی و انسانی استفاده میکنن تا بازیشونو جالبتر نشون بدن اما اون احساس و انسانیت هیچ ارزشی تو بازیشون نداره . کیج بازی رو میسازه صرفا برای اینکه اون احساسات و ارزشا رو نشون بده ... (البته این وسط یه بازی مثل Deus Ex باید فاکتور گرفته بشه و قابل تقدیره ...)
اینم همین الان به افتخار استاد درست کردم : :d
05368213097470038024.jpg
واقعا بودن کیج تو دنیای گیم نعمته , Thanx Master ...

ديگه واسه ps4 مياد حتما
باز علي ميمونه و حوضش
ما ميمونيمو اين فروشندگان خوش انصاف:((:-s
عمرا".همین سال دیگه میاد برای PS3.یعنی اوایل 2013.مطمئنم.توی E3 هم به طور کامل نشونش میدن.شک ندارم و تاریخش هم میگن اوایل 2013 با فاصله ی 3 سال نسیت به HR
ببینید کی گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or