رونمایی از نسخه آزمایشی (demo ) جدیدترین تکنولوژی سازندگان Heavy Rain ، امشب در GDC

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

heavy-rain-6.jpg

Quantic Dream سازنده ی عنوان تحسین برانگیز Heavy Rain ، امشب از نسخه ی آزمایشی ( demo ) جدیدترین فناوری و تکنولوژی خود پرده برمیدارد ...
قابل ذکر است که این تکنولوژی قرار است در بازی آینده ی این شرکت مورد استفاده قرار گیرد و این رو نمایی بوسیله Eurogamer نیز تحت پوشش خبری
قرار میگیرد ...

بنیانگذار استودیوی Quantic Dream آقای دیوید کیج این demo رو در یک نشست یک ساعته در GDC که در زمان 2pm PST/10pm GMT شروع میشود ،
به نمایش خواهد گذاشت ...اما عموم مردم نیز میتوانند اتفاقات آن را از طریق EG دنبال کنند ...

قابل ذکر است که 6 سال پیش هم در عملی مشابه یک نسخه ی نمایشی ( demo ) از یک تکنولوژی خاص توسط کمپانی Quantic Dream رونمایی شد ،
که بعدها در Heavy Rain مورد استفاده قرار گرفت و حالا باید دید که این تکنولوژی جدید که به نظر هدف بعدی این کمپانی برای ساخت بازی بعدی آنهاست
چه چیزی را به ما نشان میدهد ...

پروژه ی بعدی کمپانی Quantic Dream به سونی گره خورده ، و این رو خود دیوید کیج در سال گذشته و بخاطر حمایت های سونی از عنوان Heavy Rain
بیان نمود .... پس تا شب منتظر باشید تا ببینید دیوید کیج ، اینبار هم میتواند ما را غافلگیر کند یا خیر ... ! این رویداد رو از ساعت 10:30pm به وقت گرینویچ
در وبسایت Eurogamer دنبال کنید ... به ساعت رسمی ما میشه حدود 2 بامداد :d

that will see Cage also focus on performance capture, art direction and virtual actors
:>
منبع

آخرین ویرایش:
وای خدااااااااااااا :(
من گریم گرفت :(( خدا وکیلی عجب چیزی بود :d اول از همه ایده(:x) بازی فوق‌العاده بود و بعد هم سایر بخش مثل گرافیک(:x) و موسیقی (:x) و موشن(:x) که نیاز به توضیح ندارن ...
ولی‌ دیوید ، تو روحت :d

الان شماها چیزی میبینین که من نمیبینم!؟:-/ این همه کامنتای اغراق آمیز واسه چیه من نمیدونم.:دی
من که تو این تصاویر چیزی فراتر از Facial Expressionـه U3 نمیبینم! یعنی طراحی صورت نیت چیزی از این تک دمو کمتر نداره! حالا باز باید ویدیو رو ببینم تا بهتر نظر بدم. ولی همچین چیز خرق عادتی هم نیست!

شما فکر میکنید مثلا بنده دارم از رو 4 تا تصویر هایپ میشم 7 دقیقه ویدوئه هااااا؟:d حالا بقیه رو نمیدونم:d

در ضمن من اصلا کار به گرافیک و موسیقی و سوژه و... ندارم فقط تکنولوژی چهره احساساتی شدن و واکنش های مختلف چهره رو عرض میکنم

(گرچه خود ویدیو هم فوق العاده عالی بود و پتانسیل بسیار بالایی برا تبدیل شدن به یه گیم شاهکارو داشت)

آخرین ویرایش:
گرافیک به کنار ، عجب احساساتی بود :دی خداییش اون لحظه که داشت التماس میکرد چیزی نمونده بود اشکم در بیاد :(

دیوید بیا زودتر کامل معرفیش کن که بدطور داستانش ( جوش :دی ) من رو گرفت >:d

Sony has best console, studios in the world - David Cage
PS3 is the best console in the world, and Sony's group of internal studios lead the industry in terms of quality.

"We have an exclusive relationship with Sony," Cage told CVG. "The relationship on Heavy Rain has been fantastic. They trusted us from day one, supported us all the way through. It was really a very risky project [for them] and they never let us down.

"Being a part of a company with what are probably the best studios in the world is something really pleasant for us. We're happy to continue this relationship and create content for the PlayStation brand. But they fund our projects, so we're staying exclusive to PlayStation.
----
Cage: I'd be tempted if Sony wanted to buy Quantic
Asked if he’d like to take the relationship one step further and be fully owned by Sony Worldwide Studios, Cage said “of course I would. Of course. I really like Sony, honestly I do. They’ve made some bets with developers like Fumito Ueda and Media Molecule. I kind of feel loyal to them.”

به نظر میاد Quantic Dream هم به زودی به جرگه استدیو های First-Party سونی خواهد پیوست !

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Tommy Fisher:
خسته نباشی :biggrin1: ویدئو رو ببین بعد بیا نظر بده :biggrin1: !
:-? نه، نظرم عوض شد.:دی
البته بیشتر تحت تاثیر کانسپتش قرار گرفتم تا تکنولوژیش. از لحاظ کانسپت میشه یه پیشرفت عظیم نسبت به HR انتظار داشت و مشکلی که من و اکثر مخالفای HR داریم به نظر میاد تو این Project Kara مرتفع بشه.
حقیقتا Cage این دفعه دست رو مسایل عمیقی گذاشت.

خب این یک قسمت جزء قسمتهای خوب این دگرگونیهاش حساب میشه دیگه:d

توی اینجا بازیاش سریع محبوب میشه :دی
باز این دیوید تُپُل شروع کرد :دی یکی پاشه بره تریلر امضام رو بهش نشون بده :دی
--------------
ولی خودمونیم با این ژاپنی خوندنش بدجوری جلوی تکنولوژی راکستار داره بلند میشه :دی

آخرین ویرایش:
:-? نه، نظرم عوض شد.:دی
البته بیشتر تحت تاثیر کانسپتش قرار گرفتم تا تکنولوژیش. از لحاظ کانسپت میشه یه پیشرفت عظیم نسبت به HR انتظار داشت و مشکلی که من و اکثر مخالفای HR داریم به نظر میاد تو این Project Kara مرتفع بشه.
حقیقتا Cage این دفعه دست رو مسایل عمیقی گذاشت.
البته Kara قرار نیست یک بازی باشه، فقط یک تک دمو بود برای نشون دادن تکنولوژی آینده دیوید کیج بر روی PS3 . این توی مصاحبه با GT تائید کرد .
http://www.gametrailers.com/video/gdc-2012-quantic-dream/727753

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or