رونمایی از فصل دوم The Walking Dead در 29 اکتبر (آپدیت شد: اطلاعات تکمیلی از فصل دوم)

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
طبق عکس منتشر شده در اکانت توییتر TellTale Games سازنده سری بازی های اپیزودیک The Walking Dead، قرار است فردا (29 اکتبر) از فصل دوم این عنوان موفق رونمایی به عمل آید.

امروز TellTale Games عکس زیر را از فصل دوم The Walking Dead در اکانت توییتر خود قرار داده که نشان دهنده تاریخ 29 اکتبر و معرفی کامل این عنوان در تاریخ ذکر شده می باشد. در توییت درج شده، در کنار عکس جمله "موهایت رو کوتاه نگه دار" نوسته شده است که اشاره ای به صحبت های شخصیت اصلی فصل اول (لی) با دختر کوچکی که وی ازش مراقبت میکرد (کلمنتاین) دارد.

قبلا نیز تایید شده بود که کلمنتاین شخصیت دوست داشتنی فصل اول این مجموعه در فصل دوم نیز حضور خواهد داشت.

فصل اول The Walking Dead نه تنها از لحاظ فروش بسیار موفق عملکرد و مورد استقبال هوادان قرار گرفت، بلکه موفق به بردن جوایز مختلف از جمله جایزه بهترین بازی سال 2012 نیز شد. حال پس از گذشته 11 ماه از عرضه آخرین اپیزود این عنوان، قرار است فردا جزییاتی جدیدی از فصل دوم آن منتشر شود.

منبع

آپدیت :

collector-disk.png

فصل دوم The Walking Dead ادامه ای بر داستان کلمنتاین خواهد بود. یتیمی جوان که در دنیایی دیوانه و آخرالزمانی باید برای بدست آوردن غذا و زنده ماندن تلاش کند.

ماه ها از جریانات فصل اول گذشته و کلمنتاین در جستجوی امنیت میباشد. اما در دنیایی که زنده ماندن حتی از مردن بدتر است چه کاری از دست یک دختر عادی بر میایید؟

به عنوان کلمنتاین شما در موقعیت هایی قرار خواهید گرفت که عقاید و غریزه شما برای زنده ماندن را به بازی خواهند گرفت. تصمیمات و کارهای شما داستان بازی را تغییر خواهند داد.

اطلاعات کلیدی :
- در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر خواهید شد.
- تصمیمات گرفته شد در فصل اول و DLC 400 Days داستان فصل دوم را تحت شعاع قرار خواهند داد.
- ساخته شده بر اساس کامیک The Walking Dead اثر Robert Kirkman
- دنباله ای بر بهترین بازی سال 2012
- اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
- فصل دوم The Walking Dead برای پلتفرم های PC, MAC, iOS, PS Vita , کنسول های خانگی (PS3 , Xbox360) و پلتفرم هایی که در آینده معرفی خواهند شد، در نظر گرفته شده است.
- قیمت پکیج کامل این فصل 24.99$ خواهد بود.
- فصل دوم TWD از هم اکنون در شبکه Steam و فروشگاه آنلاین TellTale قابل پیش خرید میباشد.
- پیش خرید این پکیج شامل یک Season Pass با 10% تخفیف بوده که قیمت کلی این پکیج را به 22.49$ کاهش خواهد داد.
- کسانی که بازی را پیش خرید کنند همچنان باید منتظر عرضه هر اپیزود مانده و بعد از عرضه میتوانند آن را دانلود و بازی کنند.
- در حال حاضر پیش خرید تنها صورت آنلاین میباشد و نسخه فیزیکی فصل دو مدتی بعد از آمدن هر 5 اپیزود این فصل در دسترس گیمران قرار خواهد گرفت.
- تنها نسخه های PC و MAC قابلیت پیش خرید را دارند. لازم به ذکر است که در پلتفرم های PC و MAC قابلیت خرید اپیزود ها به صورت جداگانه به بازیکن داده نخواهد شد و استفاده کنندگان از این سیستم ها باید تمامی اپیزود ها را به صورت یکجا خریداری کنند.
- اولین اپیزود این فصل قبل از کریسمس و اپیزود های بعدی هر کدام به ترتیب در بازه ای 4 تا 6 هفته ای پس از عرضه اپیزود قبلیشان منتشر خواهند شد.

44792192074309826305.jpg

Download

با تشکر از علی (FLAWL3SS) و بهروز (Behrooz)

آخرین ویرایش:
این 400 Days همه شخصیت هاش یا احمق بودن یا عوضی، من شخصیت درست و حسابی توشون ندیدم فکر نمی کنم در کل بدردنخور بوده باشن !!
اصلاً شما دقت کن به شروع بازی TWD وقتی تو ماشین پلیس برای بار اول لی رو می بینی اصلا تو چشماش می تونی شخصیت فهرمانی و رستگاری رو مشاهده کنی :دی که من تو این آدما 400 Days اصلا ندیدم !! البته کلمنتاین رو دوست می دارم و فقط بخاطر اینکه موهاشو کوتاه نگه دارم و وصیت لی رو به اجرا در بیارم ازش محافظت خواهم کرد !!
Vince و Russle بد نبودن، خصوصا Vince. یه جورایی من رو یاد Lee مینداخت :(
اسمه اون یارو سیبیلوئه چی بود:دی ! امیدوارم پیداش کنیم خیلی دوستش داشتم :دی !
( اسم پسرش داک بود :| اسم زنشم کتجا :| ولی خودشو یادم نمیاد :| )
و به احتمال زیاد داستانش از فصل قبلی هم بهتر باشه ! شیطونه لعنتی میگه برم بخرمش برا ویتا :| با اینکه رو پی سی 2 بار رفتمش :| 17 دلاره لامصب :| ! ! !
Kenny ؟!
من دور اول که بازی رو رفتم از این Kenny خیلی بدم میومد :| ولی دور دوم بدجوری باهاش حال کردم :دی آخرش هم که بنده خدا خودش رو قربانی کرد :(

این یکی خیلی برام عجیب بود.
چه دلیلی داره که نمیزارن نسخه های PC و MAC به صورت اپیزودیک خریداری بشن؟! مگه فصل اول روی این پلتفرم ها اپیزودیک عرضه نمیشد؟! پس چرا برای فصل 2 استراتژیشون رو تغییر دادن؟!

فصل اول هم روی استیم همینطوری بود. یعنی کل سری باید خریده میشد.
در کل بیصبرانه منتظرشم و امیدوارم نویسنده‌های این فصل همون نویسنده‌های فصل قبل باشن (Sean Vanaman و Gary Whitta)

بابا کنی یه خبر اومده بود زنده ـست و ممکنه شخصیت اصلی فصل 2 باشه :دی ! من که عاشقشم با اون سیبیلاش :دی ! بیاد کلم رو پیدا کنه :دی
آره چندوقت پیش یه خبر اومده بود که کنی زنده است، ولی خب بعید میدونم نقش آنچنان پررنگی توی فصل دوم داشته باشه. :دی
هرچند این معرفی فصل دو یکم برای من ناامید کننده بود. من دوست داشتم کلا داستان فصل اول رو فراموش کنند و با یه گروه و Cast جدید کار رو ادامه بدن :(
فصل اول هم روی استیم همینطوری بود. یعنی کل سری باید خریده میشد.
در کل بیصبرانه منتظرشم و امیدوارم نویسنده‌های این فصل همون نویسنده‌های فصل قبل باشن (Sean Vanaman و Gary Whitta)

عجب، پس فصل اول هم به همین صورت بوده.
عجیبه که برای باقی پلتفرم ها قابلیت خرید اپیزود ها رو به صورت جداگونه میدن ولی برای PC فقط میشه کل فصل رو خرید. ولی خب مطمئنا ارزشش رو داره که همین الان کل فصل رو بخرید.

ظاهرا یکی دو تا از نویسنده های فصل 1 روی فصل 2 کار نمیکنند (دقیق نمیدونم کدوم نویسنده ها از تیم جدا شدن) ولی اینطوری که من شنیدم TT با اپیزود اول The Wolf Among Us ثابت کرده که هنوز هم در زمینه داستان و شخصیت پردازی جز بهترین های کل صنعت حساب میشه. حالا چندوقت دیگه خودم بازیش میکنم بهتر میتونم در موردش نظر بدم ولی تا الان هر کسی که بازی کرده بشدت ازش خوشش اومده.

یعنی الان باید برای فهمیدن داستان 400 روز هم بازی کنیم؟
--

به نظرم اگه همینجوری ادامه بدن کاراشون تکراری می شه بعد از یه مدتی.

یعنی الان باید برای فهمیدن داستان 400 روز هم بازی کنیم؟
--

به نظرم اگه همینجوری ادامه بدن کاراشون تکراری می شه بعد از یه مدتی.
البته قضیه با فیلمش فرق داره که اونجوری نوشتی :دی ( میدونم که بازیش کردی منظورم چیز دیگه ای بود اگه متوجه نشدی :| )
400 روز خیلی کوتاهه بهتره برا پی سی بخرش ! ولی یه پیش زمینه ای درست کرد برامون که مطمئنم تو 2 به کار میان :دی !
و مهم تر از همه امیدوارم چالش وارد بازی بشه :|
داستانش تنها یه ربط اصلی با 5 قسمت فصل 1 داره اونم اگه فصل 1 رو کامل تموم کردی اسپویلو بخون
یادته تو ساوانا یه گروه قایق لی و کنی رو میدزدن ؟ اون گروهه اینجا هم هست :دی اتفاقا من یه کاری کردم اعضاشون بمیرن :دی چون اعصابمو خورد کردن و باعث مرگ لی شدن :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or