رونمایی از بازی انحصاری بزرگ PS3 ، پنجشنبه در GTTV

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

35321682256024635296.jpg

Geoff Keighley امروز در صفحه تویترش اعلام کرد که پنجشنبه از عنوان بزرگ انحصاری PS3 پرده برداری خواهد شد، این در حالی ست که فقط چند روز از رونمایی رسمی از God of War: Ascension میگذرد و امکان دارد این نمایش نیز مربوط به همین بازی باشد.

آخرین ویرایش:
کم کم طرفدارای نینتندو داره پیداشون میشه:d
من نمیدونم برا چی انقدر از واژه تقلید استفاده میکنید. امروزه هزاران فیلم و کامیک و سریال و تلفن همراه و ... که از ایده های دیگران استفاده میکنن به بازار عرضه میشه
مگه تا قبل از این بازیایی مثل marvel vs. capcom و DC universe vs MK و... نبودن که از این ایده استفاده کردن؟ حالا درسته مثل سبک SSB نیست ولی تمام کرکترهایی که توسط این شرکتا خلق کردن در مقابل هم قرار میگرفتن
تو این 16 17 ساله که از تولد PS میگذره انقدر سونی کرکتره محبوب به دنیا معرفی کرده که برای یه بازی ای مثل این کافی باشه. اتفاقا برای من خیلی هم جالبه که با crash که تولدش به دوران PS1 برمیگرده در مقابل sackboy که متولد دوران PS3 هست قرار بگیرم.این بازی هم تقاضای خود طرفدارا از سونی بود
All-Star Playstation game (Ex: like Super Smash) – PlayStation.Blog Share
درضمن سونی این موقعیت رو داره و ازش استفاده و مسلما مایکروسافت با 3 تا کرکتره مارکوس و مسترچیف و آلن ویک نمیتونه چنین عنوانی رو خلق کنه

من الان یه 20 دقیقه دمو و مصاحبه از بازی دیدم و باید بگم که خیلی جالب بود

شخصیت ها سلاح های مختص خودشونو به کار میبرن به عنوان مثال fat princess حرکات خیلی فانی میره وقتی نیرو میگیره اون سربازا رو تو مرحله میفرسته و اونا همه رو میریزن به هم:d

یا هلگاست وقتی قدرت میگیره بازی از نمای fps میشه و باید با جت پک همه رو ببندی به تیر من با اینجاش خیلی حال کردم انواع سلاح هارو تو بازی داره مثلا rpg و ....

کریتوس از تمام سلاح های سلاخیش بهره میبره:d blade of olypus و.....

مراحل پویا هستن مثلا hades با سلاحش محیط و تخریب میکنه بعد یه دفعه patapon ها میان روی کار و مرحله تو حالت fever (حالت قاطی کردن پاتاپون ها:d)میره از اسمون بارون اتیش میباره

یا مرحله lbp که در حال ساخته خیلی جالبه هی ایتم به محیط اضافه میشه کلا بازی خیلی فان میزد تا ببینیم چی میشه فقط اگه یه سری مراحلو سه بعدی طراحی میکردن بعد اون حال و هوای مراحل crash bash توش زنده میشد که دیگه فوق العاده بود

آخرین ویرایش:
کم کم طرفدارای نینتندو داره پیداشون میشه:d
من نمیدونم برا چی انقدر از واژه تقلید استفاده میکنید. امروزه هزاران فیلم و کامیک و سریال و تلفن همراه و ... که از ایده های دیگران استفاده میکنن به بازار عرضه میشه
مگه تا قبل از این بازیایی مثل marvel vs. capcom و DC universe vs MK و... نبودن که از این ایده استفاده کردن؟ حالا درسته مثل سبک SSB نیست ولی تمام کرکترهایی که توسط این شرکتا خلق کردن در مقابل هم قرار میگرفتن
تو این 16 17 ساله که از تولد PS میگذره انقدر سونی کرکتره محبوب به دنیا معرفی کرده که برای یه بازی ای مثل این کافی باشه. اتفاقا برای من خیلی هم جالبه که با crash که تولدش به دوران PS1 برمیگرده در مقابل sackboy که متولد دوران PS3 هست قرار بگیرم.این بازی هم تقاضای خود طرفدارا از سونی بود
All-Star Playstation game (Ex: like Super Smash) ***8211; PlayStation.Blog Share
درضمن سونی این موقعیت رو داره و ازش استفاده و مسلما مایکروسافت با 3 تا کرکتره مارکوس و مسترچیف و آلن ویک نمیتونه چنین عنوانی رو خلق کنه

سلام

در مورد اول این یک مکانیزم دفاعی هست خوب که قبلا تو همین تاپیک گفتم

در مورد دوم اگه مایکرو بخواد همچین بازی بسازه کاراکترهای rare به تنهایی کافی هستن

conker
kameo
banjo&kazooie
grunty
cooper
sabreman
pinata
joanna dark
و.....
[h=3]
[/h]
rare یه بازی فایتینگ به نام killer instinct داره که تمام کاراکترهای اونم میشه به لیست بال اضافه کرد.فقط حیف که مایکرو این استدیو خوب رو با خاک یکسان کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or