رونمایی از بازی انحصاری بزرگ PS3 ، پنجشنبه در GTTV

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

35321682256024635296.jpg

Geoff Keighley امروز در صفحه تویترش اعلام کرد که پنجشنبه از عنوان بزرگ انحصاری PS3 پرده برداری خواهد شد، این در حالی ست که فقط چند روز از رونمایی رسمی از God of War: Ascension میگذرد و امکان دارد این نمایش نیز مربوط به همین بازی باشد.

آخرین ویرایش:
inFAMOUS نمی تونه باشه چون بعد از شماره 2 هم in:fob اومد که در حد یه بازی کامل بود و استقبال خیلی خوبی هم شد
دیگه طرفدارا اشباع شدن ...:d
اگه یه کم عاقل باشه این سونی بیاد این سیفون رو معرفی کنه یا دیگه کار جدید کچل جون دیوید کیج:d
نه بابا چی چی در حد یک بازی کامل بود ؟ :d
اگر میخواستی همه ی تروفی هاش رو هم بگیری بیشتر از 1 ساعت و نیم نمیشد! :d ما اشباع نشدیم :d بازم میخوایم :d

نه بابا چی چی در حد یک بازی کامل بود ؟ :d
اگر میخواستی همه ی تروفی هاش رو هم بگیری بیشتر از 1 ساعت و نیم نمیشد! :d ما اشباع نشدیم :d بازم میخوایم :d
کلا به نظرم امکان نداره inFAMOUS باشه ....
بعدش برای یه بسته الحاقی همون 1.5 کمه :dالبته بیشتر هم میشه بازی کرد
من خودم با IN:2 خیلی حال کردم ولی خوب دوست دارم IP جدید رونمایی کنن
بابا خسته شدیم از بس شماره دار بازی کردیم:d

دقیقا همین دو تا بازی gow و all stars که شایعه معرفیشون تو gdc بود تایید شدن پس شایعه ها رو جدی بگیرید مخصوصا مال سونی رو:d

پیش به سوی سیل جدید انحصاری ها مخصوصا این all stars که کمبود عناوین هم سبکش واقعا غمی را برا این نسل رقم زد:d

این بار نوبت IGN ـه...
Let's keep this short and sweet. If you're a PlayStation 3 gamer, you're going to want to come to IGN early Friday for news on a major, unannounced PS3 exclusive. We'll have all the details you crave shortly after midnight Pacific Friday morning.​

البته فکرش رو هم نکنید که چیزی غیر از معرقی GTTV باشه :d
Geoff Keighley هم رسما تایید کرد که همون PlayStation All-Stars Battle Royale ـه.

This week's PS3 reveal on GTTV is the first game from Superbot Entertainment - and I was absolutely blown away

فقط نیم ساعت تا رونمایی بازی مونده ولی اینجا همه خواب هستن ! :دی ملت توی فروم های خارجی خیلی تو جو هستن و امیدوارم این بازی ارزشش رو داشته باشه !

آریا جان یه سوال :biggrin1: الان این برنامه زنده پخش می شه دیگه ؟ :biggrin1: بعد اونوقت جایی هست بشه آنلاین دید ؟ :biggrin1:
آره فکر میکنم مستقیم پخش میشه. ولی من چون سرعت درست حسابی ندارم دنبالش نرفتم ! :دی
احتمالآ اینجاها نشون بدن :
Online Video Game Trailer TV Show Episodes With Geoff Keighley | GameTrailers.com
GameTrailers TV | GTTV | Video Game Previews | Full Episodes | Spike

گیم پلی بازی مانند سری Super Smash Bros هست و در تریلر اون کاراکترهای زیر مشاهده میشن :
Kratos
Sly
Fat Princess
Parappa
Sweet Tooth
Radec

همچنین مراحل زیر دیده شدن :
مرحله ای از Ratchet & Clank
مرحله ای با تم LittleBigPlanet
مرحله ای از God of War (مثل اینکه Hades هم توی این مرحله دیده میشه)
مرحله ای از بازی Buzz
مرحله ای از Jak & Daxter
کاراکترهای Patapon توی یکی از مراحل

همچنین بازی 60fps هست.
مثل اینکه یه حالت FPS هم داره. نمیدونم منظور ملت چیه ولی شاید یه چیز fun برای ادای دین به بازی های FPS باشه نه یه چیز اصلی ! :دی

خودم هنوز تریلر رو ندیدم و اینا رو از توی Neogaf دارم میخونم ! :دی

توضیحات تکمیلی !
توی مرحله Ratchet & Clank مثل اینکه اون Hydraـی GoW I هم دیده میشه !
مرحله LBP وقتی دارین بازی میکنین هنوز در حال ساخت هست و تغییر پیدا میکنه در طول مبارزه !
مرحله Buzz هم مثل اینکه وسط بازی ازتون سوال میپرسه ! lol

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or