شایعه روند ساخت بازی GTA Remastered Trilogy رو به پایان است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اخیرا شایعه‌ای از سوی رسانه کوتاکو مطرح شده که اطلاعات جدیدی را از بازی GTA Remastered Trilogy لو می‌دهد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
لوگوی بازی GTA

طی ماه‌های اخیر شایعات گوناکونی از بازسازی نسخه‌های کلاسیک سری GTA منتشر شده بود و اکنون کوتاکو نیز به‌طور جداگانه، اطلاعاتی را از این پروژه به اشتراک گذاشته است. به گفته کوتاکو بازسازی سه نسخه GTA III، GTA Vice City و GTA San Andreas که اکنون در مراحل پایانی ساخت قرار دارند، با استفاده از آنریل انجین توسعه می‌یابند و شامل ترکیبی از گرافیک‌های قدیمی و جدید خواهند بود. همچنین جلوه‌های بصری بازی‌ها همانند ورژن‌های ماد شده این سه نسخه توصیف شده است.

در ادامه منابع کوتاکو مدعی شده‌اند که رابط کاربری هم در هر سه بازی بروزرسانی شده اما حالت کلاسیک خود را حفظ کرده. گفته شده که سازندگان قصد دارند تا حد ممکن به بازی‌های سری GTA در دوران PS2 وفادار بمانند. اینطور که به‌نظر می‌رسد، شعبه داندی راکستار وظیفه توسعه این بازسازی را بر عهده دارد و در کنار آن بر روی نسخه نسل نهمی GTA V نیز کار می‌کند. این استودیو پیش از خریده شدن توسط شرکت Rockstar، سابقه کار بر روی Halo: The Master Chief Collection را داشت.

طبق این شایعه، راکستار برنامه دارد تا هر سه بازسازی را به‌صورت یکجا در پاییز امسال (اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر) عرضه کند. کوتاکو می‌گوید که رایانه‌های شخصی، نینتندو سوئیچ، پلی استیشن 4، پلی استیشن 5، ایکس باکس وان، ایکس باکس سری ایکس|اس، گوگل استیدیا و موبایل، پلتفرم‌های مقصد مد نظر هستند؛ اما ممکن است به دلیل قرار دادن تمرکز بر روی نسخه‌های کنسولی، زمان عرضه نسخه PC و موبایل بازی تا سال 2022 عقب بی‌افتد. همچنین ممکن است این کالکشن تنها در قالب دیجیتالی عرضه شود.

در پایان نیز اشاره شده که راکستار برنامه‌هایی را برای عرضه پورت‌های سایر عناوین کلاسیک خود، مانند Red Dead Redemption دارد. اما آینده این ریمسترها، به فروش کالکشن بازسازی GTA بستگی دارد. شما در مورد بازسازی شدن بازی‌های قدیمی‌تر راکستار چه فکر می‌کنید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.​

بنظرم تام هندرسون درست میگه، و اون حرفی که قبلا گفته بود GTA 6 حدود 2024,25 ریلیز هم میشه الان عقلانی بنظر میاد
تو سالگرد gta 3 تریلوجی معرفی میشه ولی 2022 ریلز میشه
بنظرم از الان این استودیو که تریلوجی ریمستر کرده تو حالت pre production برای ریمستر RDR1 هست و تا قبل 2024 راک استار یه پکیج میده RedDead Enhanced& Expended که شامل ریمستر Rd1 و 4k enhanced visuals برای Rd2

2021 GTA V E&E
2022 GTA Trilogy
2023,2024 RDR E&E
2024,2025 GTA VI
ولی بنظر من داره کاملا چرت میگه شما هم باور نکن
این تریلوجی و EE و ریمستر RDR و RDR2 هم چیزی نیست که بابت هرکدوم یکسال بخوای زمان بندی کنی
اینجا کجاست سال ۲۰۲۳ منتظر GTA 6 باش و ۲۰۲۶ هم مکس پین ۴
شرط یه گیفت کارد ۶۰ دلاری باهات میبندم
مبنای حرفم هم فقط YAN و TEZ
بیش از ۱۰ ساله تو این کامیونیتی دارم کاوش میکنم روزی نیست که فرومشون یا ردیت چک نکنم همه یوزرهاشون رو مثل بچه های اینجا میشناسم
امثال هندرسون و شرایر ذره ای اهمیت ندارن چون تخصصی تو اخبار راکستار ندارن و از این کامیونیتی نیستن
کسی که سابقه کار تو راکستار داشته و داره حرفش معتبر تره یا هندرسون؟

از رد دد یک چه خبر ؟ فقط همین مهمه . داستانش عالیه

من حدس میزنم بخاطر داستانش، به جای RDR3 ریمیک نسخه ی اول برای نسل جدید رو داشته باشیم، شاید آخرای نسل 9

مکس پین ۴

ولی بنظرم مکس پین دیگه پیر شده نمی‌تونه بره دنبال ماجراجویی
باید بره اعتراض کنه به کمبود حقوق بازنشستگی (شوخی)
همون یه GTA و RDR جدید برای نسل 9 بدن عالی میشه

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like
Reactions: kamyy
ولی بنظر من داره کاملا چرت میگه شما هم باور نکن
این تریلوجی و EE و ریمستر RDR و RDR2 هم چیزی نیست که بابت هرکدوم یکسال بخوای زمان بندی کنی
اینجا کجاست سال ۲۰۲۳ منتظر GTA 6 باش و ۲۰۲۶ هم مکس پین ۴
شرط یه گیفت کارد ۶۰ دلاری باهات میبندم
مبنای حرفم هم فقط YAN و TEZ
بیش از ۱۰ ساله تو این کامیونیتی دارم کاوش میکنم روزی نیست که فرومشون یا ردیت چک نکنم همه یوزرهاشون رو مثل بچه های اینجا میشناسم
امثال هندرسون و شرایر ذره ای اهمیت ندارن چون تخصصی تو اخبار راکستار ندارن و از این کامیونیتی نیستن
کسی که سابقه کار تو راکستار داشته و داره حرفش معتبر تره یا هندرسون؟
دور مکس پین و میدنایت کلاب خط بکش
بعید می‌دونم راک استار سراغ میدنایت کلاب یا مکس پین بره چون 99% ایونت ها انواع مسابقات، ریس ها چلنج ها و.. که میدنایت کلاب بعدی میتونست داشته باشه بخش آنلاین V داشت در واقع احتمال اون گیمپلی دیزاینر ها اون کارگردان های خلاق و طراحی که رو میدنایت کلاب کار کرده بودن رو بخش آنلاین V هم کار کرده‌بودن
دیگه این آپدیت آخری که برای کاستومایز ماشین ها داده بود حجتی می‌تونه باشه به حرف های من

اگه قرار باشه مکس پین ریلیز شه قبل VI ریلیز میشه نه 2026 چون یک درصد راک استار علاقه به ساخت ادامه مکس پین پیدا کرده باشه فقط و فقط علتش موفقیت Control در نتیجه الان که تب استایل سم لیک داغ احتمال موفقیت مکس پین بیشتر از قبل
وگرنه تو این بازار که احتمال درآمدزایی و تعداد بازیهای آفلاین هر روز کمتر و کمتر میشه تا 2026 یعنی پنج سال دیگه معلوم نیست چی میشه بخصوص برای مکس پینی که نسخه سومش اصلا رنگ و بوی مکس پین نداشت و قطعا سم لیک نخواهد ساختش و فن های مکس پین زیاد مایل نیستن که راک استار مکس پین بسازه

سالگرد GTA III خیلی مهمه، تا الان هیچ لیکری حرف از 2022 نزده بود همون‌طور که هیچ لیکری حرف از ریلز VI تو بازه 24,25 نزده بود
فی‌المجموع اگه راک استار ریلیز تریلوجی 2022 معرفی کنه به احتمال فوق زیاد هم VI طی بازه 2024,25 ریلیز میشه

دور مکس پین و میدنایت کلاب خط بکش
بعید می‌دونم راک استار سراغ میدنایت کلاب یا مکس پین بره چون 99% ایونت ها انواع مسابقات، ریس ها چلنج ها و.. که میدنایت کلاب بعدی میتونست داشته باشه بخش آنلاین V داشت در واقع احتمال اون گیمپلی دیزاینر ها اون کارگردان های خلاق و طراحی که رو میدنایت کلاب کار کرده بودن رو بخش آنلاین V هم کار کرده‌بودن
دیگه این آپدیت آخری که برای کاستومایز ماشین ها داده بود حجتی می‌تونه باشه به حرف های من

اگه قرار باشه مکس پین ریلیز شه قبل VI ریلیز میشه نه 2026 چون یک درصد راک استار علاقه به ساخت ادامه مکس پین پیدا کرده باشه فقط و فقط علتش موفقیت Control در نتیجه الان که تب استایل سم لیک داغ احتمال موفقیت مکس پین بیشتر از قبل
وگرنه تو این بازار که احتمال درآمدزایی و تعداد بازیهای آفلاین هر روز کمتر و کمتر میشه تا 2026 یعنی پنج سال دیگه معلوم نیست چی میشه بخصوص برای مکس پینی که نسخه سومش اصلا رنگ و بوی مکس پین نداشت و قطعا سم لیک نخواهد ساختش و فن های مکس پین زیاد مایل نیستن که راک استار مکس پین بسازه

سالگرد GTA III خیلی مهمه، تا الان هیچ لیکری حرف از 2022 نزده بود همون‌طور که هیچ لیکری حرف از ریلز VI تو بازه 24,25 نزده بود
فی‌المجموع اگه راک استار ریلیز تریلوجی 2022 معرفی کنه به احتمال فوق زیاد هم VI طی بازه 2024,25 ریلیز میشه
من حرفی از میدنایت کلاب زدم علیرضا ؟؟
شبیه مدنایت رو در قالب همون GTA Online داره ارائه میشه
بازهم میگم ۲۰۲۳ منطقی ترین تاریخ برای ریلیز GTA 6 هست
به دلایل بسیار زیادی ۲۰۲۵ منطقی نیست
قبلا بارها توضیح دادم
هندرسون یا شما فقط یک دلیل بیار که ۲۰۲۵ منطقی باشه
هرگز راکستار برای یه ریمستر یکسال خودش رو هدر نمیده چون اصلا شعبه اصلی روی ریمستر و EE کار نمیکنه
قول میدم GTA 6 رو میتونی ۲۰۲۳ پلی بدی

• Love
  • Like
Reactions: Dead2021 and kamyy
فقط یک دلیل بیار که ۲۰۲۵ منطقی باشه

اگه قرار باشه راکستار برخلاف نسل 7‌، فقط یک GTA بده
و همون الگوی V رو تکرار کنه، 2025 منطقی میشه،یعنی 2025 نسخه های نسل 9 رو میده، وبه فاصله ی یکی دوسال بعد که تا اون موقع کنسول های دیگه ای اومدن، با کیفیت بهتر یه بار هم برای اونا ریمستر میکنه

• Sad
منکه فکر میکنم تا زمانی که حداقل ۷۰/۸۰ میلیون ‌کنسول نسل ۹ فروخته نشده باشه vi منتشر نمیشه
که خیلی بعیده تا ۲۰۲۳ به این میزان فروش برسن
منم تصور میکنم اخرای نسل vi ببینیم ۲۰۲۵
البته بستگی به عملکرد فروش v و تریلوژی هم میتونه داشته باشه

اگه قرار باشه راکستار برخلاف نسل 7‌، فقط یک GTA بده
و همون الگوی V رو تکرار کنه، 2025 منطقی میشه،یعنی 2025 نسخه های نسل 9 رو میده، وبه فاصله ی یکی دوسال بعد که تا اون موقع کنسول های دیگه ای اومدن، با کیفیت بهتر یه بار هم برای اونا ریمستر میکنه

و حتما میخواد این ۴ سال رو با ریمستر پر کنه😂
راکستار این نسل جدید حتما ۲ تا بازی AAA میده

• Love
چیزی که هیچ کس بهش استناد نمیکنه گزارشات مالی تیک تو هست
نه فروش کنسول و نه این ریمستر ها ربطی به تاریخ انتشار gta 6 نداره
برید گزارشات تیک تو رو بخونید ببینید برای چه سالهایی بیشترین هزینه برای مارکتینگ رو پیش بینی کرده و حتی تعداد بازیهایی که قراره بده و نوع بازی که بزرگ یا کوچیک هست رو هم بهش اشاره کرده
@Need-More-Speed

با این منطق GTAV EE هم الان زوده ریلیز کردنش باید صبر کنن حداقل یه ۵۰ م تایی کنسول نسل نهمی فروش بره

چیزی که هیچ کس بهش استناد نمیکنه گزارشات مالی تیک تو هست
نه فروش کنسول و نه این ریمستر ها ربطی به تاریخ انتشار gta 6 نداره
برید گزارشات تیک تو رو بخونید ببینید برای چه سالهایی بیشترین هزینه برای مارکتینگ رو پیش بینی کرده و حتی تعداد بازیهایی که قراره بده و نوع بازی که بزرگ یا کوچیک هست رو هم بهش اشاره کرده
@Need-More-Speed
شاید پروژه ای دیگه ایی به جز Vi در دست داشته باشن لزوما نه ریمستر شاید کلا یه عنوان معرفی نشده جدید داشته باشن
فروش vi تضمین شده اس برای همین تا جای ممکنه سعی می کنن زمانی منتشر بشه که بسترش فراهم باشه، مثلا فکر کن که 2023 بیاد تا اومد موقعش فوقش 40 میلیون کنسول فروش رفته باشه که قطعا این تعداد برای t2 دلپذیر نیست :دی

• Sad
شاید پروژه ای دیگه ایی به جز Vi در دست داشته باشن لزوما نه ریمستر شاید کلا یه عنوان معرفی نشده جدید داشته باشن
فروش vi تضمین شده اس برای همین تا جای ممکنه سعی می کنن زمانی منتشر بشه که بسترش فراهم باشه، مثلا فکر کن که 2023 بیاد تا اومد موقعش فوقش 40 میلیون کنسول فروش رفته باشه که قطعا این تعداد برای t2 دلپذیر نیست :D
بازی GTA V در حدود ۳۰ میلیون نسخه روی کنسولهای نسل هفتم فروخت
میدونی چرا زیاد نفروخت چون همه صبرکردن روی نسل هشتم بزنن
بر طبق این منطق که گفتی باید gta 6 رو اخر نسل بده پس نسخه PS4-XO نباید ۲۰۱۴ ریلیز میشد چون کنسولهای نسل هشتم زیاد نفروخته بودن
ولی راکستار همون اول ریلیز کرد و تا الان هم ۱۵۰ میلیون نسخه فروش کرده در طول یک نسل شش ساله
پس
اتفاقا دادن GTA 6 اواخر نسل بزرگترین اشتباهه
چون درآمدزایی و فروش در طول نسل بوجود میاد
دیگه اواخر نسل کسی منتظر نمیشینه و منتظر میمونه تا با کنسول نسل دهم بازیش کنه
ولی اگر اوایل یا اواسط نسل بیاد به مرور فروش هم بیشتر میشه
از نظر من تا اواخر ۲۰۲۳ براحتی ۶۰ میلیون کنسول نسل جدید فروش رفته

آخرین ویرایش:
حتی DLC ـش رو کاملا ترجیح میدم.

در واقع نباید اون دوتا dlc رو جدای از IV دونست در حقیقت IV مثل V سه شخصیت داره منتهی اون دوتای دیگه رو جدا جدا ارائه کردن
یکی از آرزوهای من اینه IV رو که ریمستر اساسی کردن، این سه تا شخصیت ها رو هم بیارن تو یکجا مثل V
الآن برای سوییچ روی هر کدوم باید سیو مربوطه رو لود کنی

• Like
بازی GTA V در حدود ۳۰ میلیون نسخه روی کنسولهای نسل هفتم فروخت
میدونی چرا زیاد نفروخت چون همه صبرکردن روی نسل هشتم بزنن
بر طبق این منطق که گفتی باید gta 6 رو اخر نسل بده پس نسخه PS4-XO نباید ۲۰۱۴ ریلیز میشد چون کنسولهای نسل هشتم زیاد نفروخته بودن
ولی راکستار همون اول ریلیز کرد و تا الان هم ۱۵۰ میلیون نسخه فروش کرده در طول یک نسل شش ساله
پس
اتفاقا دادن GTA 6 اواخر نسل بزرگترین اشتباهه
چون درآمدزایی و فروش در طول نسل بوجود میاد
دیگه اواخر نسل کسی منتظر نمیشینه و منتظر میمونه تا با کنسول نسل دهم بازیش کنه
ولی اگر اوایل یا اواسط نسل بیاد به مرور فروش هم بیشتر میشه
از نظر من تا اواخر ۲۰۲۳ براحتی ۶۰ میلیون کنسول نسل جدید فروش رفته

چون V برای کنسول های نسل هفتم ساخته شده بود .... خب مانعی برای ریلیزش وجود نداشت مثل الان که miles morales و ... برای هر دو کنسول منتشر میشن
صرف نظر از اینکه کدوم شایعه در مورد تاریخ انتشار درسته من خودم نظرم اینه که بازی 2024-25 عرضه بشه چون بازی احتمالا قراره یه ده سالی عمر کنه پس باید کم نذاره تو بحث کیفیت ....
بازی هایی که نیمه دوم نسل میان خیلی بهتر از سخت افزار استفاده میکنن چون استودیو ها هم انجین رو بهبود دادن هم سخت افزارو خوب شناختن
بعدشم 2025 حداقل دو سال تا اومدن کنسول های جدید زمان هست (یه چیزی مثل rdr2 میشه که 2018 اومد ..... الان rdr2 هم از نظر کیفی عالیه هم فروش خودشو کرده )
و ملت دو سال نمیتونن صبر کنن برای تجربه رو نسل جدید
تازه شاید کنسول های میان نسلی هم داشته باشیم که یکی دو سالی از عرضه شون گذشته باشه و برای تجربه بهتر اونا هم هستن

• Like
Reactions: kamyy and Dead2021
چون V برای کنسول های نسل هفتم ساخته شده بود .... خب مانعی برای ریلیزش وجود نداشت مثل الان که miles morales و ... برای هر دو کنسول منتشر میشن
صرف نظر از اینکه کدوم شایعه در مورد تاریخ انتشار درسته من خودم نظرم اینه که بازی 2024-25 عرضه بشه چون بازی احتمالا قراره یه ده سالی عمر کنه پس باید کم نذاره تو بحث کیفیت ....
بازی هایی که نیمه دوم نسل میان خیلی بهتر از سخت افزار استفاده میکنن چون استودیو ها هم انجین رو بهبود دادن هم سخت افزارو خوب شناختن
بعدشم 2025 حداقل دو سال تا اومدن کنسول های جدید زمان هست (یه چیزی مثل rdr2 میشه که 2018 اومد ..... الان rdr2 هم از نظر کیفی عالیه هم فروش خودشو کرده )
و ملت دو سال نمیتونن صبر کنن برای تجربه رو نسل جدید
تازه شاید کنسول های میان نسلی هم داشته باشیم که یکی دو سالی از عرضه شون گذشته باشه و برای تجربه بهتر اونا هم هستن
البته که بازار هدف GTA V نسل هشتم بود نه هفتم
کلا تفاوت گرافیکی و پرفورمنس نسل هفتم با هشتم خیلی بیشتره از تفاوت نسل هشتم با نهم برای همین خیلی سریع همه اونایی که روی نسل هفتم خریده بودن سوییچ کردن روی نسل هشتم و حتی راکستار بخش انلاین نسل هفتم رو بعد از مدتی بست ولی مثلا همین اسپایدرمن که مثال زدی اگر کسی روی PS4 بازی کنه واقعا چیز خاصی از دست نداده نسبت به PS5 بجز ری تریسنگ ولی تفاوت GTA V نسل هفتم و هشتم زمین تا آسمون بود

بازی GTA 6 موشن کپچرش از ۲۰۱۳ شروع شده دیگه خودت تا تهش رو بخون که مطمئنا ۱۰ سال ساخت بازی به اندازه کافی هست
بدون شک راکستار بهتر از همه ما میدونه چه زمانی برای ریلیز مناسبه ولی بازم میگم ریلیز اواخر نسل یکجور خریت به حساب میاد بخصوص که اصلا معلوم نبست نسل بعد کنسول فیزیکی وجود داشته باشه یا اگر هم وجود داشته باشه چقدر میرن سمت سرویس و استریم پس راکستار خودش بهتر میدونه چه زمانی باید عرضه کنه که فرصت برای DLC های انلاین هم داشته باشه تا از اون طریق هم فروش کنه
فعلا که نظر اکثر اینسایدر های راکستار و کلا منطقی زمان ۲۰۲۳ هست شاید بخاطر کووید مدتی تاخیر بخوره ولی ۲۰۲۵ و اینا را از سرتون بیرون کنید
در مورد رددد۲ ریلیز بازی برای ۲۰۱۷ پیش بینی شده بود که به علت سختی کار برای شعبه سن دیگو یکسال تاخیر خورد وگرنه مطمئنا رددد۲ اگر زودتر از ۲۰۱۸ هم منتشر میشد از نظر فروش بهتر هم عمل میکرد
شما نگاه کنید راکستار حتی یک پچ ساده گرافیکی برای رددد۲ بیرون نمیده و بازی کماکان بکوارد روی کنسولهای نسل نهم اجرا میشه برای این هست که برای راکستار کماکان اون ۱۷۰ میلیون کنسول نسل هشتمی مهمه نه این ۱۵ میلیون نسل نهم پس منطقیه GTA 6 زمانی ریلیز بشه که فرصت کافی برای مانور روی بخش انلاینش هم داشته باشه قبل از اینکه بیفته تو گیر و دار تعویض نسل
بنظر من که اواسط نسل بهترین موقع هست برای فروش یه بازی بزرگ و گزارشات مالی تیک تو هم نشون میده بازه آپریل ۲۰۲۲ تا آپریل ۲۰۲۴ بزرگترین بازیهای تیک تو قراره منتشر بشه حتما تا این موقع و با رفع مشکل کووید و رفع مشکل چیپستها تولید کنسولها بیشتر هم میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or