روش unbrick کردن کنسولwii

Tiik_Taak24

کاربر سایت
سلام
درابتدا از (pspbaz) جان تشکر میکنم بابت لینک هایی که دادن
بهتر که هر بحث و گفتگویی در مورد این نرم افزار این جا انجام بشه;)
بعد از دانلود حتما با نرم افزار ImgBurn رایت بشه
این برنامه به شما کمک میکنه که اگر اشتباهی کنسول رو اپدایت و بریک کردین با این برنامه کنسول خود رو دوباره زنده کنید یا به قول معروف unbrick کنید;)
مخصوص کنسول های UC
مخصوص کنسول های J
مخصوص کنسول های PAL

توي تاپيك بغلي اين مطلب رو گفتم اما جوابي دريافت نكردم. با اجازه دوباره اينجا مطرح ميكنم.
من كنسولم رو اشتباها به ٣.٣ آپديت كردم. اما براي دانگريد هنگام استفاده از اين نرم افزار با ارورهاي off و wii مواجه ميشم. مشكل از چي ميتونه باشه؟
ممنون

من كنسولم رو اشتباها به ٣.٣ آپديت كردم. اما براي دانگريد هنگام استفاده از اين نرم افزار با ارورهاي off و wii مواجه ميشم. مشكل از چي ميتونه باشه؟
مثل اینکه تو 3.3 دیگه بازی هایی که با trucha دستکاری کرده باشیم اجرا نمیشن و همین ارور رو میدن؛ فکر نکنم با این روش بالایی بشه دانگرید کرد؛ اما اشکان گفته بود که یه Channel میسازی و با اون بازی های trucha رو اجرا میکنی.

مگه تو اون تاپیک Wii Connect 24 نگفتم که فعلا 3.3 رو نریزید ؟!! ;)

متاسفانه من الان اصلا وقت امتحان کردن این روش ها رو ندارم! :cheesygri چند وقته که میخوام Homebrew channel رو بریزم وقت نمیشه! انشاا... هکرا دوباره دست به کار میشن. ;)

سلام
کنسول من سیمونه بریک شده بود و من این برنامه رو دانلود کردم و وقتی ان زیپ کردم حجم برنامه از 24 مگ به 1گیگو 12مگ رسید
با نرم افزار ImgBurn با سرعت 2 ایکس روی dvd5 رایت کردم و گزاشتم داخل کنسول بعد رفتم تو پنل بازی پیغامی مانند وقتی که یک بازی اپدایت دار میزاری رو داد و بعد از زدن (ok) و بعد از اون گزینه (install) خطی مثل اپدایت پر شد و کنسول ریسرت کرد و بعد از بالا اومدنش کنسول از سیمونه بریک درامد و وقتی دوباره به پنل بازی میری میزنه که Dvd رو نمیشناسه
من به این نتیجه رسیدم که این برنامه کنسول رو فقط از سیمونه بریک یا بریک در میاره و نمیتونه مثلا اپدایت رو برگردونه(مثلا از 3.3 برگردونه به 3.2)

من دستگاهمو ( ntsc-j ) با mario kart به 3.2 آپدیت کردم اما چون uc بود semi-brick شد
این unbrick کننده رو هم با imgburn با سرعت 2 رایت کردم اما وقتی گذاشتم تو دستگاه dvd رو نشناخت و ارور داد.:(

من دستگاهمو ( ntsc-j ) با mario kart به 3.2 آپدیت کردم اما چون uc بود semi-brick شد
این unbrick کننده رو هم با imgburn با سرعت 2 رایت کردم اما وقتی گذاشتم تو دستگاه dvd رو نشناخت و ارور داد.:(
برای منم مثل برای شما شده بود اما خیلی راحت درست شد
چند تا سوال میمونه
برنامه رو برای j رو دانلود کردی؟؟؟
ایا برنامه رو تو درایوری که فرمتش NTFS بود ان زیپ کردی؟؟؟
برنامه 2 بار توست ImgBurn رایت شد ؟؟یعنی یک بار که تا 100% میره dvd میاد بیرون بعد دوباره میره داخل و یک بار دیگه تا 100% پر میشه ایا این اتفاق افتاد؟؟؟

آخرین ویرایش:
برای منم مثل برای شما شده بود اما خیلی راحت درست شد
چند تا سوال میمونه
برنامه رو برای j رو دانلود کردی؟؟؟
ایا برنامه رو تو درایوری که فرمتش NTFS بود ان زیپ کردی؟؟؟
برنامه 2 بار توست ImgBurn رایت شد ؟؟یعنی یک بار که تا 100% میره dvd میاد بیرون بعد دوباره میره داخل و یک بار دیگه تا 100% پر میشه ایا این اتفاق افتاد؟؟؟

برنامه رو که برای j دانلود کردم!!
اما تو درایو ntfs آن زیپ نکردم و dvd هم فقط یک بار تا 100% رفت.
حتما باید توی درایو ntfs آن زیپش کنم؟؟ چرا دو بار باید تا 100% ّبره؟؟

آونن یعنی دیسک رو VERIFY هم می که
«نکته:در صورتی که گزینه یVERIFY رو زده باشید دوبار تا صد میره
راستی برای دانگرید یه راه هست ولی یکمی ریسک داره
اینکه کنسول رو برین کنیم بعد آنبریکش کنیم:biggrin1:

شاید مشکل از این باشه
من برنامه رو تو درایوری که فرمتش ntfs بود ان زیپ کردم که حجمش به 1 گیگو 22 مگ رسید
موقع رایت هم اون گزینه VERIFY رو فعال کن((این گزینه پایین قسمتی هست که اسم dvd رایترت رو نوشته سمت راست بقلش هم گزینه test mode هست))
اصولا همه iso هارو بیشتر تو این فرمتNTFS ان زیپ میکنن(مثل بازی های این کنسول)
من با این رفش بدون مشکل کنسول رو درست کردم یک بار هم این روش رو تست کن
امیدوارم موفق بشی;)

شاید مشکل از این باشه
من برنامه رو تو درایوری که فرمتش ntfs بود ان زیپ کردم که حجمش به 1 گیگو 22 مگ رسید
موقع رایت هم اون گزینه VERIFY رو فعال کن((این گزینه پایین قسمتی هست که اسم dvd رایترت رو نوشته سمت راست بقلش هم گزینه test mode هست))
اصولا همه iso هارو بیشتر تو این فرمتNTFS ان زیپ میکنن(مثل بازی های این کنسول)
من با این رفش بدون مشکل کنسول رو درست کردم یک بار هم این روش رو تست کن
امیدوارم موفق بشی;)

من اینطوری که شما گفتید رایتش کردم ولی بازم کار نکرد:(
میشه بگید روی چه dvd رایت کردید؟ (منظورم مارکشه)

من اینطوری که شما گفتید رایتش کردم ولی بازم کار نکرد:(
میشه بگید روی چه dvd رایت کردید؟ (منظورم مارکشه)

عجیبه!!!!:eek::eek:
من رو T-GATE رایت کردم
جالبش این هست که وقتی از سیمونه بریک در اومد اپدایت کنسولم 3.2 شد در صورتی که قبلا 3.1 بود

ببخشید من برام یه سوال پیش اومد اینکه اینم برنامه چطور وی رو از حالت بریک کامل در می باره در حالتی که وی به طور کامل بالا نمی یاد و بریک شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or