روش های دریافت اخبار دنیای گیم توسط کاربران بازیسنتر

بیشتر کدام گزینه ها را برای دریافت اخبار دنیای گیم می پسندید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    126
به نظر من مشکل این هست که نمیدونم کسانی که وارد بازی سنتر شدن برای بحث کردنش این سایت رو انتخاب کردن نه دیدن چهارتا اخبار! خبر رو تو هر جا میتونی گیر بیاری از سایت های تخصصی تا غیر تخصصی و شبکه های اجتماعی اما جای که بتونی روی این خبر ها بحث بکنی خیلی کمه که یکش بازی سنتره ولی یکی دو ساله بحث کردن تو سایت خیلی سخت شده و مدیریت دوست داره کاربرا فقط برن اخبار رو تو صفحه اصلی ببینن!
هر سایتی اول یک هدفی داشته و اگر موفق شده حول اون هدف بوده مثلا یک سایت مثل زومیت صفحه اولش مطرح هست یک سایتم مثل neogaf انجمنش حالا این دوتا بخوان رویکرد خودشون رو برعکس کنن قطعا موفق نمیشن بازی سنتر هم فرومش مطرح هست و باید اینو بچسبه وگرنه موفق نمیشه
من خودم الان 7 - 8 ساله فقط اخبار انجمن رو چک می کنم و صفحه اصلی رو سالی یک بار نمیرم برام مهم نیست فلان بازی نینتیدو تاخیر خورده یا نه ولی دوست دارم تو بحث علت تاخیرش شرکت کنم و نظرات کاربرای دیگره ببینم

Kotaku شاید تو بعضی زمینه ها خوب کار نکرده باشه ولی همین سایت بود که ناجور به پرو پای Konami پیچید و بین گیمرا و بازیسازا رسواش کرد یا نوشتن چندتا مطلب پر سر صدا در مورد سیستم metacritic " در صورتیکه سایتهای گیم معروف معمولا از همچین چیزایی دوری میکنن چون ممکنه خیلی چیزا رو از سمت اون شرکتا از دست بدن مثل پیش نمایشا/مصاحبه های اختصاصی یا نسخه های منتقد.
مهم اینه که کارای منفی اش خیلی خیلی خیلی بیشتر هست. سایتی که چپ و راست میاد میتوپه به بازیکن ها حمایت از developer ها یا مقاله های مسخره می نویسه منفی در مورد بازی های محبوب بره بمیره.
DeepFreeze | Kotaku

======================================
کلا این سایت رو من پیشنهاد می کنم به همتون برید چک کنید در مورد سایت ها و خبرنگاران بازی. به نظرم باید این رو یه جا Sticky کنیم!
DeepFreeze | Corruption is never forgotten

این هایی که انجمن بازی سنتر را انتخاب کردن فازشون چیه؟!

اینجا که چیزی نداره! من همیشه همه سایت ها را چک میکنم.بازی سنتر از نظر مقاله و اخبار ضعیف هست.

تو این 13 روز من صرفا دیدم تاپیک های بازی ها شلوغ هست که ان هم خود کاربرا اینجا میگن مثل قبل نیست

بازی سنتر چند سال قبل هم صفحه اصلیش داغون بود. الانم هست. صفحه اصلی میخوای پردیس گیم و مثلا زومجی.

انگار وارد یک محیط زنده و پویا میشی
اینجا چیزی داره که حالا حالا باید این خزءبلاتی که شما اسم بردی بدوئن تا به سواد ماها اینجا برسن :)))

انتقاد الآن فروم بازیسنتر خود من جز اولین نفرایی هستم که شدید دارم میکنم. ولی چسبوندن بقیه به جنازه همینجا هنوزم مثل جوکه

اینجا چیزی داره که حالا حالا باید این خزءبلاتی که شما اسم بردی بدوئن تا به سواد ماها اینجا برسن :)))
انتقاد الآن فروم بازیسنتر خود من جز اولین نفرایی هستم که شدید دارم میکنم. ولی چسبوندن بقیه به جنازه همینجا هنوزم مثل جوکه
از چه نظر همه جا به جنازه اینجا نمیرسه؟ از نظر کیفیت پوشش خبری ؟ کیفیت مقاله ها نقد و بررسی ها پیش نمایش ها ... یا از نظر عملکرد مدیرها ناظمها کاربرها ؟؟
از چه نظر ؟
اینجا یه زمانی حرف واسه گفتن داشت همون زمان که 90% اخبار رو کاربرها پوشش می دادن مقاله ها رو کاربرها می نوشتند و ... الان انگیزه فعالیت واسه کاربرها پایینترین حد خودش رسیده اگه تحریریه خبر نزاره هفته دوتا خبر درست حسابی ترجمه نمیشه تعداد مقاله های با کیفیت کاربرها هم تو دو سال گذشته از انگشت های یه دست کمتره 2ساله یه بحث فنی تو فروم شکل نگرفته همه تو سر هم زدنه هموناهم دیگه نیست. فروم بازیسنتر رو به زواله کسی که از سال ها قبل اینجا بوده متوجه چی میگم.

این هایی که انجمن بازی سنتر را انتخاب کردن فازشون چیه؟!

اینجا که چیزی نداره! من همیشه همه سایت ها را چک میکنم.بازی سنتر از نظر مقاله و اخبار ضعیف هست.

تو این 13 روز من صرفا دیدم تاپیک های بازی ها شلوغ هست که ان هم خود کاربرا اینجا میگن مثل قبل نیست

بازی سنتر چند سال قبل هم صفحه اصلیش داغون بود. الانم هست. صفحه اصلی میخوای پردیس گیم و مثلا زومجی.

انگار وارد یک محیط زنده و پویا میشی
پردیس گیم هم رفتم انجمنش رو هم دیدم.کل انجمنش رو سرو ته کنی اندازه بخش ورزش بازیسنتر مطلب نداره lol.بقیه انجمنای ایرانی دیگه هم به همون شکل.بازیسنتر هیچوقت صفحه اولش مطرح نبوده که الان بخواد باشه.همیشه انجمنش درجه 1 بوده و هست حالا این چند وقت مقداری فعالیت دوستان کمتر شده که بخاطر کار و گرفتاری گیمراست.انتظار نداشته باشید کسی که رفته تو 30 و زنو بچه داره بیاد 24 ساعته ور دل شما مطلب پیشکشتون کنه.اینجا رو با امثال سایت فافا اشتب گرفتی که 4تا جغله ریختن توش کل تابستون از جکهای همدیگه لذت میبرن.منم انتقاد دارم ولی هر کسی باید اندازه خودش فعالیت کنه تا بار این قضیه تنها روی دوش یه عده ای خاص از کاربرا نیوفته.کاربرای فعال که ربات نیستن هر روز و هر ساعت مطلب بزارن تو انجمن.
ضمنا امثال من اگه دنبال صفحه اصلی بودن IGN GS Kotaku و...... موجوده و نیازی به اون سایتای درپیت که نام بردی نیست.اینجا فرومه ممکنه مدتی از سال خیلی شلوغ باشه و مدتیش هم کمتر.
از چه نظر همه جا به جنازه اینجا نمیرسه؟ از نظر کیفیت پوشش خبری ؟ کیفیت مقاله ها نقد و بررسی ها پیش نمایش ها ... یا از نظر عملکرد مدیرها ناظمها کاربرها ؟؟
از چه نظر ؟
اینجا یه زمانی حرف واسه گفتن داشت همون زمان که 90% اخبار رو کاربرها پوشش می دادن مقاله ها رو کاربرها می نوشتند و ... الان انگیزه فعالیت واسه کاربرها پایینترین حد خودش رسیده اگه تحریریه خبر نزاره هفته دوتا خبر درست حسابی ترجمه نمیشه تعداد مقاله های با کیفیت کاربرها هم تو دو سال گذشته از انگشت های یه دست کمتره 2ساله یه بحث فنی تو فروم شکل نگرفته همه تو سر هم زدنه هموناهم دیگه نیست. فروم بازیسنتر رو به زواله کسی که از سال ها قبل اینجا بوده متوجه چی میگم.
سال 2015 ثبت نام کردی بعد حرف از سالها واسه ما میزنی.هر کی ندونه انگار قبلا یه 40 تا مقاله 100 خطی تو انجمن بازیسنتر نوشتی که میگی اینجا رو به زواله.من که دست به قلمم خوب نیست ولی در حد توانم خبری در مورد فروش باشه " تاریخ انتشار بازیها یا پاسخ به سوالای بعضی کاربرا اگه بلد باشم انجام میدم.اینجا رو دوست داری؟ خب پس خودت هم در حد اون چیزایی که توانایی داری کاری انجام بده.اگه نه که بقیش حرف رایگانه

• Like
Reactions: jhoobin and tom71

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or