روش شناسايي كنسول هاي X360 با مادربرد Falcon

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از /loot-ninja.com:
falcon.jpg

منبع مذكور اعلام كرده است كه مسوولين شركت مايكروسافت روش شناسايي كنسول هاي X360 كه داراي مادربرد Falcon هستند را اعلام كرده تا مشتريان بتوانند از خريد خود اطمينان حاصل كنند.
به گفته مسوولين مايكروسافت تنها كافي است كه بهUPC symbol نگاه كنيد و در صورتي كه عدد مقابل آن 175 بود مي توانيد بفهميد كنسول شما از مادربرد Falcon به جايZephyr استفاده مي كند.
مادربردهاي Falcon در مقايسه با مادربردهاي Zephyr حرارت كمتري توليد كرده و باعث مي شوند كنسول ديرتر آسيب ببيند.

مال من halo edition هست ولی نمیدونم فالکونه یا نه ولی اینو میدونم که 65 نانو هست .

lot no : 0733
team :fdou
203 w
14/8/2007

6k5cmz9.jpg
فقط Falcon هست كه 65nm ـه !

اگه نمي دوني Falcon هست يا نه پس از كجا ميدوني 65nm ـه؟:)

در ضمن اين عكسي كه گذاشتي مال كنسول خودته ؟ چون اين Zephyr هست .

این عکس از دستگاه خودمه ...
در مورد 65 نانو هم مادر برد دستگاه در مقابل اون پریمیوم قبلی که داشتم خیلی کوچیکتر هست همینطور هتسینکها خیلی کوچیکتره . cpu و gpu رو هم دیدم که میگم 65 نانو هست . فکر نمیکنم که halo edition های 90 نانو هم با شه .

در ضمن و قتی دستگاه رو روشن میکنم باید کاپشن بپوشم :biggrin1: گرفتین ؟ :cheesygri

این عکس از دستگاه خودمه ...
در مورد 65 نانو هم مادر برد دستگاه در مقابل اون پریمیوم قبلی که داشتم خیلی کوچیکتر هست همینطور هتسینکها خیلی کوچیکتره . cpu و gpu رو هم دیدم که میگم 65 نانو هست . فکر نمیکنم که halo edition های 90 نانو هم با شه .

در ضمن و قتی دستگاه رو روشن میکنم باید کاپشن بپوشم :biggrin1: گرفتین ؟ :cheesygri
65nm بودن یا نبودن هیچ ربطی به اندازه مادربرد نداره. GPU هم اصلا 65nm نداریم من نمی دونم شما چی رو دیدی؟! مایکروسافت گفته احتمالا تو سری بعدی 360 که اواسط 2008 می یاد gpu نیز 65nm می شود.
مادربرد شما همانطور که بچه ها گفتن Zephyr هست که cpu ش همون 90nm هست.
تنها دلیل این پست من هم تاکید برروی گفته های دوستان بود.

Zephyr هایی که heatsink اضافه دارند کیفیت خیلی خوبی دارند بنابراین نیازی نیست که حتما کنسول شما falcon باشه تا بگید که زیاد گرم نمی شه.

یعنی چی؟ Falcon یعنی 65nmی هست cpuش. قدیمی و جدید نداره.

پ.ن: شما با این سوالاتت کاملا من فهمدیم که 360 بخر نیستی! بهترین کار خرید PS3 هست که خودتو راحت کنی.
این سوال رو همینجوری حالم خوش نبود پرسیدم .
درضمن من 9 ماهه ps3 خریدم.
ایکس باکس هم 5 روز پیش خریدم.
این هم مشخصاتی که روش نوشته:
team:FDOU
203w
0742
تاریخ هم 12/9/2007

این سوال رو همینجوری حالم خوش نبود پرسیدم .
درضمن من 9 ماهه ps3 خریدم.
ایکس باکس هم 5 روز پیش خریدم.
این هم مشخصاتی که روش نوشته:
team:FDOU
203w
0742
تاریخ هم 12/9/2007
خوب پس مبارک باشه.

برو با توجه به توضیحاتی که تو تاپیک مادربرد های 360 دادم ببین که آیا falcon هست یا نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or