روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

سلام مي خواستم بدونم ميارزه با يه مانيتوره معمولي 360 بازي كنيم 1280*1024 كيفيت چجوري الان با سامسونگ 29 بازي مي كنم كام پوننت مي خوره اما من كابلش رو ندارم كنسولم اركيده الان با av بازي مي كنم كدوم بهتره؟

1)این نوار های مشکی که در مانیتور های واید میاد نمیشه برداشت؟
2)بعدش این قضیه کادر درست کردن چیه؟

نوار های مشکی تو مانیتور های واید نمیاد بلکه تو مانیتور های مربع میاد چون تصویر مستطیل شکل هست

با سلام
چرا اینقدر کیفیت ای کابل vga بده؟مانیتور من crt ولی 1280.اما وقتی به کنسول وصل می کنم 640 تا بیشتر نمیده و تصویر خیلی تاریکه.کیفیت این کابل ها چقدره؟مال من که روش نوشته 720p.روی تلویزیون ها معمولی کیفیت بهتره ولی متن ها را نمیشه خوند.
قضیه چیه؟کابل مشکل داره؟

سلام بچه ها چنتا سوال
من مانیتورم LCD الجیِ (سری اول الجی:angel: )
میخوام کابل VGA بگیرم
الان رو TV بازی میکنم 29الجی با کامپوننت
کیفیت بهتری خواهم داشت یا نه با توجه به مدل مانیتور تا چه رزولوشنی رو ساپورت میکنه؟!
البته دلیلش بیشترprivacy و اینجور حرفاس :biggrin1:
با TV کیفیتش خوبه ولی صفحه LCD یه چیز دیگس
GTA IV رو خونه دوستم 40براویا داره دیدم:o افسرده شدم:(
یه سوال دیگه اینکه از اون دوتا فیش خروجی صدا برای هدفون یا اسپیکر(زاقارت) چجوری خروجی بگیرم؟

مرسی

سلام.
دوستان کنتراست مهمتره یا رزولوشن.
منظورم اینه که یک مانیتور با کنتراست 8000 و رزولوشن 1050*1680 بهتره
یا
یک مانیتور با کنتراست 3000 و رزولوشن 1200*1920
یک سوال دیگه هم داشتم.ورودی HDMI 1.1 برای بازی با 360 یا PS3 مناسبه؟

سلام مي خواستم بدونم ميارزه با يه مانيتوره معمولي 360 بازي كنيم 1280*1024 كيفيت چجوري الان با سامسونگ 29 بازي مي كنم كام پوننت مي خوره اما من كابلش رو ندارم كنسولم اركيده الان با av بازي مي كنم كدوم بهتره؟
صد در صد با مانيتور بهتره.
با سلام
چرا اینقدر کیفیت ای کابل vga بده؟مانیتور من crt ولی 1280.اما وقتی به کنسول وصل می کنم 640 تا بیشتر نمیده و تصویر خیلی تاریکه.کیفیت این کابل ها چقدره؟مال من که روش نوشته 720p.روی تلویزیون ها معمولی کیفیت بهتره ولی متن ها را نمیشه خوند.
قضیه چیه؟کابل مشکل داره؟
مطمئنا توي تنظيمات ديس پلي رزولوشن هاي ديگه بايد وجود داشته باشه اگر مشكلي هم باشه از مانيتورته
سلام بچه ها چنتا سوال
من مانیتورم LCD الجیِ (سری اول الجی )
میخوام کابل VGA بگیرم
الان رو TV بازی میکنم 29الجی با کامپوننت
کیفیت بهتری خواهم داشت یا نه با توجه به مدل مانیتور تا چه رزولوشنی رو ساپورت میکنه؟!
البته دلیلش بیشترprivacy و اینجور حرفاس
با TV کیفیتش خوبه ولی صفحه LCD یه چیز دیگس
GTA IV رو خونه دوستم 40براویا داره دیدم افسرده شدم
یه سوال دیگه اینکه از اون دوتا فیش خروجی صدا برای هدفون یا اسپیکر(زاقارت) چجوری خروجی بگیرم؟

مرسی
بازم مثله دوستمون شما هم كيفيته بهتري مي گيري و بستگي به مانيتورت داره 1280 يا 1600
ال سي دي از همشون بهتره
از اونا هم بايد يه تبديل بگيري متناسب با اسپيكري كه مي خواي استفاده كني
سلام.
دوستان کنتراست مهمتره یا رزولوشن.
منظورم اینه که یک مانیتور با کنتراست 8000 و رزولوشن 1050*1680 بهتره
یا
یک مانیتور با کنتراست 3000 و رزولوشن 1200*1920
یک سوال دیگه هم داشتم.ورودی HDMI 1.1 برای بازی با 360 یا PS3 مناسبه؟
اين كنتراستا تفاوتشون خيلي كمه يه 1920 بگيري بهتره.اصلا براي بازي يه مانيتور بگيري بهتره شما به مسابقاته جهاني نگاه كنيد اگه LCD TV براي بازي مناسب بود اونا هم استفاده مي كردن به اين دليل كه سرعته پاسخ گويي مانيتور خيلي سريع تره از LCD TV و براي بازي مناسب تره
و از HDMI بهتر نداريم

دوستان من خودم يه مشكلي دارم
من يه 2032 GW گرفتم و از انالوگش يعني همون وي جي ايش استفاده مي كنم چون HDMI نداره كنسولم.اما رزولوشني كه به من ميده حتي يه دونشم متناسب با مانيتورم نيست و 16:10 نيست.مثلا 1024-1280 داره تا 1360 در 768 كه هيچ كدومه اينها وايد نيست و در حقيقت 16:10 نيست بعد از 1360 هم 1920 در 1080 داره كه اونم 16:10 نيست من بايد چه رزولوشني انتخاب كنم كه مناسب باشه؟
و آيا تبديلي هست كه به DVI مانيتور بخوره و اون سرش به كابله VGA ؟من اين تبديلايي كه به كارته گرافيك مي خوره امتحان كردم ولي به مانيتور نمي خوره

من یک مانیتور سامسونگ 1931 + bw دارم و واید هستش خواستم ببینم چه رزولشنی بهم میده و از چه کابلی باید استفاده کنم و چطوری تنظیم کنم؟
مانیتورم dvi هم داره

این کابل hdmi to dvi به درد xbox 360 میخوره دیگه چون من میخوام xbox360 رو به مانیوتر وصل کنم
و برای انتقال صدا چکار کنم؟
من از امین پرسیدم(امین همونی که تو سرزمین رایانه اصفهان هستش) گفت این کابل فقط به درد ps3 میخوره ولی خودم نمیدونم چرا وقتی مانیتورم dvi میخوره و xbox 360 هم hdmi چرا به کار نمیاد؟
مانیتور من:
samsung 1931+ bw/ wide lcd

بهترین رزولوشن برای مانیتور واید 720*1280 هست و البته حتما از تو داشبورد قسمت screen format رو روی wide بزارید.
این گزینه واید یک خصوصیت دیگه ای که داره اینه که تصویر رو کاملا با مانیتور match میکنه یعنی گوشه های مانیتور خالی نمی مونه
این کابل hdmi to dvi به درد xbox 360 میخوره دیگه چون من میخوام xbox360 رو به مانیوتر وصل کنم
و برای انتقال صدا چکار کنم؟
من از امین پرسیدم(امین همونی که تو سرزمین رایانه اصفهان هستش) گفت این کابل فقط به درد ps3 میخوره ولی خودم نمیدونم چرا وقتی مانیتورم dvi میخوره و xbox 360 هم hdmi چرا به کار نمیاد؟
مانیتور من:
samsung 1931+ bw/ wide lcd

شما کابل hdmi to dvi رو یک سرش رو میزنی به کنسول و سر دیگه اش رو به مانیتور
بعد باید این کابل رو (عکس زیر) رو بخری که وصل میشه به خروجی AV کنسول و میتونی با استفاده از اون فیش قرمز و سفید, صدا رو بگیری و بقل اش هم که خروجی optical هست برای گرفتن صدای dolby digital
131322-xbox_cable1_350.jpg

بهترین رزولوشن برای مانیتور واید 720*1280 هست و البته حتما از تو داشبورد قسمت screen format رو روی wide بزارید.
دوسته عزيز ماله من اصلا 720 رو نداره كه انتخاب كنم:confused::(

با سلام
قضیه چیه؟کابل مشکل داره؟
خوب مگه نمیتونی تو تنظیمات Screen Resolution داشبورد کنسول عوضش کنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or