روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

360 م رسید... اما یه حال گیری... نمی دونم شما چطور از کابل HDM TO DVI استفاده می کنین.. من وقتی این این کابل رو پشت 360 وصل می کنم دیگه جایی برای کابل کامپوزیت نمی مونه... شما ها چطور از این کابل استفاده می کنین ؟ ای کاش VGA می گرفتم...
بد جوری تو کفم.. الان تصویر دارم صدا ندارم.. یا می تونم تصویر داشته باشم یا صدا..
از جای دیگه ای نمیشه صدا گرفت ؟
مطمئنا باید کابل HDMI TO DVI رو بفروشم.. حیف شد.. چه کابل خوبی بود.. تازه از پرتو گرفته بودم.. کاملا پلمپ شده بود.:(

اگه راهی وجود داشت باشه شیرنی تون یه چند تا عکس باحال حین بازیه..;)

ولی واقعا چه مانیتور تمیزیه.. صحنه سینمایی .. انگار واقعا تو محیط جنگ بودی .. رفتم با تلوزیون معمولی بازی کنم بلافاصله خاموش کردم.. حالم بهم خورد با اون کیفیت .... .:sick: ... خیلی بده ها.. من همه چیز مورد نیازو دارم به جز صدا...

راستی می تونم کاور کابل کامپوزیت که مزاحمت ایجاد می کنه رو بردارم ؟ نمی دونم چرا اینقدر گنده درستش کردن.. کابل HDMI هیچ مشکلی نداره...:(

و در مورد اینکه چه مانیتوری بگیرین باید بگم وقتی چند تا عکس گذاشتم بلافاصله میرین 2032 می خرین...;)

مرسی... چون بچه ها گ گفتن که از بابت صدا هیچ مشکلی وجود نداره رفتم این کابل رو تهیه کردم.. نمی دونستم باید یه همچین مشکلی پیش بیاد..
حالا نمی خوام کابل HDMI رو بفروشم.. جور دیگه ای نمیشه صدا گرفت ؟:(

آخرین ویرایش:
پدرام جان بیا مشکل ما رو حل کن.. اینجاشو نخونده بودی آره ؟;)

بچه ها در مورد مانیتور 2032 باید بگم که اگه کابل VGA دارین لازم نیست که برین HDMI TO DVI بخرین چون همراه مانیتور یه کابل DVI TO DVI هستش که می تونین به کارت مستقیم به کارت گرافیکتون وصل کنین (اگه کارتتون وردودی DVI داشته باشه).. دیگه لاز نیست که برای بازی کردن با کابل VGA هر لحظه عوض کنین...;)

در مورد تمیز نگه داشتنش باید بگم که بی نهایت حساسه.. سعی کنین با پارچه خودش پاکش کنین و با یه مقداری آب.. اگه پارچه خشک باشه روش خط میندازه.. مال من یه کوچولو خط افتاد اما به چشم نمیاد..;)

مرسی... چون بچه ها گ گفتن که از بابت صدا هیچ مشکلی وجود نداره رفتم این کابل رو تهیه کردم.. نمی دونستم باید یه همچین مشکلی پیش بیاد..
حالا نمی خوام کابل HDMI رو بفروشم.. جور دیگه ای نمیشه صدا گرفت ؟:(

اگه اسپیکرت ورودی اپتیکال(SPDIF) داشته باشه میتونی صدا بگیری. اونم دالبی.

سلام به همگی
با مانیتور سامسونگ 2030 میشه xbox 360 بازی کرد ؟ اگه توضیحی داره بگید . . .

اولا این مانیتور مدلش 2032Bw هست که دوستمون اشتباه اون بالا نوشتن.
دوما :

این مانیتور یه مانیتور Wide Screen با اندازه 20 اینچ هست که 2 تا خروجی DVI و Analog داره.شما می تونید به هر کدوم از این ها کنسولتون رو وصل کنید و بازی کنید.البته اگر شما کنسولت HDMI Port نداره باید کابل VGA بخری. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or