روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

خب همین یه ساعت پیش مانیتورمو خریدم...;)

از لحاظ زیبایی حرف نداره...:eek:

اما...

حتما باید کارت گرافیک خوبی داشته باشی تا بهت حال بده... کارت گرافیکم افتضاح س.. 5500FX..
حداکثر رزولوشنی که می تونم بگیرم 1050*1680 هستش... اما اونجا که امتحان کردم تا 2000 و خورده ای هم رفت...

الان گذاشتم رو 720*1280 ... از همه بهتر همینه.. بیشترش می کنم فونتش بهم میریزه.. مشکل از چیه ؟ یعنی مشکل کارت گرافیکه ؟ شایدم به خاطر واید بودن شه..:(
به هر حال ایناش زیاد مهم نیست.. من این مانیتور رو واسه بازی خریدم..

اما خداییش CRT رو بیشتر قبول دارم چون:

1. کنتراستش خداست.. از هر زاویه نگاه کنی همون تصویر رو می گیری..
2. Refresh Rate ش از LCD بیشتره.. نمی دونم چرا نهایتش 75 ه..:confused:
2. نیاز به کارت گرافیک خیلی غول هم نداره..
3. فونت هاشم درست نمایش میده..

تنها بدیش اینه که واید نیست.. همین.

چند تا عکس بعدا براتون میذارم...

و اما در مورد کابل هایی که سفارش دادم آقا هومن برام بیاره.. حالا خوب شد زنگ زدم.. اصلا نمی دونست من کیم.. رفت چند تا کاغد ماغذ و جستجو کرد آخرش یه چیزایی یادش اومد که من یه چیزایی می خواستم.. الان سومین روزه و هنوز نفرستاده.. قراره فردا صبح بفرسته.. اینم از خوش قولی.

الانم معلوم نیست کی 360 میرسه.. اگه فردا برسه خیلی حالگیری میشه.. :(

خب همین یه ساعت پیش مانیتورمو خریدم...;)

از لحاظ زیبایی حرف نداره...:eek:

اما...

حتما باید کارت گرافیک خوبی داشته باشی تا بهت حال بده... کارت گرافیکم افتضاح س.. 5500FX..
حداکثر رزولوشنی که می تونم بگیرم 1050*1680 هستش... اما اونجا که امتحان کردم تا 2000 و خورده ای هم رفت...

الان گذاشتم رو 720*1280 ... از همه بهتر همینه.. بیشترش می کنم فونتش بهم میریزه.. مشکل از چیه ؟ یعنی مشکل کارت گرافیکه ؟ شایدم به خاطر واید بودن شه..:(
به هر حال ایناش زیاد مهم نیست.. من این مانیتور رو واسه بازی خریدم..

اما خداییش CRT رو بیشتر قبول دارم چون:

1. کنتراستش خداست.. از هر زاویه نگاه کنی همون تصویر رو می گیری..
2. Refresh Rate ش از LCD بیشتره.. نمی دونم چرا نهایتش 75 ه..:confused:
2. نیاز به کارت گرافیک خیلی غول هم نداره..
3. فونت هاشم درست نمایش میده..

تنها بدیش اینه که واید نیست.. همین.

چند تا عکس بعدا براتون میذارم...

و اما در مورد کابل هایی که سفارش دادم آقا هومن برام بیاره.. حالا خوب شد زنگ زدم.. اصلا نمی دونست من کیم.. رفت چند تا کاغد ماغذ و جستجو کرد آخرش یه چیزایی یادش اومد که من یه چیزایی می خواستم.. الان سومین روزه و هنوز نفرستاده.. قراره فردا صبح بفرسته.. اینم از خوش قولی.

الانم معلوم نیست کی 360 میرسه.. اگه فردا برسه خیلی حالگیری میشه.. :(
سلام

مبارك باشه!

Native رزولوشن اين مانيتور 1680x1050 هست براي گرفتن نهايت كيفيت بايد رو همين رزولوشن تنظيم بشه ، در ضمن درايور مانيتور و برنامه Magic Tune به همراه درايور كارت گرافيك رو نصب كنيد

اين مشكل فونت هم مشكل عجيبيه من كه تا حالا نديدم ، شما يه نگاه به تنظيمات فونت در قسمت Display Properties (تب Appearance) بكنيد بايد رو Normal باشه.

مرسی دوستان....

Native رزولوشن اين مانيتور 1680x1050 هست براي گرفتن نهايت كيفيت بايد رو همين رزولوشن تنظيم بشه ، در ضمن درايور مانيتور و برنامه Magic Tune به همراه درايور كارت گرافيك رو نصب كنيد
راستش وقتی رو این قسمت میذارم کیفیتش میشه خدا اما refresh rate ش میره رو 60 و چشم رو اذیت می کنه.. فکر کنم مشکل از کارت گرافیکم باشه که توانشو نداره و شایدم توان مانیتور در همین حده..
Magic tune رو نصب کردم اما میگه سیستمم شما توانشو نداره.. مشکل از کارت گرافیکمه.. فکر کنم اگه مشکل همینجاست که Magic Gate رو نصب نکردم..

اين مشكل فونت هم مشكل عجيبيه من كه تا حالا نديدم ، شما يه نگاه به تنظيمات فونت در قسمت Display Properties (تب Appearance) بكنيد بايد رو Normal باشه.
راستش دوست من.. سعی کردم باهاش ور برم و مشکلش رو از این طریق حل کنم و تا حدودی هم موفق شدم اما هنوز اون کیفیتی که CRT داشت رو نداره... اگه این مشکل حل بشه من دیگه از این مانیتور چیزی نمی خوام.. لامذهب نور افکن ورزشگاه هم روش بتابونی کک شم نمی گزه.:eek:. اما CRT اگه در و پنجره رو باز کنی سایه می افته روش و اصلا نمیشه درست و حسابی تصویر رو دید..

تنها بدیش به غیر از font کنتراستشه. فکر کنم این مشکل تو تمام ال سی دی ها باشه.. تصویر از نمای بالا خیلی روشن میشه.. از اطراف تفاوت ناچیزه و از نمای پایین هم تیره تر ه... اما تو روز مخصوصا اگه در و پنجره ها رو باز بذاری تفاوت خیلی ناچیز میشه.. خوراک بازی...

ای کاش می تونستم مشکل فونتشو حل کنم.. خیلی داره حالمو میگیره...
حالا جالبه بدونین که فقط رو 720*1280 می تونم بهترین کیفیت فونت رو بگیرم... یعنی مشکل از واید بودنه ؟ بعید می دونم..

تازه.. Media Player تصاویر رو کش نمیاورد.. باید بریم رو قسمت Devices ش و بعد رو قسمت Display و خودت دستی درستش کنی.. فکر کنم همه چیز مربوط به راه اندازش باشه..

بذارین داداشم گوشی N73 شو بیاره یه عکس ناز بگیرم بذارم.. گوشی خودم E250 کیفیت خوبی نمیده.. اوکی ؟ گذشته از اینا هنوز هم که هنوزه بعد از گذشت 5 روز کنسولم نرسیده به اطر همین یه خورده پریشانم و الا زودتر از اینا عکسشو میذاشتم...

صد درصد مشکل کارت گرافیکته
در مورد اون که میگی از بغلا تاریک همه ی lcd ها اینجوریه من که تا حالا غیر از این ندیدم در ضمن من اخرین کیفیت این مانیتور رو تو بازار رضا دیدم اینجوری شدم:eek:

میشه بگید با داشبورد، 360 رو روی چه رزولوشن هایی میشه تنظیم کرد (هر رزولوشنی که میشه تنظیم کرد)
اگر بتونید چند شات از قسمت تنظیمات رزولوشن داشبورد بزارید که خیلی بهتره خودم هر چی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم

براتون یه کلیپ تهیه کردم دیدم حجمش یه نمه زیاد شد و اینترنت منم دایل آپ.. به همین عکس بسنده کردم:

Warning : تصویر مانیتور با عکس گرفته شده قابل مقایسه نیست..;)

24ypxe8.jpg

براتون یه کلیپ تهیه کردم دیدم حجمش یه نمه زیاد شد و اینترنت منم دایل آپ.. به همین عکس بسنده کردم:

Warning : تصویر مانیتور با عکس گرفته شده قابل مقایسه نیست..;)

24ypxe8.jpg

به اندازه کافی کیفیت بالای این مانیتور توی تصویر مشاهده میشه...
کار این مانیتور درسته... ;)

راستش من این مانیتور رو می پرستم... ;)
در مورد فونتشم مشکلم حل شد.. گذاشتمش رو Native Resolution ش.. فقط میره رو 60 هرتز که با 60 هرتز CRT خیلی فرق می کنه.. تاثیری رو چشم نمیذاره.. فقط باید فونتاشو بزرگ کرد چون خیلی کوچیک میشه..;)

تا اونجايي كه من ميدونم، اصلا Refresh Rate براي LCD ها عوض نميشه چون اصلا اون مفهوم Refresh رو كه در CRT هست رو ندارن چون اونجا لامپ تصوير بايد سطح لامپ رو refresh كنه ولي اينجا در آن واحد همه پيكسل ها روشن هستن واسه همين نياز به refresh كردن فسفور روي سطح، نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or