روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

دوستان یه چیزی ال سی دیو فعلا کنسل کردم تا نقد یه 22 بگیرم.الان یه مانیتور دارم با چی می تونم بین 360 و PC سویچ کنم؟شنیدم فقط با کی وی ام سویچ میشه که 30 تومن کمتر نیست .دوستان راهه دیگه ای سراغ ندارن؟
کسی نمی دونه؟؟

سلام
من یه lcd 20 اینچ benq دارم
تو 360 روی این ( resolution 720p(1280* 720 گذاشتم
وقتی بازی مثلا halo3 دو نفره اجرا مکنم تصویر که نصف میشه 2 تا کادر سیاه سمت راست و چپ
تصویر میان میشه این کادرا رو برداشت ؟
لطفا منو راهنمای کنی
مرسی بای
اولا تمام رزولوشن ها رو امتحان کن بعد توی تنظیمات Display کنسولت تصویر رو روی حالت Wide بذار.فکر می کنم اینطوری مشکل حل بشه... ;)

من همه رو تست کردم نشد کادرا هستشون

بین این دو مانیتور گدوم رو پیشنهاد میکنید
اولی سامسونگ BW 1931 Plus http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=101
دومی ال جی W1952S http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=110#
در مورد ال جی کنتراستش واقعی هست؟ یا همینطوری یه چیزی نوشتن یا یه چیزه قراردادیه؟(آخه 10,000:1 خیلی بالاست)

LG اکثرا این کنتراستی که میگه واقعی نیست.در ضمن کیفیتشم به خوبی Samsung نیست.ولی خوب بعضی از مدل هاش خوب جواب دادن.
شما به نظر من همون Samsung 1931Bw یا اگر یه مقدار می تونی روش پول بذاری Samsung 2032Bw بگیر. ;)

کسی می دونه این xcm-vga-box چنده؟

xcm-vga-box.jpg
]

سلام به همه ی دوستان اهل فن...
3 تا سوال دارم اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.....
من میخوام X360 Elite رو از طریق کابل HDMI 2 DVI به مانیتور Samsung 2232GW وصل کنم.

1.آیا واقعا از طریق این کابل تصویر بهتری به نسبت کابل VGA میگیرم؟؟؟؟

2.من چه جور کابلی باید برای مانیتورم بگیرم؟ظاهرا 2 مدل هست یکی HDMI 2 DVI-D Single Link و HDMI 2 DVI-D Dual Link

3. وقتی این کابل رو وصل کردم صدا رو از کجا بگیرم؟

ممنون.....

1. میگن یه نمه بهتره اما تفاوت آنچنان فاحش نیست..;)
2. نمی دونم.. تا حالا اینو نشنیده بودم.. کابل هم می تونی از پرتو بگیری نسبت به جاهای دیگه ارزون تر میده..
3. صدا رو می تونی از کابل های دیگه مثل component یا composite بگیری. بعد با یه تبدیل دو فیش صدا رو پشت اسپیکرت وصل کنی.. عکس اون تبدیل 300 تومنی تو صفحات قبل هستش. ;)

پدرام جان من فردا مانیتورم آماده س... نکته ای چیزی باقی مونده که بخوام موقع تحویل جنس بدونم ؟
اولا می خوام همونجا تست کنم ببینم سالمه.. ثانیا می خوام ببینم پیکس سوخته نداره .. چیز دیگه ای هم هست که باید چک کنم ؟ ممنون..

راستی دارم 330 تومن می خرمش خوبه ؟;)

الان یه نکته جدید فهمیدم.مثه اینکه کابل HDMI 2 DVI با هر مانیتوری تصویر نمیده.
من موندم چی کار کنم بگیرم این کابلو یا نه؟؟؟
کسی اینجا هست که از طریق این کابل 360 رو به مانیتور وصل کرده باشه؟؟؟؟

اولا می خوام همونجا تست کنم ببینم سالمه.. ثانیا می خوام ببینم پیکس سوخته نداره .. چیز دیگه ای هم هست که باید چک کنم ؟ ممنون..

فكر نكنم نيازي به تست باشه ، چون اينا يه بار تست ميشن ، اگر آكبند باشه نبايد پيكسل سوخته اي داشته باشه

راستی دارم 330 تومن می خرمش خوبه ؟

كدوم مدل رو ؟

1. میگن یه نمه بهتره اما تفاوت آنچنان فاحش نیست..;)
2. نمی دونم.. تا حالا اینو نشنیده بودم.. کابل هم می تونی از پرتو بگیری نسبت به جاهای دیگه ارزون تر میده..
3. صدا رو می تونی از کابل های دیگه مثل component یا composite بگیری. بعد با یه تبدیل دو فیش صدا رو پشت اسپیکرت وصل کنی.. عکس اون تبدیل 300 تومنی تو صفحات قبل هستش. ;)

پدرام جان من فردا مانیتورم آماده س... نکته ای چیزی باقی مونده که بخوام موقع تحویل جنس بدونم ؟

راستی دارم 330 تومن می خرمش خوبه ؟;)

اصلا دنبال این نباش که مانیتور آکبند پیکسل سوزونده باشه.
منم تا هفته دیگه شاید گرفتم.
قیمتی که داری میگیری 5 هزار تومان از قیمتی که من قبل از عید داشتم گرون تر هست اما خوبه.

فكر نكنم نيازي به تست باشه ، چون اينا يه بار تست ميشن ، اگر آكبند باشه نبايد پيكسل سوخته اي داشته باشه

كدوم مدل رو ؟

منظورش با 2032Bw هست. ;)

سلام
من یه lcd 20 اینچ benq دارم
تو 360 روی این ( resolution 720p(1280* 720 گذاشتم
وقتی بازی مثلا halo3 دو نفره اجرا مکنم تصویر که نصف میشه 2 تا کادر سیاه سمت راست و چپ
تصویر میان میشه این کادرا رو برداشت ؟
لطفا منو راهنمای کنی
مرسی بای

من همه رو تست کردم نشد کادرا هستشون
من باتلویزیون Wide امتحان کردم.این کادرها ماله خود بازیه و فقط موقع 2نفره بازی کردن این شکلی میشه.4نفره اینجوری نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or