روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

من چند روز پیش پاساژ ایران تو ولیعصر ، یه ایسوز 22 اینچ دیدم که متاسفانه مدلش رو خاطرم نیست . 490 تومن . به نظرم جالب اومد . خواستم بدونم اصلا مارک مناسبی هست ؟

من چند روز پیش پاساژ ایران تو ولیعصر ، یه ایسوز 22 اینچ دیدم که متاسفانه مدلش رو خاطرم نیست . 490 تومن . به نظرم جالب اومد . خواستم بدونم اصلا مارک مناسبی هست ؟

با سلام خدمت دوستان.من تازه عضو سایت شدم هر چند که مدت زیادیست که مطالب سایت را میخوانم. میخواستم ظرف 1 ماه آینده 1 ایکس باکس و مانیتور واید بگیرم.خیلی از نظرات را خواندم.کسی مانیتور 920nw sumsong داره؟نظرشو بگه.تو بازار ایران دیدم.response time 5 and contrast 700.19inchقیمت 260.یک سوال دیگه.نظر دوستان در مورد ViewSonic VA1912wb چیست؟ review های سایت های دیگه در موردش خوبه.مخصوصا تو کیفیت تصویر.مهم تر از همه اینکه اسمشم sony هستش!contrast 700.response time 5.size 19 inch.قیمت حدودی 300 .من الان بین اینViewSonic VA1912wb و 940bw مردد هستم.با تشکر منتظر جواب دوستان هستم.بودجم واسه مانیتور حداکثر 300 هستش/:)

940BW بگیر . من خودم همین مانیتور رو دارم و خیلی ازش راضیم.

باید ببین که روی 360 چه جوری جواب میده.

با سلام خدمت دوستان.من تازه عضو سایت شدم هر چند که مدت زیادیست که مطالب سایت را میخوانم. میخواستم ظرف 1 ماه آینده 1 ایکس باکس و مانیتور واید بگیرم.خیلی از نظرات را خواندم.کسی مانیتور 920nw sumsong داره؟نظرشو بگه.تو بازار ایران دیدم.response time 5 and contrast 700.19inchقیمت 260.یک سوال دیگه.نظر دوستان در مورد ViewSonic VA1912wb چیست؟ review های سایت های دیگه در موردش خوبه.مخصوصا تو کیفیت تصویر.مهم تر از همه اینکه اسمشم sony هستش!contrast 700.response time 5.size 19 inch.قیمت حدودی 300 .من الان بین اینViewSonic VA1912wb و 940bw مردد هستم.با تشکر منتظر جواب دوستان هستم.بودجم واسه مانیتور حداکثر 300 هستش/:)

940BW بگیر . من خودم همین مانیتور رو دارم و خیلی ازش راضیم.

باید ببین که روی 360 چه جوری جواب میده.

سلام
یه مانیتور واید با زمان پاسخگویی هر چه کمتر:biggrin1: برای X360 میخوام بگیرم.
حداکثر بودجه هم 500 هزار تومن.
اگه میشه لطف کنید راهنمایی کنید که چی بگیرم.
مارک مهم نیست ولی اگه سونی باشه بهتره به نظرم.
اینچ هم هر چه بیشتر بهترتر!
منمون میشم بگید چی بخرم و چرا.
:love:

سلام
یه مانیتور واید با زمان پاسخگویی هر چه کمتر:biggrin1: برای X360 میخوام بگیرم.
حداکثر بودجه هم 500 هزار تومن.
اگه میشه لطف کنید راهنمایی کنید که چی بگیرم.
مارک مهم نیست ولی اگه سونی باشه بهتره به نظرم.
اینچ هم هر چه بیشتر بهترتر!
منمون میشم بگید چی بخرم و چرا.
:love:
من بهت 206bw سامسونگ رو پیشنهاد می کنم :
هم زیبا هستش 20 اینچ زمان پاسخگویی 2ms (سریع ترین زمانی پاسخگویی که موجود هستش ) کنتراست 3000:1 و همچنین HDCP رو هم ساپورت می کنه قیمتش هم 350 تومن هستش خیلی مانیتور عالی هستش نسبت به قیمتش . ;)

من بهت 206bw سامسونگ رو پیشنهاد می کنم :
هم زیبا هستش 20 اینچ زمان پاسخگویی 2ms (سریع ترین زمانی پاسخگویی که موجود هستش ) کنتراست 3000:1 و همچنین HDCP رو هم ساپورت می کنه قیمتش هم 350 تومن هستش خیلی مانیتور عالی هستش نسبت به قیمتش . ;)

-----------------------------------------------

ممنون از شما دوست عزیز، زمان پاسخگویی و کنتراست و قیمت خیلی عالیه و میخوام بدونم
واید ساپورت هستش؟ بزرگتر از 20 نمیشه گرفت؟

در رابطه با کابل VGA 360:laughing:
من کمي سررشته از برق و الکترونيک دارم.
چرا مي خواهيد 30 يا40 تومان بديد کابل VGA بخريد تازه مطمئن نيستيد که اصل هست يا نه.
من به طور دستي درستش کردم شايد با 100 تومان پول لحيم و يه هويه .
من قبلا مي خواستم اين کار رو در ps2 انجام بدم که نشد زيرا:
.ps2 pin H-Syns و V-Syns ندارد وبايد از 2 IC استفاده کني که آنها را پيدا نکردم .
ولي XBOX360 اين دو مورد و حتي تمام چيزهايي را که يه کابل VGA مي خواهد دارد و pinهاي زيادي دارد .
XBOX360=30 pin VGA=15 pin
من نقشه ي اين کابل را پيدا کردم و آن را ساختم. ولي چون من فعلا XBOX360 ندارم يکي کرايه کردم و امتحان کردم آن XBOX360 مدل Premium بود .
به طور عالي جواب داد و من تا به حال همچين گرافيکي رو تو عمرم نديده بودم. فقط بايد برويد يه پورت 15تايي VGA بخريد و تازه تبديل ماده به ماده لازم نداريد.و هيچ قطعه و مداري لازم نداريد فقط سيم با جنس مرغوب نياز داريد هرچه سيم مرغوب تر کيفيت و وضوح بهتر.
هر کي خواست يکي از اينا درست کنه بگه من نقشش بزارم.100%

در رابطه با کابل VGA 360:laughing:
من کمي سررشته از برق و الکترونيک دارم.
چرا مي خواهيد 30 يا40 تومان بديد کابل VGA بخريد تازه مطمئن نيستيد که اصل هست يا نه.
من به طور دستي درستش کردم شايد با 100 تومان پول لحيم و يه هويه .
من قبلا مي خواستم اين کار رو در ps2 انجام بدم که نشد زيرا:
.ps2 pin H-Syns و V-Syns ندارد وبايد از 2 IC استفاده کني که آنها را پيدا نکردم .
ولي XBOX360 اين دو مورد و حتي تمام چيزهايي را که يه کابل VGA مي خواهد دارد و pinهاي زيادي دارد .
XBOX360=30 pin VGA=15 pin
من نقشه ي اين کابل را پيدا کردم و آن را ساختم. ولي چون من فعلا XBOX360 ندارم يکي کرايه کردم و امتحان کردم آن XBOX360 مدل Premium بود .
به طور عالي جواب داد و من تا به حال همچين گرافيکي رو تو عمرم نديده بودم. فقط بايد برويد يه پورت 15تايي VGA بخريد و تازه تبديل ماده به ماده لازم نداريد.و هيچ قطعه و مداري لازم نداريد فقط سيم با جنس مرغوب نياز داريد هرچه سيم مرغوب تر کيفيت و وضوح بهتر.
هر کي خواست يکي از اينا درست کنه بگه من نقشش بزارم.100%

-----------------------------------------------

ممنون از شما دوست عزیز، زمان پاسخگویی و کنتراست و قیمت خیلی عالیه و میخوام بدونم
واید ساپورت هستش؟ بزرگتر از 20 نمیشه گرفت؟

این 206BW خیلی عالیه.
بزرگترش هم 226 هستش که 22 اینچه و قیمتش هم 440 تومنه.

همون طور که رضا جان گفتش بزرگتر هم داره 22 اینچ هستش اگه بزرگتر بخوای دیگه میره توی قیمتای 700 ، 800 تومن که FullHD هستن . در ضمن تمام مانیتورهایی که پیشنهاد شد واید هستن . ;)

نمیدونم چرا lg واید نداره ؟ (به جز اینی که الان میگم)
مدل : L194WT
قیمت : 300 هزار تومن
19 اینچ زمان پاسخدهی تصویر :5ms
کنتراست 2000:1(DFC)*
حداکثر ابعاد تصویر 900*1440

*تکنولوژی dfc کنتراست بسیار متفاوتی و فوق العاده ای را به شما میدهد

مدل : ASUS - 22"- MW221U
زمان پاسخدهی تصویر : 2ms
کنتراست :700:1
حداکثر ابعاد تصویر : WSXGA+ 1680 x 1050
قیمت : 500 هزار تومن

اگه حتما میخای بزرگ باشه یا ایسوزه رو بگیر یا سامسونگه
اما در نظر داشته باش که L194WT کیفیتی خیلی خیلی خیلی بهتر
از دوتاشون داره چون dfc است

این 206BW خیلی عالیه.
بزرگترش هم 226 هستش که 22 اینچه و قیمتش هم 440 تومنه.

ا:arrowu:22اینچ خیلی عالیه، مشخصاتش چیه؟ منظورم زمان پاسخگویی و کنتراست و ... هستش
ممنون
------------------------------------------------
نمیدونم چرا lg واید نداره ؟ (به جز اینی که الان میگم)
مدل : L194WT
قیمت : 300 هزار تومن
19 اینچ زمان پاسخدهی تصویر :5ms
کنتراست 2000:1(DFC)*
حداکثر ابعاد تصویر 900*1440

*تکنولوژی dfc کنتراست بسیار متفاوتی و فوق العاده ای را به شما میدهد
اما در نظر داشته باش که L194WT کیفیتی خیلی خیلی خیلی بهتر
از دوتاشون داره چون dfc است
:arrowu:ممنون ، ولی زمان پاسخگویی خیلی زایده به نظرم. اگه ممکنه در مورد DFC توضیح بدید چون باید تکنولوژی جالبی باشه که اینجور تعریف میکنید.

مدل : ASUS - 22"- MW221U
زمان پاسخدهی تصویر : 2ms
کنتراست :700:1
حداکثر ابعاد تصویر : WSXGA+ 1680 x 1050
قیمت : 500 هزار تومن
:arrowu:این مدل به نظرم خیلی مناسبه.عکس ازش دارید؟ البته هنوز مشخصات سامسونگ 22 اینچ رو نمیدونم.

از راهنمایی هاتون کمال تشکر و قدردانی رو دارم.:thanks::flowers:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or