روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

کادر سیاه در کنار درست میشه!!

جدی ؟ خوب این که خیلی بد میشه ؟
خوب یکی یه مانیتور در حد LG L1960TR معرفی کنه که wide هم باشه !
ظاهرا که دیگه چاره ای جز خرید 940 نیست ! (البته فعلا)
راستی 940 کی معرفی شده ؟ یا به عبارتی چند سالشه ؟ :cheesygri

l149wt بهتر از 940bw است.

940BW يكم قديميه ولي نميدونم تاريخ تولدش كي بوده!!:laughing:

نظر من رو بخواي L194WT بهتر از 940 هستش . حالا ميل خودته !

چون قبلا يه بار تو همين تاپيك ديدم كه يكي از 940 راضي نيستش !

940BW يكم قديميه ولي نميدونم تاريخ تولدش كي بوده!!:laughing:

نظر من رو بخواي L194WT بهتر از 940 هستش . حالا ميل خودته !

چون قبلا يه بار تو همين تاپيك ديدم كه يكي از 940 راضي نيستش !

ميشه دليلشو بگي ؟؟
اگه براي بازي ميخواي اصلا Contrast مهم نيست و اگه واقعا كنتراستش 2000 باشه بعد از يك ساعت بازي چشمات ول ول ميزنه . اينجوري ميشه چشم : :eek:
تو بازي فقط زمان پاسوخگويي مهمه به خصوص تو بازي هايي مثل GOW و CUD3 كه 940 سر تره .
من كه راضيم ... تازه كنتراستشم اوردم پايين چون همون 500 هم زياده براي بازي و چشمامو ناراحت ميكنه.
به نظر من به خاطر كنتراست پول بيشتر نده . خودتم ميدوني كه LG اسمش خيلي بد در رفته .

ميشه دليلشو بگي ؟؟
اگه براي بازي ميخواي اصلا Contrast مهم نيست و اگه واقعا كنتراستش 2000 باشه بعد از يك ساعت بازي چشمات ول ول ميزنه . اينجوري ميشه چشم : :eek:
تو بازي فقط زمان پاسوخگويي مهمه به خصوص تو بازي هايي مثل GOW و CUD3 كه 940 سر تره .
من كه راضيم ... تازه كنتراستشم اوردم پايين چون همون 500 هم زياده براي بازي و چشمامو ناراحت ميكنه.
به نظر من به خاطر كنتراست پول بيشتر نده . خودتم ميدوني كه LG اسمش خيلي بد در رفته .
زمان پاسخگويي 940 با 4ms و L194WT با 5ms !! حالا كجاش 940 سرتره ؟!؟!؟

دوم LG از موتور پردازش تصوير بهره ميبره كه شفافيت بي نظير رو درش ميبيند (F-Engine) كه شفافيت بيشتري نسبت به 940 داره .

بعد كي گفته كنتراست بالا باعث اذيت شدن چشم ميشه ؟!؟!؟!؟!؟

سوم LG بزرگترين توليد كننده صفحاتLCD در دنياست .

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=90#

آخرین ویرایش:

دوم LG از موتور پردازش تصوير بهره ميبره كه شفافيت بي نظير رو درش ميبيند (F-Engine) كه شفافيت بيشتري نسبت به 940 داره .

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=768&ID=90#
درسته برای بازی های ویدیویی و فیلم دیدن هرچی زمان پاسخگویی بالاتر باشه بهتر است لطفا جوک نگید اسم lg بد در رفته یا samsung؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها ببخشید ممکنه سوالم بی ربط باشه ولی میشه ps2 رو با کابل VGA به مانیتور وصل کرد ترو خدا جواب بدید...!!!!
اگه كابل VGA براش وجود داشته باشه مي توني ولي من همچين كابلي رو تا حالا نديدم
ولي يه دستگاهي هست كه حدود 80 تومن قيمت داره و هر دستگاهي رو كه بخوايد ميتونيد از طريق كابل كامپوننت به vga تبديل كنيد

اگه كابل VGA براش وجود داشته باشه مي توني ولي من همچين كابلي رو تا حالا نديدم
ولي يه دستگاهي هست كه حدود 80 تومن قيمت داره و هر دستگاهي رو كه بخوايد ميتونيد از طريق كابل كامپوننت به vga تبديل كنيد

یعنی چی ؟ منظورم این بود با کابل VGA که مارکش real هست میشه ps2 رو به مانیتور وصل کرد؟

يعني نور و شفافيت بالا چشماتونو اذيت نميكنه ؟
منم نميگم بده ولي براي مانيتور و بازي نه ... براي تلوزيون و فيلم خوبه .
مثل ال سي دي هاي سامسونگ كه كنتراست 1.8000 هست و ادم حال ميكنه وقتي ميشيه پاش.
بعدم هيچ كمپاني از جمله ماديران نمياد بگه ما دومين يا سومين توليد كننده ال سي دي هستيم .

بعدم هيچ كمپاني از جمله ماديران نمياد بگه ما دومين يا سومين توليد كننده ال سي دي هستيم
عزيز من مگه ميشه دروغ بگن ؟
بيش از 10 سال دارن كاره ماشين هاي اداري مي كنند !!

بابا اين تاپيك بچه هارو به خشونت وا مي داره ...:cursing::dots::evil1::hurted1::gunner:
بالاخره 194WT بهتره يا 940 ؟؟؟ يكي از مديرا جواب بده كه حرفش اول و آخر باشه !

آره شما درست ميگي .. شايدم اشكال اينجاست كه من به خاطر اينه كه هر چي ميخرم ازش طرفداري ميكنم مثل 360 . :cheesygri
به نظر من با هر كدوم عشق ميكنين بخرين :biggrin1:
من پول 194 رو داشتم ولي با اسم سامسونگ بيشتر حال مي كردم و الان دارم با 940 عشق ميكنم. :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or