BlackCat
کاربر سایت
من اگه بخوام مانيتور رو عوض كنم اين مانيتورمو چند ميخرن؟ عوض كنم يا نه؟احمدرضا جان گفتم پستمو ویرایش کنم گفتم ولش کن بد نبود یه راهنمایی برای بقیه حسابش می کنیم .
مبارکه :cheesygri
بله .صل میشه چرا نشه
DVI فقط بدرد این می خورد که اگه داشت دیگه نیار نبود شما هی کابل 360 رو از پشت مانیتور بکنی و کابل VGA کیس رو وصل کنی و دیگه راحت بودی از این بابت ولی DVI معمولا به درد بازی نمی خورن چون اکثر مانیتور ها در این خروجی DVI مشکل دارن و Refresh rete درشون به عدد ناامید کننده 60Hertz میریسه که برای بازی کردن اصلا خوب نیست و فقط بدرد دستکتاپ می خوره (یعنی توی حالت دسکتاپ قابل تحملتره ) در کل اگه داشته باشی یا نداشته باشی فقط توی همین مورد که گفتم فرق می کنن .
این مانیتور تصویر رو بصورت واید نشون نمیده و حداکثر رزولوشن هم که می تونی درش ببینی 1280 در 1024 هستش که دوتا کادر سیاه بالا و پایین صفحه ظاهر میشه البته خودت می تونی با دستکاری مانیتور اون کادرهارو کمتر کنی . با کشیدن تصویر (البته زیاد نکش چون تصویر نافرم میشه ) البته رزولوشن پیشنهادی همون 1280 در 720 هستش که تصویر در این رزولوشن بهتر هستش . البته یه کاری هم می تونی بکنی و کادرهارو خودت درست کنی که توی همین تاپیک یکی از بچه ها توضیح داده اگه پیداش کردم میزام اینجوری کیفیت تصویر دوبرابر میشه (چون توضیحش زیاده خود نمی نویسم ولی اگه پیدا کردم لینک صفحشو میزارم خودت بگرد شاید پیدا کردی از صفحه 10 به بعد همین تاپیک هستش ) . موفق باشید
اون دو تا كادر كه بالا و پايين صفحه مياد تصوير رو خيلي كوچك ميكنه؟