روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

baba to ro khoda komak konid
keifiate x360 ro tv haye crt lg 21 inch az in flata chijorie?
age mishe chand ta ax bezarid

دوست عزیز کیفیتش زیاد تعریف نداره و فکر میکنم اکثر 360 دارها همشون یا تو ال سی دی بازی میکنن یا تو مانیتور بنظر من 290 هزار هم بدی یدونه 940bwبخری تا چند سال میتونی ازش استفاده کنی

اقا من یه f700b ال جی دارم تا 1280.1024 رزلوشنش بالا میره میخواستم ببینم اصلا به 360 وصل میشه اگه اره کیفیتش خوبه یا نه اگه تا 130 تومن مانیتور بهتر از این سراغ دارین بگین

اقا من یه f700b ال جی دارم تا 1280.1024 رزلوشنش بالا میره میخواستم ببینم اصلا به 360 وصل میشه اگه اره کیفیتش خوبه یا نه اگه تا 130 تومن مانیتور بهتر از این سراغ دارین بگین

اره با یه کابل VGA میتونی X360 رو به مانیتورت وصل کنی . منم مدل مانیتورم عینا مثه شماست و میتونم بگم کیفیت بازیهای X360 رو این مانیتور واقعا عالیه (از هر نظر)
فقط 2 نکته واسه کیفیت بهتر تصویر مانیتور : 1. کابل VGA اصل مایکروسافت بخر 2. اپدیت Spring کنسول رو دانلود کن /بریز رو کنسولت ;)

آقا کسی هست بدونه فرق vga اصل و فرع در ظاهر چیه آخه اینا همش شکل همه راستی من توشیراز اصل را دیدم 42 تومن آیا این بی پدر گرون گفته
من که مانیوتورم FLATRON t730pu
هست آگر کابل غیر اصلی بخرم فرقی با اصلی میکنه قیمت جفتشون را اگر میشه بگید

سلام دوستان
من یه مشکل اساسی پیدا کردم
و یا بهتر بگم دچار سردرگمی شدم
نمی دونم یه مانیتور معمولی بگیرم با کابل وی جی ای یا برم بی دبلیو 940 رو بخرم
پول بی دبلیو 940 دارم از این نظر مشکلی نیست اما دلم میخواست کمی پول سیو کنم برای اینکه شاید یه وسیله جدید اومد خواستم بخرم حالا من می خوام بدونم تفاوت مانیتور معمولی با مانیتور بی دبلیو 940 چقدر هست
یعنی میرزه که من 200000 بیشتر هزینه کنم که بی دبلیو 940 رو بگیرم یا به عبارتی اختلاف کیفیت بین این دو مانیتور زیاده و ارزش 200000 اختلاف قیمت رو داره ؟؟؟
فقط با منطق جواب بدین
ممنون
بای

هست آگر کابل غیر اصلی بخرم فرقی با اصلی میکنه قیمت جفتشون را اگر میشه بگید

فرق اصلی و قلابی در سایه هست قلابی ها سایه می ندازه قیمتش هم طاهر جون میده مارک رییل 27 تومن هومن هم میده 35 تومن اصلش هم من از طاهر گرفتم 35 تومن دیگه جایه دیگه ای ندیدم که داشته باشن اصلشو

فرق اصلی و قلابی در سایه هست قلابی ها سایه می ندازه قیمتش هم طاهر جون میده مارک رییل 27 تومن هومن هم میده 35 تومن اصلش هم من از طاهر گرفتم 35 تومن دیگه جایه دیگه ای ندیدم که داشته باشن اصلشو
البته یادمه اشکان گفت این قدر تفاتشون کمه که اگه دقت نکنی نمیفهمی!

سلام دوستان
من یه مشکل اساسی پیدا کردم
و یا بهتر بگم دچار سردرگمی شدم
نمی دونم یه مانیتور معمولی بگیرم با کابل وی جی ای یا برم بی دبلیو 940 رو بخرم
پول بی دبلیو 940 دارم از این نظر مشکلی نیست اما دلم میخواست کمی پول سیو کنم برای اینکه شاید یه وسیله جدید اومد خواستم بخرم حالا من می خوام بدونم تفاوت مانیتور معمولی با مانیتور بی دبلیو 940 چقدر هست
یعنی میرزه که من 200000 بیشتر هزینه کنم که بی دبلیو 940 رو بگیرم یا به عبارتی اختلاف کیفیت بین این دو مانیتور زیاده و ارزش 200000 اختلاف قیمت رو داره ؟؟؟
فقط با منطق جواب بدین
ممنون
بای
به نظر من ارزش داره چون شما داري يك مانيتور 19 Wide ميگيري و وقتي شما مانيتورو ببيني ميفهمي چقدر سايز و اندازه يك مانيتور براي اجراي يك بازي مهمه در ضمن از نظر فني مانيتوري هست كه نسبت به پولي كه ميدي واقعا ارزش داره. براي ديدن مشخصات فني ميتوني بري اينجا:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1256
از طرفي ديگه شما مشكلي با Wide بودن تصاوير بازيهاي 360 نداري و ميتوني بازيهاشو با سايز واقعيشون بازي كنه و ديگه مجبور نيستي كه بري يك ساعت تو تنظيمات مانيتور و ور بري كه شايد يكم از كشيدگي تصاوير كاسته بشه. خلاصه اگه من بجاي تو بودم ميرفتم ميگرفتم چون واقعا مگه چه چيز ديگه اي قراره بياد X-720 :biggrin1::cheesygri

یه تماس با Taher بگیر فکر کنم اون داشته باشه!
ممنون امين جون بازم تو
هر جا گشتم همش real بود تازه يه جا رفتم(اسم نميبرم چون همتون ميدونيد كجا رو ميگم;)) كابل دراگون رو كرده بود تو پك اصلي كاملا پلمپ بود و داشت به يكي مي انداخت!!!!!

یه تماس با Taher بگیر فکر کنم اون داشته باشه!
آره منم از ایشون اوریجینال گرفتم
ممنون امين جون بازم تو
هر جا گشتم همش real بود تازه يه جا رفتم(اسم نميبرم چون همتون ميدونيد كجا رو ميگم;)) كابل دراگون رو كرده بود تو پك اصلي كاملا پلمپ بود و داشت به يكي مي انداخت!!!!!
فکر کنم ماله طاهر اصل باشه
دوستان اگه ميشه يه فروشگاه خوب براي خريد كابل اصل معرفي كنيد خسته شدم هيچ جا ندارند ممنون

همین طاهر خودم هم از ایشون اوریجینالشو گرفتم یعنی اولین نفری بودم که اون کابل رو خریدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or