روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

دوستان من فکر میکنم این مانیتور نسبت به قیمتش می ارزه همه ویژگی های 940 رو داره مثل HDCP تازه موتور پردازش گر F-ENGINE و کنتراست 2000:1 داره واقعا این 940 کنتراستش پاینه 500:1 تازه پایشم بلند تره!
نظر شما چیه ؟
LG L194WT

دوست عزيز اين كنتراست lg ايراد داره و فقط براي بازاريابي من خودم چندتا review از lg خوندم كه ميگفتن اين 2000:1 الكي و همون 700-800 در عمل بيشتر نيست. مثلا همين 940bw كنتراستش 500:1 ولي با اين وجود از فراسو كه 700:1 شفافتر. پس مواظب باشيد كه گول مشخصات و تبليغات رو نخوريد. هميشه اوني رو انتخاب كنيد كه امتحانشو پس داده. من قبلا هم گفته بودم كه از مشخصات تا عمل كلي فاصله است !

آقا یکی نیست جواب ما رو بده؟
سلام بچه ها.
من چند تا سوال داشتم:
1-مانیتور crt بهتره یا lcd برای 360؟
2-Samsung SyncMaster 757DFX چه طوره؟
3-خودتون چی پیشنهاد میکنین؟
در ضمن میخواستم ببینم چقدر کیفیتش میاد پایین تو مانیتور نسبت به فول hd؟

آقا یکی نیست جواب ما رو بده؟

در ضمن میخواستم ببینم چقدر کیفیتش میاد پایین تو مانیتور نسبت به فول hd؟
ببين دوست عزيز مانيتورهاي lcd در كل بهتر از crt هستند. دليلشم كيفيت و شفافيت بهتر اوناست. فقط نقطه ضعفشون فركانس refrsh rate پايينتر اون نسبت به crt كه البته در عمل توفيق چنداني ندارند. مثلا من crt ال جي اسمارت فلت710b رو با lcd سامسونگ 940bw تو اين مورد تست كردم. lg با فركانس 85 هرتز بازم در مقابل 940bw كم آورد، مزيت مهم ديگه مانيتورهاي lcd نداشتن تشعشعات مضر است. ببينيد اشتباه نشه هر دو مانيتور موجب خستگي چشم ميشن ولي lcd آسيب نميرسونه. شما يه چند دقيقه به صفحه گوشي موبايلتون خيره شين ميبينين كه چشماتون خسته ميشن ولي صدمه اي به اونا وارد نميشه چون به هر حال مثل crt ها فسفر تو چشم مبارك نميفرستن.
من اگه اشتباه نكنم Samsung SyncMaster 757DFX مانيتور معمولي 4:3 و در ضمن crt. متاسفانه بزرگترين نقص اين مانيتور وايد نبودن اون كه بدرد گيمهاي جديد كه وايد ساپورتن نميخوره و ارزش بررسي بيشتر رو بنظر من ندار. البته بچه هاي ديگه ميتونن بيشتر بهت كمك كنن چون من 360 ندارم كه تستش كنم ولي خوب ميشه با يه حساب سر انگشتي تشخيص داد.
براي lcd هم مانيتورهاي فراسو 1950 و ويو سونيك و سامسونگ 940bw و مدلهاي زيادي وجود داره كه متناسب با سرمايه و نوع كار شما ميتونن انتخاب شن ولي مهمترين شرط انتخاب كنتراست بالا، زاويه ديد مناسب، سرعت پاسخگويي كم، وايد بودن هست كه براي خريد بايد بعنوان فاكتورهاي اساسي لحاظ شن .

من که گفتم دارم دنبال یه دوربین دیجیتال با کیفیت می گردم هنوز پیدا نکردم با موبایل هم نمیشه که عکس گرفت خیلی بی کیفیت هستش شیخ دو روز پیش گفت تا چند روز دیگه می زارم شیخ پس چی شد بچه ها منتظرند . :)

سلام
آقا شرمنده من چند روزی نبودم رفته بودم قزوین دانشگاه, به هر حال میدونید که ...:cheesygri
در مورد این عکسم 1.هنوز دوربین درست حسابی نیومده دستم , ولی چشم حتما
2.بابا کیفیت عکسی که میگیری با کیفیت مانیتور فرق زیادی داره , ولی کیفیت بازی رو 940bw
منو که ارضا کرده :love:
3.علی الحساب این چندتاعکس که با موبایل w810 گرفتم:love:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    45.2 KB · مشاهده: 82
  • 2.jpg
    2.jpg
    47 KB · مشاهده: 77
  • 3.jpg
    3.jpg
    44.2 KB · مشاهده: 77
  • 6.jpg
    6.jpg
    31.5 KB · مشاهده: 77
  • 4.jpg
    4.jpg
    50.9 KB · مشاهده: 81
آخرین ویرایش:
شیخ جان دستت درد نکنه ولی خوب ما می خواستیم عکس با کیفیت بزاریم با موبایل من ازش گرفتم خیلی بی کیفیت میشه حتما باید با دوربین بندازی که یه خورده کیفیت داشته باشه بعد در عکسهای بعدی روی تصویر بیشتر زوم کن که تصویر اطراف دیده نشه اینجوری جزییات بازی بیشتر معلوم میشه بعد بچه ها خواستن از بازی Gears Of War عکی بزاری اگه این بازی رو داری از اون بزار (کی که نداشته باشه !! ) دمت گرم .

شیخ جان دستت درد نکنه ولی خوب ما می خواستیم عکس با کیفیت بزاریم با موبایل من ازش گرفتم خیلی بی کیفیت میشه حتما باید با دوربین بندازی که یه خورده کیفیت داشته باشه بعد در عکسهای بعدی روی تصویر بیشتر زوم کن که تصویر اطراف دیده نشه اینجوری جزییات بازی بیشتر معلوم میشه بعد بچه ها خواستن از بازی Gears Of War عکی بزاری اگه این بازی رو داری از اون بزار (کی که نداشته باشه !! ) دمت گرم .

من که گفتم علی الحساب , باشه من فردا اگه شد دوربین رو میگیرم و عکس های با کیفیت تر میگیرم ;)

1-میخواستم بدونم هر چی مانیتور بزرگتر باشه کیفیت بهتره؟
2-تا 300-350 تومان بهترین چیزی که پیشنهاد میکنین چیه؟

1-بستگی داره, اگه منظورتون واسه 360 ه, از مانیتور 19 تا نرسیده به 24 :biggrin1: واید , حداکثر 720p رو ساپورت میکنه که خوب هرچی مانیتور کوچیکتر باشه(19) upscale شدن تصویر به native resoulation مانیتور با افت کیفیت کمتری همراه و در نتیجه(تو بازه 19-24 اینچ) مانیتور کوچیکتر= کیفیت بهتر!
ولی خوب واسه 24" قضیه فرق میکنه , چون 24 به بالا 1080P ساپورت میشن که دیگه معرف حضورتون هست :-"

2- به نظر خیلی های دیگه و من , samsung 940 bw که 19 " به صرفه ترین انتخابه, قیمت=280-290 تومن

موفق باشیییییییید:love: :love:

سلام
کسی از شما تا حالا از صبا رایان خرید کرده ؟
میشه بهش اطمینان که پول رو براش بفرستم تا مانیتو رو بر ام بقرسته ؟
یا اینکه کسی جای معتبری سراغ داره که به ما اطلاع بده ؟
برا وصل کردن مانیتور بی دبلیو 940 احتیاج به تبدیل دو سر مادگی هم هست ؟

25 تومن کارش درسته ؟ real من امروز زنگ زدم فروشگاه فتحی گفت کابل
بعد به پیکسل هم زنگ زدم گفت کابل اصل 47 تومن
حالا من موندم کودومشو بخرم
لطفا راهنمایی کنید

سلام
کسی از شما تا حالا از صبا رایان خرید کرده ؟
میشه بهش اطمینان که پول رو براش بفرستم تا مانیتو رو بر ام بقرسته ؟
یا اینکه کسی جای معتبری سراغ داره که به ما اطلاع بده ؟
برا وصل کردن مانیتور بی دبلیو 940 احتیاج به تبدیل دو سر مادگی هم هست ؟

25 تومن کارش درسته ؟ real من امروز زنگ زدم فروشگاه فتحی گفت کابل
بعد به پیکسل هم زنگ زدم گفت کابل اصل 47 تومن
حالا من موندم کودومشو بخرم
لطفا راهنمایی کنید

سلام
کسی جواب ما رو نمیده ؟
از کجا و چه مارکی کابل وی جی ای بگیرم
برای بی دبلیو 940 احتیاجی به تبدیل دوسر مادگی هست ؟

من كه از sabarayan نخريدم و يا از دوستانم كسي رو سراغ ندارم. اما مطمئن باش كه مطمئنن و يكي از با سابقه ترين فروشگاههاي مجازين در ضمن سايت rayanehهم بد نيست، ميتوني با خيال راحت به جفتشون اعتماد كني .
نه 940bw خودش ورودي تصويرش female و تبديل نميخواد .
من كه كابل اطلاع درستي ندارم اما ميدونم كه بچه ها گفته بودن كه real هم كيفيتش خوب اگه برات قيمت مهم real بگير اما اگه نه يه ms، چون فكر كنم اگه اصلش گيرت بياد بايد از real مالتر باشه .بچه ها ميگفتن كه pixel اكثرا جنساش اصل توي سايتشم عكس همون كابلو زده، حالا ميل خودت .

دليلش مناسب بودن قيمتش و ديگه اينكه فكر كنم 205bw ،hdcp ساپورت نيست، نميدونما مطمئن نيستم .
گارانتي دار اما سام سرويس نيست. دليلشم اينكه ساخت مالزي و وطنيها پيچاشو سفت نكردن. الان tv هاي سامسونگ هم داره ابران ميزنه با لايسنس سامسونگ البته نه همه مدلهاشو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or