من با F700B بازی میکنم خیلی خوبهkasi hast ke 360 be manitore f700p LG vasl karde bashe?
age are ,az keyfiate rangesh razi hasid

من با F700B بازی میکنم خیلی خوبهkasi hast ke 360 be manitore f700p LG vasl karde bashe?
age are ,az keyfiate rangesh razi hasid

دوستان من فکر میکنم این مانیتور نسبت به قیمتش می ارزه همه ویژگی های 940 رو داره مثل HDCP تازه موتور پردازش گر F-ENGINE و کنتراست 2000:1 داره واقعا این 940 کنتراستش پاینه 500:1 تازه پایشم بلند تره!
نظر شما چیه ؟
LG L194WT
ببين دوست عزيز مانيتورهاي lcd در كل بهتر از crt هستند. دليلشم كيفيت و شفافيت بهتر اوناست. فقط نقطه ضعفشون فركانس refrsh rate پايينتر اون نسبت به crt كه البته در عمل توفيق چنداني ندارند. مثلا من crt ال جي اسمارت فلت710b رو با lcd سامسونگ 940bw تو اين مورد تست كردم. lg با فركانس 85 هرتز بازم در مقابل 940bw كم آورد، مزيت مهم ديگه مانيتورهاي lcd نداشتن تشعشعات مضر است. ببينيد اشتباه نشه هر دو مانيتور موجب خستگي چشم ميشن ولي lcd آسيب نميرسونه. شما يه چند دقيقه به صفحه گوشي موبايلتون خيره شين ميبينين كه چشماتون خسته ميشن ولي صدمه اي به اونا وارد نميشه چون به هر حال مثل crt ها فسفر تو چشم مبارك نميفرستن.آقا یکی نیست جواب ما رو بده؟
در ضمن میخواستم ببینم چقدر کیفیتش میاد پایین تو مانیتور نسبت به فول hd؟
من که گفتم دارم دنبال یه دوربین دیجیتال با کیفیت می گردم هنوز پیدا نکردم با موبایل هم نمیشه که عکس گرفت خیلی بی کیفیت هستش شیخ دو روز پیش گفت تا چند روز دیگه می زارم شیخ پس چی شد بچه ها منتظرند .![]()

شیخ جان دستت درد نکنه ولی خوب ما می خواستیم عکس با کیفیت بزاریم با موبایل من ازش گرفتم خیلی بی کیفیت میشه حتما باید با دوربین بندازی که یه خورده کیفیت داشته باشه بعد در عکسهای بعدی روی تصویر بیشتر زوم کن که تصویر اطراف دیده نشه اینجوری جزییات بازی بیشتر معلوم میشه بعد بچه ها خواستن از بازی Gears Of War عکی بزاری اگه این بازی رو داری از اون بزار (کی که نداشته باشه !! ) دمت گرم .
1-میخواستم بدونم هر چی مانیتور بزرگتر باشه کیفیت بهتره؟
2-تا 300-350 تومان بهترین چیزی که پیشنهاد میکنین چیه؟

سلام
کسی جواب ما رو نمیده ؟
از کجا و چه مارکی کابل وی جی ای بگیرم
برای بی دبلیو 940 احتیاجی به تبدیل دوسر مادگی هست ؟