روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

علی جان ببینم فقط سیمها رو وصل می کنی دیگه کار خاصی که نباید انجام بدی ؟
اره همین و برای سویچ بین دو حالت vga و dvi دکمه ای که عکس ENTER روشه رو میزنی:love:
------------------------------------
آقا بهترین تنظیمات واسه 940bw چیه ؟ اگه کسی داره و میدونه بی زحمت تنظیماتشو بذاره!
--------------------------------
برای بار چندم بین 19 و20 واسه 360 حتما حتما 19 بگیرید!
من همین الان که رو 19 PES بازی میکنم افت کیفیت upscale شدن به نیتیو مانیتور رو کاملا حس میکنم (نسبت به وقتی که رو crt بازی میکردم) دیگه رو نیتیو رزولوشن 20 اینچ که دیگه....
الان دو تا چیز منو اذیت میکنه:1-همین افت کیفیت
2-سایه های ناشی از کابل real ام
kissssssses :love:

علی جان ببینم فقط سیمها رو وصل می کنی دیگه کار خاصی که نباید انجام بدی ؟
نه دیگه همین.
شما هر دو سیم (dvi+vga) رو که وصل کردی اگه هر دو دستگاه (pc و 360) همزمان روشن باشه با استفاده از دکمه input روی مانیتور میتونی انتخاب کنی که تصویر روی کدوم باشه و اگه یکی از دستگاها روشن باشه که فقط تصویر همونو داری.

سلام میلاد عزیز
اون مدل فراسو که دادم چطوره ؟
میتونی قیمت مدل هارو بهم بدی ؟

اوني كه شما ميگي fld-1950w و اينم مشخصاتش
قيمتش هم 275 تومن كه 10 تومن از بعد عيد گرون شده من 265 قيمت داشتم، به هر حال اينم لينك rayansaba
1950 فراسو:
2221b_833.gif

940bw:
6b581_830.jpg

d5678_831.jpg

bb7c4_832.jpg

آخرین ویرایش:
البته امین جان اون عکسی از 940bw گذاشتی در اصل عکس 205bw هستش ولی از لحاظ شکل و شمایل این دو مثل سیبی هستند که از وسط نصف کرده باشی اون مدل فراسو رو هم من چند روز پیش توی پاساژ علاالدین قیمت کردم گفت 269 تومن فروشگاهشو یادم نیست . ;)

البته امین جان اون عکسی از 940bw گذاشتی در اصل عکس 205bw هستش ولی از لحاظ شکل و شمایل این دو مثل سیبی هستند که از وسط نصف کرده باشی اون مدل فراسو رو هم من چند روز پیش توی پاساژ علاالدین قیمت کردم گفت 269 تومن فروشگاهشو یادم نیست . ;)
آره اولي 205 اما اون دو تاي ديگه 940 .چي شد قرار شد در حال بازي عكس بذارين ميلاد وشيخ .

من که گفتم دارم دنبال یه دوربین دیجیتال با کیفیت می گردم هنوز پیدا نکردم با موبایل هم نمیشه که عکس گرفت خیلی بی کیفیت هستش شیخ دو روز پیش گفت تا چند روز دیگه می زارم شیخ پس چی شد بچه ها منتظرند . :)

سلام بچه ها
ممنونم از لطف همتون
من گیر کردم
اخه من تهران نیستم کسی هم تهران ندارم و توی شیراز هم جایی ندارن ( اگه کسی جایی میشناسه یه ندا به ما بده ممنون میشیم ازش )
شما میگید میشه به رایانه صبا اطمینان کرد ؟
ادمای مطمئنی هستند ؟

سلام
من چند روز پیش زنگ زدم پیکسل گفت کابل اصل 47
البته هر کاری کردم نگفت مارک کابل چیه
اگه کسی جای قابل اعتمادی میشناسه بگه لطفا

سلام
من چند روز پیش زنگ زدم پیکسل گفت کابل اصل 47
البته هر کاری کردم نگفت مارک کابل چیه
اگه کسی جای قابل اعتمادی میشناسه بگه لطفا

چرا شما فقط ميخواي كابل اصلي رو بگيري؟ به نظرم نگيري بهتره چون جنسهاي تقلبي زيادي با پك ماكرو وجود داره . شما همون كابل Real رو بگيري مطمئن باش ضرر نميكني و پيشنهاد من اينه كه اين كابلرو بگيري. من خودم از فتحي گرفتم آدماي خوبي هستن.
شماره : 33911083
و 33952458
کد تهران هم که دیگه میدونی
اینم موبایل اقای طهماسب زاده هست زنگ بزن ازش سوال کن توی همون فروشگاه فتحی کار میکنه !
09122755663

دوستان من فکر میکنم این مانیتور نسبت به قیمتش می ارزه همه ویژگی های 940 رو داره مثل HDCP تازه موتور پردازش گر F-ENGINE و کنتراست 2000:1 داره واقعا این 940 کنتراستش پاینه 500:1 تازه پایشم بلند تره!
نظر شما چیه ؟
LG L194WT
این هم مشخصات کاملش:

http://www.rayaneh.com/product-2656.aspx

دوستان من فکر میکنم این مانیتور نسبت به قیمتش می ارزه همه ویژگی های 940 رو داره مثل HDCP تازه موتور پردازش گر F-ENGINE و کنتراست 2000:1 داره واقعا این 940 کنتراستش پاینه 500:1 تازه پایشم بلند تره!
نظر شما چیه ؟
LG L194WT
این هم مشخصات کاملش:

http://www.rayaneh.com/product-2656.aspx
وا علی جان خوب معلومه که بهتره 70 هزار تومن اختلاف قیمت داره می خوای بدتر باشه . ;) بعدش من تا حالا این مانیتور رو تو هیچ مغازه ای ندیدم فکر کنم تازه وارد بازار شده باشه در کل باید مانیتور خوبی باشه . :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or