Mil@D-777
کاربر سایت
آقا ما هم بلاخره به جمع واید دارن مقیم مرکز پیوستیم . این مانیتور رو من دیروز به قیمت 290 تومن گرفتم و به گفته دوستان می خوام تجربم را در مورد ان مانیتور بنویسم . اولین بازی که روی این مانیتور تست کردم بازی Gears Of War بود و واقعا باید بگم وقتی این بازی رو روی این مانیتور بازی کردم انگار که داشتم یک بازی جدید با کیفیت خیلی بهتر رو تجربه می کردم و کیفیتش با مانیتور قبلیم از زمین تا آسمون بود . من قبلا مانیتورم از این Crt های تخت بود و فکر می کردم که دارم با کیفیت این بازی رو بازی می کنم ولی وقتی بازی رو با این مانیتور انجام دادم تازه فهمیدم کیفیت یعنی چه ؟ . شفافیت این مانیتور نسبتا بهتر از LCD های معمولی بوده که خودم دیدم و رنگ بندی خیلی خوبی هم داره و از این نظر هیچ ضعفی ندارد . یادمه تو اون مانیتور (Crt که داشتم ) بازیها سایه داشتن البته این سایه ها نامحسوس بودند ولی در این مانیتور من هرچی دقت کردم سایی ندیدم . من فکر می کنم که این سایه هایی که تولید میشه روی مانیتورهای Crt به این دلیل باشه که مانیتورها با این کابلهای VGA مچ نیستند و اون تبدیل دوسر ماده باعث به وجود آمدن این سایه ها می شد ولی الان خوشبختانه من اصلا مشکل این سایه ها رو با این مانیتور ندارم . تصویر با این مانیتور خیلی رونتر و بهتر از مانیتور قبلی اجرا میشه که احتمالا به دلیل سرعت پاسخگویی تصویر بالای این مانیتور باشه که 4ms هستش (مانتیور قبلیم فکر می کنم 20 ms بود ) !! . یک حسن جالبی هم که این مانیتور داره اینه که میشه اون را روی دیوار هم نصب کرد مثلا بالای تخت که میشه راحت لم داد از بازی لذت برد .
البته یه ضعف این مانیتور اینه که نمیشه ارتفاق اونو را تغییر داد . در مورد کنتراست تصویر هم باید بگم که 500:1 هستش ولی من مشکل تار شدن تصویر رو نداشتم . من به صورت آزمایشی در حین بازی سرم رو به اطراف بردم تا کیفیت تصویر را بسنجم ولی مشکل خاصی نداشت و فقط اگه سرت رو زیاد بالا یا پایین یا به اطراف می بردی صفحه مهو میشد که البته چه کاری آدم کلشو یا خیلی بالا ببره یا خیلی پایین در کل از لحاظ کیفیت تصویر میشه گفت مشکلی درش وجود نداره . (البته می تونست کنتراست بهتری داشته باشه ولی زیادم محسوس نیست . اقعا من مانیتورهای بدتر از این هم دیدم که تو حالت معمولی هم تار بودن !! . فقط یکی از ضعفهای این مانیتور رزولوشن پایین اون هست که نهایتا 1440 در 900 هستش فکر می کنم تنها ایرادش باشه به نظر من . این مانیتور هم خروجی آنالوگ داره و هم دیجیتال و یکی از برتریهای این مانیتور نسبت به مانیتورهای هم رده ساپورت HDCP هستش که امتیاز بزرگی برای این مانیتور محسوب میشه . تا اونجایی که من می دونم چند نفر دیگه هم از بچه های سایت این مانیتور رو دارن و همشون هم از کیفیتش کاملا رضایت داشتن . در آخر هم باید بگم این مانیتور برای بازی گزینه کاملا عالی هستش شک نکنید و نسبت به قیمتش ارزش بسیار بالایی داره و طبق مقاله هایی که خوندم این مانتیور در بازی بهتر از 205bw عمل می کنه در صورتی که قیمت این مانتیور 400 هزار تومن هستش و این نشون میده که این مانیتور نسبت به هزینه پایین پتانسیل بسیار بالایی داره و من این مانیتور رو به کسانی که دنبال یک LCD واید با کیفیت و مناسب می گردن پیشنهاد می کنم . در کل اگر توضیحات کامل نیست به بزرگی خودتون ببخشید چون خیلی سریع نوشتم .:blushing: در آینده سعی می کنم چند تا عکس در حین بازی ازش بگیرم ولی فعلا نمیشه (باید یه دوربین دیجیتال بگیرم ) موفق باشید .