روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

سلام دوستان! من چند روز پيش كابلو خريدم الان صدا ندارم چه كار كنم؟
اون 2 سر سفید و قرمز برای صدا هستن، بزنشون به اسپیکر یا تلویزیون یا ضبط یا هر چی که دور و برت هست!
اگرم اسپیکرت ورودیش از این سوزنی ها هست با یه تبدیل ساده کارت راه میفته :

0060260005_108.jpg

نوشته شده توسط Extreme:
سلام. ببخشید .
من میخام Sony Mfm-ht205 بگیرم که هم Hdtv هستش هم مانیتور عجب چیزیه!!!!!!!!!!!!
البته تو ایران نیستش .شرکت ایران رهجو هم نداره ونمیاره .
میخام سفارش بدم از دبی بیارن. اگه نشد مجبورم Samsung 205bw بگیرم.نظرتون درباره این سامسونگه چیه؟؟. چیز بهتری مد نظر شما هست پیشنهاد بدی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
این 2 تا هیچ سنخیتی با هم ندارن!
اون سونی 20 اینچ فکر میکنم حدود 900 دلار قیمتش باشه، اگر اینقدر میخواید هزینه کنید و توی ایران هم گیر نمیاد خب میتونید یک HDTV دیگه انتخاب کنید ... حتی 26 اینچ
نوشته شده توسط 007:
تو بازيهايي كه مثلا 720p هستن رزوليشن كنسول رو روي رزوليشن معادل 720p قرار بديم بهتره يا بالاترين رزوليشني كه مانيتور ساپورت ميكنه؟ دراين زمينه بين lcd و crt فرقي هست؟
ترجیحاً همون رزولوشنی که بازی هست.
در مورد LCD بهترین حالت وقتیه که ررزولوشن بازی، کنسول و Native resolution LCD همه یکی باشند، مثلاً اگه LCD 720p هست بازی و کنسول هم 720p باشند.
در مورد CRT کنسول روی هر رزولوشنی باشه مانیتور همون رو مثل native پخش میکنه، پس فقط میمونه همخوانی رزولوشن بازی و کنسول که باز هم فکر میکنم اگه یکی باشن بهتره، ولی بنظرم کنسول رو بالاتر هم قرار بدید فرق خاصی توی تصویر CRT ایجاد نشه ( حداقل از LCD کمتره فرقش ) حالا شما بصورت عملی امتحان کن نتیجه رو به ما هم بگو!
نوشته شده توسط Nomad_609:
از دوستانی که از کابل VGA استفاده میکنن یه سوال دارم
میخواستم بدونم شما هیچ کدومتون مشکل 2 تایی شدن تصویر یا سایه افتادن رو ندارید ؟
چه جوری باید رفعش کرد ؟
چه کابلی دارید؟
این مشکل بدلیل کیفیت پایین کابل هست.
من درمورد 360 تجربه ای ندارم ولی با کابل vga برای اتصال pc به HDTV سر و کار داشتم و با کابلی که کیفیت پایین تری داشت تصویر سایه میفتاد.

کابلم REAL هستش یعنی مشکل از کابلمه ؟ :confused:
در ضمن اگر برای صدا از او تبدیلها که عکسش بالا هست استفاده کنید کیفیت صدا خیلی میاد پایین و صداها رو کامل دریافت نمیکنید

کابلم REAL هستش یعنی مشکل از کابلمه ؟ :confused:
در ضمن اگر برای صدا از او تبدیلها که عکسش بالا هست استفاده کنید کیفیت صدا خیلی میاد پایین و صداها رو کامل دریافت نمیکنید
من که کابل REAL دارم و بدون مشکل هم بازی میکنم البته بعضی از مواقع توی بازی GOW سایه ایجاد میشد ولی در حد بسیار کم ;)

مانیتور من سامسونگ MB17870 و CRT هست و قادر است درجه وضوح 1920 در 1080 رو باrefresh rate و 85 HERTZ دوباره سازی کند!
آیا قادر خواهد بود فرمت های مختلف HD را نمایش دهد؟ به وسیله تبدیل یا روشهای هکر مانند دیگه؟!

من که کابل REAL دارم و بدون مشکل هم بازی میکنم البته بعضی از مواقع توی بازی GOW سایه ایجاد میشد ولی در حد بسیار کم ;)
خوب ماله منم خیلی کمه و وسط بازی اصلا احساس نمیشه فقط میخواستم بدونم ماله من فقط اینجوریه یا بقیه هم همین مشکلو دارن ;)

مشكل به احتمال زياد از كابل. براي تستشم رزولوشنو كم كن اكه تصوير شفافتر شد از كابلت.
در ضمن اكه كج و كوله زدم شرمنده, اخه با موبايل زدم!

من اسپیکرم سوزنیه!
یعنی اگه از تبدیل استفاده کنم کیفیت میاد پایین؟!;)

من اسپیکرم سوزنیه!
یعنی اگه از تبدیل استفاده کنم کیفیت میاد پایین؟!;)

خوب 100% افت کیفیت داری.
ولی با اون اس÷یکری که تو داری افتش محسوس نیست:biggrin1: (تو عکست دیدم گیر نده:biggrin1: )
من خودم میزنم به aiwa stereeo system ssurround راضیم.
ولی اگه میخوای حال کنی یه چیزه حرفه ای باید بگیری بزنی به SPDIF :biggrin1:

با سلام به همگي. ميخواستم بدونم بغير از اين Real , Dragon مارك ديگه اي براي كابل VGA نيست در ضمن قيمتاشون چندشده ؟ اينا كه توشون تقلبي نيست يا هستش ؟ با تشكر

چرا مارک که زیاده.مثل pelican-,monster-microsoft که فقط مایکرو توی ایران موجوده.
تقلبی هم گویا هستش:دی یعنی میگیرن درگون رو میکنن توی ÷ک مایکرئ بت میدن:biggrin1:

چرا مارک که زیاده.مثل pelican-,monster-microsoft که فقط مایکرو توی ایران موجوده.
تقلبی هم گویا هستش:دی یعنی میگیرن درگون رو میکنن توی ÷ک مایکرئ بت میدن:biggrin1:
حالا شما جايي قابل اعتماد سراغ ندارين ؟ قيمتها چه جوريه ؟ اين دوسر مادگي تبديل چنده ؟

آقا بلاخره كسي جوابمون رو نداد ؟ الان تا 25-30 كابل خوب چي گير مياد ؟ كجا ميده ؟ كارش درسته يا نه(منظورم تقلبي بودن هست)چون سه تا كابل ميخواستم بگيرم براي بروبچ. يكي لطفا جواب بده:( :(( :(( :(

آقا بلاخره كسي جوابمون رو نداد ؟ الان تا 25-30 كابل خوب چي گير مياد ؟ كجا ميده ؟ كارش درسته يا نه(منظورم تقلبي بودن هست)چون سه تا كابل ميخواستم بگيرم براي بروبچ. يكي لطفا جواب بده:( :(( :(( :(

من کابل REAL خریدم 25 تومن خیلی هم راضی هستم از پاساژ لباف فروشگاه فتحی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or