رمز و ترينر بازي ها

• Thread starter Thread starter Deev
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من دنبال راهي براي استفاده از تمام شخصيتهاي tekken 5 در حالت مبارزات دو نفره هستم
ميخواستم بدونم راهي هست كه بشه غير از تموم كردن بخش داستاني بازي tekken 5 با شخصيتهاي موجود اين كارو انجام داد

نوشته شده توسط only_bazicenter:
اقا این سیو ها رو واسه ما نمیزارید؟
ای ول بابا:((
دوست عزیز من برات گشتم ولی جایی پیدا نکردم.
احتمالا حجم سیوهاش بالا بوده که کسی نزاشته.
اگه بچه هایی که سرعت بالا دارن و بازی رو دارن و میتونن سیو ها رو اپلود کنن لطف کنید برای دوستتون بزارید.

نوشته شده توسط XENOS:
سلام
من دنبال راهي براي استفاده از تمام شخصيتهاي tekken 5 در حالت مبارزات دو نفره هستم
ميخواستم بدونم راهي هست كه بشه غير از تموم كردن بخش داستاني بازي tekken 5 با شخصيتهاي موجود اين كارو انجام داد

يعني راه ديگه اي نيس كه كسي مارو كمك نميكنه:(

سیو San Andreas لطفا !
39.gif

ببین کارم به کجا کشیده که دارم سان آندریاس بازی میکنم !

خوب جایی به غیر از اینجا پیدا نکردم که اینو بذارم
دوستانی که Onimusha 1 رو بازی میکنن (یا انقدر حال ندارن که قسمت های اضافی رو آزاد کنن;) ) میتونن از این برنامه برای آزاد کردن لباس دوم شخصیت ها زیر بازی Oni Spirits و بازی کردن در حالت Ulimate استفاده کنن

دانلود از سایت معتبر Game Winners

کدوم یکی ؟

نوشته شده توسط sara:
سلام
ببخشید رمز شاهزاده ایرانی برای سونی2 رو میخواستم
اگر کسی داره لطف کنه بزاره
ممنون
کدوم شاهزاده ایرانی ؟
اگه شاهزاده 3 رو میخوای ایناست ؟
Secret baby rattle weapon:
Successfully complete the game under the easy difficulty setting. Take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause game play, then press
[Up] [Down] [Down] [Up] [Up] [Down]. Secret telephone weapon:
Successfully complete the game under the normal difficulty setting. Take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause game play, then press
[Down] [Down] [Up] [Up] [Up] [Down] [Up] [Up] [Down] [Down].

Secret swordfish weapon:
Successfully complete the game under the hard difficulty setting. Take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause game play, then press [Up] [Down] [Up] [Down]
[Up] [Down] [Up] [Down].

Secret chainsaw weapon:
Take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause game play, then press [Up] [Up] [Down] [Down]
[Up] [Down] [Up] [Down].
منبع :Pandora Tomorrow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or