رمز و ترينر بازي ها

• Thread starter Thread starter Deev
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به به میبینم که اینجا چقدر طرفدار داره.Freedom جان خسته نباشی.:cheesygriمن برای اولین باره که ترینر میخوام.اونم برای پانیشر.:love::love::love:.این ششمین باریه که این بازیو تموم کردم.ولی نمیتونم تموم Concept Arts ها و Comic Covers ها و Flash back ها رو Unlock کنم.:wallbash:بعد ترینر همین بازی برای امتیاز بینهایت و از این چیز ها هم اگه داری بزار.یه کمکی چیزی به این بینوا بکنید دیگه.:baby:
بدرود :rose:

Trainer Of Punisher

به به میبینم که اینجا چقدر طرفدار داره.Freedom جان خسته نباشی.:cheesygriمن برای اولین باره که ترینر میخوام.اونم برای پانیشر.:love::love::love:.این ششمین باریه که این بازیو تموم کردم.ولی نمیتونم تموم Concept Arts ها و Comic Covers ها و Flash back ها رو Unlock کنم.:wallbash:بعد ترینر همین بازی برای امتیاز بینهایت و از این چیز ها هم اگه داری بزار.یه کمکی چیزی به این بینوا بکنید دیگه.:baby:
بدرود :rose:
Trainer 1 - Drop Dead, Slow Motion, Protect Innocent, God Mode, more. +11 options

Trainer 2 - PiZZADOX
One Hit Kill, Freeze Enemies, Unlimited Health/Ammo, Unlimited Slaughter Mode, more

Attachments

سلام دوستان
من توي جنرال zero hour ميخام وقتي كه بازي ميكنم پول ازم كم نشه از هر ترينري هم كه استفاده ميكنم فايده اي نداره و بازي ارور ميده و بسته ميشه حالا نميدونم اين ترينر ها قلق دارن من بلد نيستم يا خير البته جنرال يك هم كه بازي ميكردم نميتونستم از ترينر استفاده كنم ارور ميداد ولي يه چيزي گير آوردم كه روي فايل game.dat يه كاري ميكرد كه به جاي تو بازي پول ازت كم شه بهت اضافه ميشد ميخاستم ببينم دوستان همچين چيزي ندارن بزارن

سلام دوستان
من توي جنرال zero hour ميخام وقتي كه بازي ميكنم پول ازم كم نشه از هر ترينري هم كه استفاده ميكنم فايده اي نداره و بازي ارور ميده و بسته ميشه حالا نميدونم اين ترينر ها قلق دارن من بلد نيستم يا خير البته جنرال يك هم كه بازي ميكردم نميتونستم از ترينر استفاده كنم ارور ميداد ولي يه چيزي گير آوردم كه روي فايل game.dat يه كاري ميكرد كه به جاي تو بازي پول ازت كم شه بهت اضافه ميشد ميخاستم ببينم دوستان همچين چيزي ندارن بزارن

مشکل شما فکر کنم این باشه که ترینری که استفاده میکنی با ورژنی که داری نمیخونه. وگرنه من خودم استفاده کردم :)
فایل game.dat فایل اصلیه بازیه. اون برنامه ای هم که گفتی به جای اینکه درحالت اجرا فعالیت کنه بازی رو پچ میکرد.

خب دوست عزيز حالا من چيكار كنم ورژن بازي رو از كجا گير بيارم و همچنين ترينر اگه داري برام بزار همون پچ باشه بهتره
این دو تا رو تست کن شما. اگه مشکلی بود ورژنی که استفاده میکنی رو بگو(اگه درست یادم مونده باشه تو صفحه اصلی بازی ورژن رو مینویسه).

crysis warhead

سلام به دوستان.:love:
من یه مشکلی تو crysis warhead دارم!!!:((
version crysis warhead من v 1.1.1.690 است.
هرچی هم ترینر براش می زنم کار نمی کنه.
یکی یه ترینر باحال برای این v از crysis warhead رو داره؟:confused:
اگه کسی داشت بذاره!!!:love::love:

سلام به دوستان.
من یه مشکلی تو crysis warhead دارم!!!
version crysis warhead من v 1.1.1.690 است.
هرچی هم ترینر براش می زنم کار نمی کنه.
یکی یه ترینر باحال برای این v از crysis warhead رو داره؟
اگه کسی داشت بذاره!!!

براي اين ورژن هنوز ترينر ساخته نشده دوست عزيز!
خيلي آپ تو ديتي ها!

سلام دوستان

اون چيزي كه گفتي رو پيدا نكردم . اينا رو امتحان كن ببين چي ميشه؟

1-
generals zh

-2
generals zh
اين دومي يه 10 12 تايي ترينر و اينا داره!

آخرین ویرایش:
لینکی که دادین خراب هست.اگه امکان داره درست کنید.

لينك سالمه سالمه . احتمالا مشكل مقطعي داشته . از لينك برادر مهراد! هم ميتونيد استفاده كنيد ...
محض احتياط برات پيوست كردم يه دونه ترينر +19 رو ! :

Attachments

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or