رمز و ترينر بازي ها

• Thread starter Thread starter Deev
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
pooyi_khafan مرسی خیلی خوب بود چه قدر زیاده ولی دوست عزیز گفته برای استفاده این پچ رو لازم داره :(( و بازیه من 1.03 هست شما میدونی پچ 1.06 رو از کجا دانلود کنم :confused: مرسی

v1.06+ required

pooyi_khafan مرسی خیلی خوب بود چه قدر زیاده ولی دوست عزیز گفته برای استفاده این پچ رو لازم داره :(( و بازیه من 1.03 هست شما میدونی پچ 1.06 رو از کجا دانلود کنم :confused: مرسی

v1.06+ required

download
از چهار تا miror آخر يكي رو انتخاب كن .

download لينك مستقيم

رمز کانتر رو کسی می دونه؟(نمی دونم کدوم کانتر یه نفر دیگه می خواد همون که تو بیشتر گیم نت ها بازی می کنن)

عزيز كانتر رمز نداره . اوني هم كه تو گيم نت ها وارد ميكنن يه سري دستور هست براي تغيير تنظيمات بازي از جمله تغيير فري تايم و يا اضافه نمودن پسورد به سرور يا ريستارت بازي ...

آخرین ویرایش:
عزيز كانتر رمز نداره . اوني هم كه تو گيم نت ها وارد ميكنن يه سري دستور هست براي تغيير تنظيمات بازي از جمله تغيير فري تايم و يا اضافه نمودن پسورد به سرور يا ريستارت بازي ...
خوب همون هارو بده. مثلا می شه از توی دیوار ها رد شد یا ضد ضربه شد و ...

از چهار تا miror آخر يكي رو انتخاب كن .
سلام دوست عزیز من رفتم تو این سایت و گیج شدم شما میتونی راهنماییم کنی ؟ منظور از miror چی هست؟:confused:
تو صفحه یه قسمت باز میشه به اسم Create your Free Login
و پایینش یه قسمت داره به اسم Continue Without Login
و دوباره پایین تر هست Login with Existing Account
و 2 تا هم با اسم Retrieve Lost Password
من کجا برم؟ : با تشکر cheesygri

سلام دوست عزیز من رفتم تو این سایت و گیج شدم شما میتونی راهنماییم کنی ؟ منظور از miror چی هست؟:confused:
تو صفحه یه قسمت باز میشه به اسم Create your Free Login
و پایینش یه قسمت داره به اسم Continue Without Login
و دوباره پایین تر هست Login with Existing Account
و 2 تا هم با اسم Retrieve Lost Password
من کجا برم؟ : با تشکر cheesygri

شما continue without login رو بزن . بعد از قسمت select miror to bigin downloading يكي از 4 تاي آخر رو كه پر رنگ هستن انتخاب كن . بعد تو صفحه جديد كه باز ميشه begin download رو بزن .
يه راه اسونتر : لينك مستقيم رو استفاده كن!
شرمنده توضيح كامل ندارم

ممنون من لینک مستقیمرو دان لود کردم ولی بعد از اینکه اون رو در دایرکتوریه بازی نصب میکنم فایل کرک بازی از بینمیره و بازی اجرا نمیشه !!
فکر کنم فایل پچ 1.06 که برام گزاشتید ریجیستر نشدس
چه کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or