رمز و ترينر بازي ها

• Thread starter Thread starter Deev
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستش به غیر از سریال اون کرک و پتچ رو هر دوشو لازم داره اگه میشه زحمتشو بکشید ممنون میشم:blushing:
اقا یکی جواب ما رو بده؟ :(راستی آقای های اسپید فضولی نباشه ولی خارجکولیا com`n (اپاستروف گیر نیاوردم:blushing:)رو تو حرفاشون استفاده می کنن وقتی می نویسی come on درسته:biggrin1:

راستش به غیر از سریال اون کرک و پتچ رو هر دوشو لازم داره اگه میشه زحمتشو بکشید ممنون میشم
دوست عزیز بهتون گفتم که تاپیک رو منحرف نکنید یا تو تاپیک خودش مطرح کنین یا اینکه به من pm بدید

دوست عزیز بهتون گفتم که تاپیک رو منحرف نکنید یا تو تاپیک خودش مطرح کنین یا اینکه به من pm بدید

من فکر میکردم به خاطر اینکه یه موضوع تو جاهای دیگه تکرار نشه همین جا ادامش بدیم.

این جا هم تاپیک خودش هست دیگه نیست مگه

شما یه شماره سریال براش گذاشتی گفتی اگه کرک و پتچ هم لازم افتاد مطرح کن خوب منم گفتم ولی نمیدونستم منظورتون از پیام دادن پیام شخصی بوده.

اصلا دیگه بیخیالش

اقا یکی جواب ما رو بده؟ :(راستی آقای های اسپید فضولی نباشه ولی خارجکولیا com`n (اپاستروف گیر نیاوردم:blushing:)رو تو حرفاشون استفاده می کنن وقتی می نویسی come on درسته:biggrin1:

شما اومدی این جا به دیگران گیر بدی و غلط املایی بگیری

حالا من چه کار کنم به خاطر پست من یه مقدار جواب دادن به سوال شما دیرتر شده.

دوستانه برخورد کنید

من فکر میکردم به خاطر اینکه یه موضوع تو جاهای دیگه تکرار نشه همین جا ادامش بدیم.

شما یه شماره سریال براش گذاشتی گفتی اگه کرک و پتچ هم لازم افتاد مطرح کن خوب منم گفتم ولی نمیدونستم منظورتون از پیام دادن پیام شخصی بوده.

اصلا دیگه بیخیالش
اقای محترم یکی یکی چه خبرته:mad: (یکی جواب ما رو بده):((

اصلا دیگه بیخیالش
باشه دادا حالا فقط همین یک بار رو تو این تاپیک بهتون کمک میکنم
اینو Call of Juarez v1.0 [ENGLISH] Fixed Files دانلود کن نتیجه رو بگو
سمکدان-را 2008 رمزم داره یا نه
دوست عزیز اصلا لازم نیست پست بیهوده بدی یکی پست دادی ما در اصرع وقت پیگیری میکنیم
راستی شما بدون اینکه بگی رمز اسمک دان 2008 رو واسه چه کنسولی میخام پست نده

آخرین ویرایش:
باشه دادا حالا فقط همین یک بار رو تو این تاپیک بهتون کمک میکنم
اینو Call of Juarez v1.0 [ENGLISH] Fixed Files دانلود کن نتیجه رو بگو
دوست عزیز اصلا لازم نیست پست بیهوده بدی یکی پست دادی ما در اصرع وقت پیگیری میکنیم
راستی شما بدون اینکه بگی رمز اسمک دان 2008 رو واسه چه کنسولی میخام پست نده
ok متاسفم :( (PS2) :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or