Humason
کاربر سایت
این ترینرشSallam dostad bebakhshid english type me konam be khater vistast
code ya trainer az bazi halo2 bezarid mamnon mesham merci
این ترینرشSallam dostad bebakhshid english type me konam be khater vistast
code ya trainer az bazi halo2 bezarid mamnon mesham merci
سلام
اول تشکر کنم از دوستانی که دنبال اون بازی گشتند هر چند که پیدا نشد ولی می دونم خدایی اون بازی ها هیچ جای اینترنت نبود من خودم همه رو گشتم
بازم با 2 تا بازی اومدم که می خواستم اگه زحمتی نیست برام پیداش کنید
اولی بازی The Punisher هستش که این رو هنوز خودم دنبالش نگشتم اگر کسی کد تقلبش رو داره بزاره
دومی هم بازی Max Payne هستش البته ورژن 2 The Fall Of Max Payne
این دومی رو من دنبالش گشتم یه کد هم پیدا کردم ولی میگه کلید ~ رو بزنید بعد کد ها رو بنویسید من هر چقدر این کلید رو زدم هیچ اتفاقی نیفتاد لینکش رو می ذارم نگاه کنید شاید کار دیگه ای هم باید می کردم که نکردم
http://cheats.ru/english/pc/m/maxpayne2/cheats.php
اگر پیدا کنید ممنون میشم
مرسی از همه ی دوستانی که زحمت می کشند
فعلا![]()
دوتاشو ببینیدکسی کد یا چیزه دیگه ماله بازی wwe smackdown va raw 2007 ماله کنسول xbox360 نداره؟
The Punisher
چیت
ترینر
واسه اکتیو کردن چیتmax payne 2 باید اول اینکار رو بکنید:
Activate Cheats
To get access to the game console, you need to start maxpayne2.exe with the command line parameter "-developer". Once you have the game running in developer mode, you get access to the game console with [~]. Example: C:\maxpayne2\maxpayne2.exe -developer
ترینر
ببخشید این بازی Dirtکد تقلب نداره؟(برای پول میگما)-برای ایکس باکس360-
مهسا خانم اول كه متشكرم اما اين روش باز هم بايد بازي كنيم كه موارد قفل شده اش باز شود ميخواهم اگه بشه با كد يا تقلب همه را باز كنه ممنون ميشم كمك كنيد.
میبخشید من باید کجا این کدهارو وارد کنم:confusedاصلا کودومو باید بنویسم:confused:-کدوم مال پول هست؟-)