pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن May 1, 2006 #257 نوشته شده توسط only_bazicenter: دوستان كسي نيست اين ترينر كانتر 1.6 رو واسه ما بذاره؟ بیشتر... سلام. فکر نمیکنم ترینری داشته باشه...
نوشته شده توسط only_bazicenter: دوستان كسي نيست اين ترينر كانتر 1.6 رو واسه ما بذاره؟ بیشتر... سلام. فکر نمیکنم ترینری داشته باشه...
B H Z کاربر سایت May 1, 2006 #258 کانتر استریک نداره عزیز ترینر اگه رمز نسوز کننده رو میخواهی در کانتر استریک میشه sv_cheat 1 restart کلی میدی و بعد تایپ می کنی god میشه نسوز کننده برای رد کردن مراحل همین
کانتر استریک نداره عزیز ترینر اگه رمز نسوز کننده رو میخواهی در کانتر استریک میشه sv_cheat 1 restart کلی میدی و بعد تایپ می کنی god میشه نسوز کننده برای رد کردن مراحل همین
ONLY_BAZICENTER کاربر سایت May 2, 2006 #259 اي بابا.يعني يكي پيدا نشده واسه اين كانتر ترينر بسازه؟ به هر حال بازم ممنون از اينكه به سوالم پاسخ داديد.
اي بابا.يعني يكي پيدا نشده واسه اين كانتر ترينر بسازه؟ به هر حال بازم ممنون از اينكه به سوالم پاسخ داديد.
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن May 3, 2006 #261 نوشته شده توسط ONLY_BAZICENTER: اي بابا.يعني يكي پيدا نشده واسه اين كانتر ترينر بسازه؟ به هر حال بازم ممنون از اينكه به سوالم پاسخ داديد. بیشتر... این بازی طرفداران زیادی داره مطمئنا اگه میشد براش میساختن یه مشکلی هست که براش نساختن
نوشته شده توسط ONLY_BAZICENTER: اي بابا.يعني يكي پيدا نشده واسه اين كانتر ترينر بسازه؟ به هر حال بازم ممنون از اينكه به سوالم پاسخ داديد. بیشتر... این بازی طرفداران زیادی داره مطمئنا اگه میشد براش میساختن یه مشکلی هست که براش نساختن
B H Z کاربر سایت May 4, 2006 #264 سلام دوست عزیز برای بازی LA RUSH http://www.game-over.net/cheats/zips/larush.zip
B H Z کاربر سایت May 5, 2006 #265 سلام دوستان گلم خسته نباشید اقا من کد تایپی بازی thesims2 برای این همه چیزه ازش سبز شره رو می خوام کدی وارد کنم جون همه چیز رو سبز کنه ممنون میشم
سلام دوستان گلم خسته نباشید اقا من کد تایپی بازی thesims2 برای این همه چیزه ازش سبز شره رو می خوام کدی وارد کنم جون همه چیز رو سبز کنه ممنون میشم
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن May 6, 2006 #266 سیمس 2 کلی نسخه ی اضافه شونده داره کدومش و میخوای تا بگردم. ولی من ماله خوده سیمس 2 اصلی رو میزارم:
B H Z کاربر سایت May 6, 2006 #267 جیگر خودمpandora tomorrow فکر نمی کنم کده ای سیمس های 2 فرقی داشته باشه همه اشون شبیه به هم هستن اگه یک لطفی کنی thesims 2 open for busisnes رو برای من بزاری ممنونت میشم عزیز م
جیگر خودمpandora tomorrow فکر نمی کنم کده ای سیمس های 2 فرقی داشته باشه همه اشون شبیه به هم هستن اگه یک لطفی کنی thesims 2 open for busisnes رو برای من بزاری ممنونت میشم عزیز م
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن May 7, 2006 #268 سلام. اسمم امین هست اقا بهزاد. اینم چیزی که میخوای:
Death Knight کاربر سایت کاربر سایت May 7, 2006 #269 اي بابا.يعني يكي پيدا نشده واسه اين كانتر ترينر بسازه؟ به هر حال بازم ممنون از اينكه به سوالم پاسخ داديد. بیشتر... معمولا واسه کانتر Wallhack میسازن.برو مثلا تو google سرچ کن :CS 1.6 Wallhack .احتمالا گیر میاری.
اي بابا.يعني يكي پيدا نشده واسه اين كانتر ترينر بسازه؟ به هر حال بازم ممنون از اينكه به سوالم پاسخ داديد. بیشتر... معمولا واسه کانتر Wallhack میسازن.برو مثلا تو google سرچ کن :CS 1.6 Wallhack .احتمالا گیر میاری.
B H Z کاربر سایت May 7, 2006 #270 ببخشید امین جان من معذرت میخ وام واقعا اسمت رو یادم رفته بود بازم شرمنده