mammadfabregas
کاربر سایت
من رمز Watch Dogs رو میخواستم.
مگه ورژن بازیت چند هستش که اینطوری میشه!!متاسفانه هیچکدوم از ترینر ها کار نکرد وقتی میرم تو بازی اجراش میکنم از بازی میپره بیرون...
سلام.منظورت این هستش!!ترینر GTA IV رو میخواستم لطفا!
فکر کنم اسمش Simple Native Trainer هست ..!
سلام.اولا که شما باید اینجا در خواست میدای:http://forum.bazicenter.com/thread7123/page7/سلام توی بازی گاد آووار2 توی مرحله هشت پا گیر کردم هر کاری میکنم نمیشه شکستش داد رمز یا تقلبی چیزی برای این بازی هست من از مبدل استفاده میکنم
سلام.دوست عزیز بعید میدونم این بازی ترینر داشه باشه.دوستان میشه لطف کنید و ترینر بازی arena wars 2 رو قرار بدید
سلام.خدمت شما.واسه کریسیس 3 یک ترینر سالم و خوب که کار کنه تا نسخه +9 پیدا کردم کار نکردن یه نسخه +12 پیدا کردم که اونم پسورد می خواست مهم نیست چی باشه فقط کار کنه ممنون
سلام.خوب چرا از ترینر استفاده نمیکنی!!سلام بچه ها سیو خاصی واسه splinter cell blacklist هست که وقتی از اول بازیو شروع میکنیم اسلحه و تجهیزات ازاد باشه ؟
سلام.بازی هایی مثل GTA و Saint Row و این سبک بازی ها از اینچور رمز ها دارن که تازه اونم هم بصورت چیت هستش.سلام دوستان.ببخشید یک سوال.این بازیهای xbox مثل pc رمز infinite health یا infinite ammo هم داره؟اخه چند تا بازی سرچ کردم نداشت.مثل dead space 3