اینجا تاپیک مخصوص بازیهای PC هست، کنسولها تاپیک جدا دارن فکرکنم.لطفا رمز بازی terminator3redemptionرو برا پلی استیشن 2 بزارید خیلی ممنون میشم
اینجا تاپیک مخصوص بازیهای PC هست، کنسولها تاپیک جدا دارن فکرکنم.لطفا رمز بازی terminator3redemptionرو برا پلی استیشن 2 بزارید خیلی ممنون میشم
سلام.خدمت شما.سلام.کد تقلب بازی Tom Clancy's Ghost Recon: Future soldiers رو میخوام تا همه اسلحه ها رو باز کنم.ممنون
سلام.فعلا که ترینری از این بازی وجود نداره.باید کمی صبر کنی عزیز.سلام اگه میشه ترینر pes2013 become a legend ورژن 1.0 رو یکی برای دانلود بذاره
ممنون
سلام.بله مطمئن هستم دوست عزیز.فعلا که خبری نیستش.بابا مطمعنی من خیلی از جا ها دیدم ولی نمیدونم چرا کار نکرد
یه بار دیگه چک کنید
ممنون
سلام.خدمت شما عزیز.Skyrim لطفا ...
سلام.بفرما عزیز.ترینر company of heroes tales of valor v 2.500 رو میخواستم
ممنون :-*
سلام.خدمت شما.ترينر تورچ لايت 2 اومده ؟
سلام.مگه میشه کار نکنه دوست عزیز.این سایت یکی از معتبرترین سایت ها هستش.شما باید مطابق با ورژن بازی ترینر استفاده کنی.حالا اینا رو هم یه امتحانی بکن.سلام.
ترینر بازی Dishonored رو می خواستم ...
ترینر های این سایت هیچ کدومش کار نکرد:
GameCopyWorld - Dishonored - NoCD No-CD No-DVD Trainers PC Trainer & Game Fix
سلام.دوست عزیز داخل تاپیک مربوطه درخواست بدید.دوستان کسی رمزهای midlnight complet edition داره؟اگه دارید بدید
یکی هم یه لطفی در حق من بکنه!من به این دوتا کد (رمز) کانتر نیاز مبرم دارم ممنون میشم برام بگید :
1-آیا کُد یا ترینری هست که فقط صدای پا را در بازی زیاد کنه؟
2-در بازی به طور پیش فرض زمانی که میمیریم حدود 4 یا 5 ثانیه طول میکشه تا دوربین اون کسیکه ما رو کشته نشون بده فکر کنم یک کدی بود که این زمان را کاهش میداد.لطفا تمام کدهای مربوط به دوربین را هم بنویسید.