رمز و ترينر بازي ها

• Thread starter Thread starter Deev
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی سریال نامبر بازیه empire total war رو داره ؟
متاسفانه بازی رو که از شرکت دارینوس خریدم دفترچشو گم کردم سریال نامبر هم تو اون دفترچه بود

ZVJ2G-FAHRD-KZNL7-J5RW7-GHR8A

ببین به درد میخوره.

---------- نوشته در 05:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:33 PM ارسال شده بود ----------

شما سات حرفه ای برای چیت و ترینر میشناسی که معرفی کنی .

شاید بتونم تو اون ها چیت پیدا کنم برای اینبازی

ببین این بدردت میخوره

Dead Island Cheats, Codes, Cheat Codes, Walkthrough, Guide, FAQ, Unlockables for Xbox 360

ترینر scarygirl دانلود نمیشه عزیز چیکار کنم؟!
برو پایین صفحه روی علامت فلاپی دیسک کلیک کن بعد یه پنجره باز میشه که لینک adf.ly داره و طبیعتا هیتلره D: باید با هیتلر شکن بری و یکی از میرور هارو انتخاب کنی تا دانلود شه.
اگه بازم نشد بگو یه جا برات آپلود کنم.

برو پایین صفحه روی علامت فلاپی دیسک کلیک کن بعد یه پنجره باز میشه که لینک adf.ly داره و طبیعتا هیتلره D: باید با هیتلر شکن بری و یکی از میرور هارو انتخاب کنی تا دانلود شه.
اگه بازم نشد بگو یه جا برات آپلود کنم.

میشه نحوه فعال کردنشم بگی چون یوزر میخواد

میشه نحوه فعال کردنشم بگی چون یوزر میخواد
باید بری تو سایت The Best Free Trainers in the World. ثبت نام کنی و یه فایل از پروفایلت دانلود کنی تا بتونی از ترینر استفاده کنی
من خودم اکانت دارم یه دونه بسازی ضرر نمیکنی چون سایتش از نظر قرار دادن ترینر واقعا قویه و ترینراش دست کمی از cheathappens ندارند.

ترینر call of duty black opc zombi mod می خواستم تاکید میکنم مد زامبی فقط وسالم باشه وتست شده باشه میخام کلا توش نمیرم فقط لطفا سریع بگذارید چون فسیل شدم انقدر دنبالش گشتم:((

سلام.من ترینر بازی Men of War: Condemned Heroes رو میخوام.اگه میشه جورش کنید.ممنون.

---------- نوشته در 12:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:00 PM ارسال شده بود ----------

ترینر call of duty black opc zombi mod می خواستم تاکید میکنم مد زامبی فقط وسالم باشه وتست شده باشه میخام کلا توش نمیرم فقط لطفا سریع بگذارید چون فسیل شدم انقدر دنبالش گشتم:((

Download Call Of Duty Black Ops - Skidrow - Uncut + Zombie crack این صفحه رو ببین توش دانلود رو بزن.

کسی رمزای بازیه counter strike wcg رو میدونه؟

---------- نوشته در 03:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:20 PM ارسال شده بود ----------

راستی کسی سایت برا ترینر بازی های جدید داره که اولا" باز باشه ***** نباشه دوما" کیفیتش full HD ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or