E #elahe# کاربر سایت Sep 7, 2021 #1 سلام من دیدم که تو بازی شبکه بعضیا کم دمیج میشن یا با شاتگان بدون کشیدن کلنگدن شلیک میکنن یه کم گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم واسه این چیزا احتمالا کلمات کلیدیم اشتباه بودن یا چی اگر cod2 همچین رمزهای واسه بازی چند نفره داره ممنون میشم کامنت کنید
سلام من دیدم که تو بازی شبکه بعضیا کم دمیج میشن یا با شاتگان بدون کشیدن کلنگدن شلیک میکنن یه کم گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم واسه این چیزا احتمالا کلمات کلیدیم اشتباه بودن یا چی اگر cod2 همچین رمزهای واسه بازی چند نفره داره ممنون میشم کامنت کنید
E #elahe# کاربر سایت May 11, 2022 #2 سلام بعد چند ماه دوباره درباره همین موضوع داشتم سرچ میکردم اومدم دیدم تاپیک زدم و پرسیدم دوباره میپرسم شاید تاپیک بالا اومد و کسی جوابی داشت کال آو دیوتی 2 مالتی پلیر ترینر داره آیا؟ فقط میخوام بدونم داره یا نه Reactions: {mobile-GAMER-117}
سلام بعد چند ماه دوباره درباره همین موضوع داشتم سرچ میکردم اومدم دیدم تاپیک زدم و پرسیدم دوباره میپرسم شاید تاپیک بالا اومد و کسی جوابی داشت کال آو دیوتی 2 مالتی پلیر ترینر داره آیا؟ فقط میخوام بدونم داره یا نه